Forum » Kaj kupiti » Hofer ponudba
Hofer ponudba
Temo vidijo: vsi
GTX970 ::
Pri konstruiranju Gorenjevih pralni strojev gredo v optimizaciji materiala do meje.
A kaj misliš, da je kakšen Bosch, Whirlpool, Samsung ipd. v tem smislu kaj boljši? Ne se hecat, no.
Miele je po besedah bivšega razvojnika (sedaj upokojenec) iz Gorenja top shit med pralnimi stroji.
Dr_M ::
Seveda je tudi 2x drazji od omenjenih znamk.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Dr_M ::
Ja uredu, ampak ni govora o tem. Spotaknil se je ob znamko, ki ne spada med omenjene. Pri slednjih cena variira za nekaj 10%, kvaliteta je zelo podobna.
Miele je pa pac stopnico ali dve visje. Tako po ceni, kot po kvaliteti.
Miele je pa pac stopnico ali dve visje. Tako po ceni, kot po kvaliteti.
The reason why most of society hates conservatives and
fosil ::
Miele ni nič posebnega.
Pri zadnjem testu pralnih strojev, se je njihov najboljši model uvrstil šele na 12. mesto.
Kvaliteta pa tudi vprašanje. Če naj bi bili res tako kvalitetni, zakaj imajo samo 2 leti garancije?
Pri zadnjem testu pralnih strojev, se je njihov najboljši model uvrstil šele na 12. mesto.
Kvaliteta pa tudi vprašanje. Če naj bi bili res tako kvalitetni, zakaj imajo samo 2 leti garancije?
Tako je!
Tilen ::
Miele ni nič posebnega.
Apple ima recimo edini samo 12 mesecev garancije na tehnične izdelke. Vprašljiva kvaliteta? Možno.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Aston_11 ::
Kvazi superiorna kvaliteta mi nič ne pomaga, če ravno meni crkne in moram popravilo drago plačat.
Če so res tako prepričani v svojo kvaliteto, naj to pokažejo z dejanji. Naj dajo 10 let garancije.
Angleži bi temu rekli: Put your money where your mouth is.
Vse ostalo je samo nakladanje v stilu rekla kazala.
Za ceno Mileta, dobim dva Gorenja z 5 let garancije, torej sem 10 let lahko brez skrbi.
Opereta pa oba enako dobro.
Če so res tako prepričani v svojo kvaliteto, naj to pokažejo z dejanji. Naj dajo 10 let garancije.
Za ceno Mileta, dobim dva Gorenja z 5 let garancije, torej sem 10 let lahko brez skrbi.
Tako je!
zrataj4201 ::
Kvazi superiorna kvaliteta mi nič ne pomaga, če ravno meni crkne in moram popravilo drago plačat.
Pa si tudi pripravljen, da ti bodo vsakega v garancijskem roku popravljali 5-10 krat?
To ni kot pri avtomobilu, ko ti ponudijo nadomestno vozilo.
Kolega je imel težave z bobnom.Menjali so mu ga pod garancijo, po preteku naslednjih 5 mesecev, pa so mu šli ležaji na bobnu.Ker pa je boben plastičen in so ležaji vpeti cigu-migu- torej ni namenjen za menjavanje ležajev, menjajo samo komplet. Ker pa je garancija na plastični boben samo 3 mesece, je to tvoj strošek po preteku 3 mesecev od menjave.
Mislim, da Gorenje postaja to, kar niti slišati ne bomo hoteli v bodoče.
Hošeč dober pralni stroj?
Kupi Gorenje 10-20 let starega z INOX kadjo in za drobiž boš imel vzdrževanje še naslednjih 20 let.Res pa je, da ni ekološko varčen in podobne neumnosti.
Sem gledal na britanski tv teste, pa je Gorenje bil 4 po oceni in 2 najdražji. Zmagal pa je LG.Beko je bil 5, skoraj izenačen z Gorenjem in daleč najcenejši.
Kot je pogosto na tem forumu imajo ljudje težave z bralnim razumevanjem.
Gorenje ni po mojem nič boljši ali slabši od drugih, ima pa eno veliko prednost in to je 5 let garancije. Tudi Beko jo ima. Lahko vzameš tudi Bekota, če raje podpiraš tujce. Nekih resnih kvalitetnih razlik med proizvajalci po moje ni.
Če se jim splača popravljat 10x v garanciji naj ga. Ampak verjetno se jim ne in so zato v praksi taki primeri izjemno redki.
Ne vem kakšno vezo ima tukaj nadomestno vozilo. Saj stroj ti pridejo popravit na dom. Kakšen dan pa ni problem zdržat brez pralnega stroja.
Gorenje ni po mojem nič boljši ali slabši od drugih, ima pa eno veliko prednost in to je 5 let garancije. Tudi Beko jo ima. Lahko vzameš tudi Bekota, če raje podpiraš tujce. Nekih resnih kvalitetnih razlik med proizvajalci po moje ni.
Če se jim splača popravljat 10x v garanciji naj ga. Ampak verjetno se jim ne in so zato v praksi taki primeri izjemno redki.
Ne vem kakšno vezo ima tukaj nadomestno vozilo. Saj stroj ti pridejo popravit na dom. Kakšen dan pa ni problem zdržat brez pralnega stroja.
Tako je!
MadMax ::
Ena velika prednost pri gorenju nikakor ni 5 let garancije, ampak to, da praviloma z rezervnimi deli ni težav, tako z dobavo kot tudi s ceno.
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
darkolord ::
Ker pa je garancija na plastični boben samo 3 mesece, je to tvoj strošek po preteku 3 mesecev od menjave.Če je del menjan v garanciji, začne garancija za ta del teči znova.
ivi ::
Kot je pogosto na tem forumu imajo ljudje težave z bralnim razumevanjem.
Ja ni problem zdržat brez stroja, če bi bil res sam en dan. Vem kaj govorim ker imam z gorenjem zadnja leta kar težave. Gorenje se je v parih letih noro poslabšalo. Tudi sam bi rad podpiral domačo proizvodnjo ampak to kar se grejo zadnje čase je šlo že čez vse meje. Doma smo imeli 40 let praktično vse od gorenja in je delalo prez problema, nekatere stvari še danes, tudi zaposlen sem bil tam, nažalost pa sem z njimi zaključil. V opevanem 5 letnem garancijskem obdobju sem bil že z serviserji na ti, da o odzivnem času servisa, ki ga imam skoraj pred nosom niti ne govorim.
opeter ::
Ker pa je garancija na plastični boben samo 3 mesece, je to tvoj strošek po preteku 3 mesecev od menjave.Če je del menjan v garanciji, začne garancija za ta del teči znova.
Točno to sem hotel napisat.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
Pa saj to sem tudi napisal.Samo garancija za novo kad je le 3 mesece in nič več.Saj sami vedo, da ne bo zdržala dolgo, zato tudi je na plastično kad garancija 3 mesece.
Torej 3 mesece po menjavi kadi NI VEČ GARANCIJE NA KAD.
Nova garancija ne more biti krajša od stare.
Če imaš ti na cel stroj še recimo 2 leti garancije, imaš tudi na kad še 2 leti garancije.
Če imaš pa na stroj samo še 1 mesec garancije, potem pa velja daljša garancija kadi, torej 3 mesece.
Če imaš ti na cel stroj še recimo 2 leti garancije, imaš tudi na kad še 2 leti garancije.
Če imaš pa na stroj samo še 1 mesec garancije, potem pa velja daljša garancija kadi, torej 3 mesece.
Tako je!
St235 ::
zrataj4201 je izjavil:
Pa saj to sem tudi napisal.Samo garancija za novo kad je le 3 mesece in nič več.Saj sami vedo, da ne bo zdržala dolgo, zato tudi je na plastično kad garancija 3 mesece.
Torej 3 mesece po menjavi kadi NI VEČ GARANCIJE NA KAD.
Od kje tebi ideja, da je lahko garancija na sestavni del pralnega stroja samo tri mesece? Kak vir ali samo rad pljuvaš v tri dni?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: St235 ()
Lahko, da je 6 ampak napisano zagotovo drži.Bom preveril, koliko je garancija na omenjeni del 3 ali 6. V vsakem primeru gre za garancijo dela.
N4m31355 ::
V primeru, da ti menjajo del, ti lahko dajo nove garancijske pogoje.. (ce se ne motm je po zakonu min 12 mesecev) a ce podpises za manj si si sam kriv. (imel isti problem z ramom..)
mat xxl ::
Ma Gorenje pada v kvaliteti ..... sam prisegam na pralnih strojih na Electrolux in sem zadovoljen z pralno sušilnimi aparati.
Duhec ::
V Hoferju je znižan zunanji disk v 3,5" ohišju; iz 79,99 na 59,99 EUR.
Priklop direkt v Medionov PC preko posebnega USB 3 slota, priložen tudi napajalnik in usb 3.0 kabel.
V notranjosti je disk Seagate 1TB ST1000DM003, usb/sata vmesnik ASMT 2115.
V Medvodah je še nekaj komadov.
Priklop direkt v Medionov PC preko posebnega USB 3 slota, priložen tudi napajalnik in usb 3.0 kabel.
V notranjosti je disk Seagate 1TB ST1000DM003, usb/sata vmesnik ASMT 2115.
V Medvodah je še nekaj komadov.
http://blackbird.si/
urosh ::
Sam sem v soboto kupil ono LED luč za na strop. 17w. Gori kot beli dan. Bila znižana iz 45 na 30€. Dober nakup. Priporočam. Bom pa probal še kako kje zvohati :)
V primeru, da ti menjajo del, ti lahko dajo nove garancijske pogoje.. (ce se ne motm je po zakonu min 12 mesecev) a ce podpises za manj si si sam kriv. (imel isti problem z ramom..)
Nimaš problema. Zakon določa minimalno garancijsko dobo in to, da ti podturijo podpisat, da se strinajš z manj nima nikakršne veljave.
Nimaš problema. Zakon določa minimalno garancijsko dobo in to, da ti podturijo podpisat, da se strinajš z manj nima nikakršne veljave.
Original ram je imel 10 let garancije, crknil po 3h letih, dobil novega po dveh mesecih, na katerega so dali 12 mesecev garancije, in je tudi ta crknil po 14 mesecih
Ja, to sem se tudi jaz jezil.. biu tudi pri tipu za inspekcijo pa so rekl da nmorm nc ker sm tkt podpisu 1 let garancije..
Cervantes ::
Kakšen šit morajo vgrajevat... meni še v življenju ni crknil RAM... bom ostal kar pri VAIO...
Magic1 ::
Ja, to sem se tudi jaz jezil.. biu tudi pri tipu za inspekcijo pa so rekl da nmorm nc ker sm tkt podpisu 1 let garancije..
Čist ste zašli s teme, predvidevam da to sploh ni bilo v Hoferju.
Pogljete, minimalna garancija v Sloveniji je 12 mesecev. Če ti zamenjani artikel ne ustreza, ker ni isti ali boljši, ga lahko zavrneš in zahtevaš denar. Če pa sprejmeš, potem ti po preteku 12 mesecev garancije nihče ne bo moral pomagat. Če pa bi ti poturili garancijo krajšo od leta, ki je navzkriž z zakonom, potem pa bi lahko inšpektor ukrepal. Pri zamenjavi gre lahko za dogovor in kam bi prišli, če bi se vsak zmišljeval čez nekaj časa, da mu zadeva ne ustreza.
Magic
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Magic1 ()
a k u l ::
Od danes je v ponudbi tale Acer monitor: https://www.hofer.si/sl/posebna-ponudba...
naslednji teden pa tale Medion: https://www.hofer.si/sl/posebna-ponudba...
Kaj je bistvena razlika? Acerjev ima zvočnike in je malo večji. Razlika v ceni res ni velika (10eur). Zvočniki so res nepomembni, ker uporabljam slušalke. Sem še kaj zgrešil? Kaj bi vzeli vi oz. zakaj bi bil Acer vreden 10 eur več?
naslednji teden pa tale Medion: https://www.hofer.si/sl/posebna-ponudba...
Kaj je bistvena razlika? Acerjev ima zvočnike in je malo večji. Razlika v ceni res ni velika (10eur). Zvočniki so res nepomembni, ker uporabljam slušalke. Sem še kaj zgrešil? Kaj bi vzeli vi oz. zakaj bi bil Acer vreden 10 eur več?
matobeli ::
Hja, od Medionovega je Samsung dražji 50€, kar je na podlagi 120€ kar precej, gledano procentualno.
Sta pa verjetno Medion in Acer podobna.
pa še izsek iz medionove reklame "-številni priključki", če se ne motim to pomeni HDMI in DVI, je mogoče vgrajen tudi USB hub?
Sta pa verjetno Medion in Acer podobna.
pa še izsek iz medionove reklame "-številni priključki", če se ne motim to pomeni HDMI in DVI, je mogoče vgrajen tudi USB hub?
sajmon ::
Glede na podatke na strani ima
Acer: VGA- in DVI-vhod s HDCP-dekodiranjem,
Medion: HDMI®- in DVI-D-priključek ter številni priključki (vprašanje, kaj so ti priključki)
Acer: VGA- in DVI-vhod s HDCP-dekodiranjem,
Medion: HDMI®- in DVI-D-priključek ter številni priključki (vprašanje, kaj so ti priključki)
freesty ::
Acer po sliki sodec ima boljse stojalo. Ze samo to je vredno vec kot 10€ za moje pojme.
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0
fireX88 ::
zaradi stojala je boljši.... ne me j...
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!
stojala sta verjetno oba gnila, nič nastavljivosti po višini, samo naklon in levo desno.
Bi bilo edino za pogledat če ima kater od njiju VESA montažo, to bi rešilo problem gnilega stojala.
Bi bilo edino za pogledat če ima kater od njiju VESA montažo, to bi rešilo problem gnilega stojala.
opeter ::
Katerij je PLS?
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
hojnikb ::
scipascapa je izjavil:
PLS ekran in TN kot dan pa noč.
za enga povprečnega uporabnika je čist vseeno, al vzame en kvaliteten TN ali budget PLS.
In 50€ razlike je že kr konkretna cifra v tem segmentu.
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: scipascapa ()
oziroma če uporabimo enako logiko na tem PLS Samusungu kot smo jo na hofer-TNju, se bolj splača dat 250€ za nek kulturen IPS
r3dkv1c4 ::
" nad pralnih strojem iz hoferja niso bili navdušeni.
...and the name is?
žalostno, da tako vsesplošno popljuvaš nekaj, kar nisi niti kupil ampak si slišal po sistemu baba rekla baba čula.
Vsaka naprava ima ime proizvajalca in tip.....lahko bi isto rekli za pralni stroj iz bigbanga....kajne?
tale je pa top shit izjava.....se pravi gorenjev pralni stroj mi je zdržal reci piši 17 let.....miele mi bo potemtakem 340 let......wuauuuuuu
kje ga dobim takoj zdaj?
...and the name is?
žalostno, da tako vsesplošno popljuvaš nekaj, kar nisi niti kupil ampak si slišal po sistemu baba rekla baba čula.
Vsaka naprava ima ime proizvajalca in tip.....lahko bi isto rekli za pralni stroj iz bigbanga....kajne?
Seveda je tudi 2x drazji od omenjenih znamk.
2x dražji in 20x boljši.
tale je pa top shit izjava.....se pravi gorenjev pralni stroj mi je zdržal reci piši 17 let.....miele mi bo potemtakem 340 let......wuauuuuuu
kje ga dobim takoj zdaj?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: r3dkv1c4 ()
lahko bi isto rekli za pralni stroj iz bigbanga.
Ne čisto. Hofer pogosto prodaja izdelke hišne znamke (Recimo medion pri tehniki), BB pa po mojih info tega nima.