» »

Hofer ponudba

Hofer ponudba

Temo vidijo: vsi
««
54 / 194
»»

hojnikb ::

FlyingBee je izjavil:

Mene je danes odvrnilo samo 2gb rama, poceni varijanta ips zaslona in baterija na nivoju zdržljivosti Haswell prenosnika pa še tisto o SD kartici in nevoljni reži

A ima kira tablica tega ranga več rama oz. boljše specse ?
#brezpodpisa

Matko ::

Če koga zanima. 10" Windows varianto sem videl še v parih poslovalnicah.
Pokličeš tisto 080 številko in ti dostavijo v najbližjo poslovalnico.

Škoda, le da nima 2-3 normalne USB priključke.

bajsibajsi ::

FlyingBee je izjavil:

Mene je danes odvrnilo samo 2gb rama, poceni varijanta ips zaslona in baterija na nivoju zdržljivosti Haswell prenosnika pa še tisto o SD kartici in nevoljni reži

Saj razumemo. Hofer "imas" rad. ;)

šernk ::

Tolk o nategunskem hoferju, ki imajo samo 1 tablico na zalogi :))

očitno hodite le v napačne hoferje, kjer jih takoj zmanjka.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

vorantz ::

Matko je izjavil:

Če koga zanima. 10" Windows varianto sem videl še v parih poslovalnicah.
Pokličeš tisto 080 številko in ti dostavijo v najbližjo poslovalnico.

Škoda, le da nima 2-3 normalne USB priključke.

Veš kakšna točno je ta številka?
Gledam na njihovi strani pa ne uspem najdet nobene 080 številke

xxxul ::

01 834 6600
Good luck (za 080 ne vem ampak sm jst tle ves info dubu..,)

driver_x ::

MadMax je izjavil:

Sploh ne nujno.
Kak CMI, ki že nov ne drži kaj več kot ptičjo hiško sestavit najbrž res, hoferjeve so (vsaj tiste rumene z NiMH, brez štemarce in z) čisto nekaj drugega. Glava ima res že nova lufta (katera pa nima??), pa po 6 letih še vedno kar dela, mnogo praznjenjem in (pre)obremenitvam navkljub.

Če imaš Li-ion baterije, lahko shajaš tudi samo z eno, saj se med neuporabo ne izprazni. Jaz sem pred leti nabavil eno od Iskre ERO (Perles), ker je bila najcenejša in je imela dve bateriji. Za tistih nekaj € mi je bilo vseeno, če bi jo po enem letu vrgel v smeti, pa po petih letih in eni narejeni hiši še vedno deluje.

Pithlit ::

driver_x je izjavil:

Če imaš Li-ion baterije, lahko shajaš tudi samo z eno, saj se med neuporabo ne izprazni.

Med neuporabo je meni, pa verjetno čisto vsem ostalim, popolnoma vseeno a je baterija polna al prazna. Ampak ko ti sredi dela crkne boš pa en K lahko shajal z eno... pa četudi je iz platine!
Life is as complicated as we make it...

FlyingBee ::

bajsibajsi je izjavil:

FlyingBee je izjavil:

napaka, boužec

Hofer je le še en retailer, gre se o ceni in sicer za 250 eur je v veliki konkurenčni prednosti tale tablica, ampak uporabnost je pa drug štos ... pa kvaliteta za polno mero ... skratka, ne prodaj duše, če je nekaj za relativno nizko ceno, češ, saj za to ceno itak ne dobim nikjer nič boljšega, to je realno debilno razmišljanje ovac

CyberPunk ::

Kaj te moti glede uporabnosti? Vse špila zelo v redu. Edina "hiba", ki smo jo odkrili, je relativno težko vtakniti MicroSD kartico (rabiš dolge nohte ali pa kakšen štift ali sponko).

Pithlit je izjavil:

driver_x je izjavil:

Če imaš Li-ion baterije, lahko shajaš tudi samo z eno, saj se med neuporabo ne izprazni.

Med neuporabo je meni, pa verjetno čisto vsem ostalim, popolnoma vseeno a je baterija polna al prazna. Ampak ko ti sredi dela crkne boš pa en K lahko shajal z eno... pa četudi je iz platine!

Mene je pri vrtalniku z eno NiMh baterijo motilo ravno to, da ko sem ga enkrat na pol leta vzel v roke, je vedno imel prazno baterijo. Vmes, ko se je baterija polnila, pa sem zadevo ponavadi opravil ročno. Ne vem, kako intenzivna šravfarica si ti, ampak sam imam le redko toliko dela naenkrat, da bi porabil celo baterijo.

Pithlit ::

Jah eni ga mamo pa tolk da sta 2 komaj dovolj (pa še to ne vedno). Dejstvo ostaja... Ko ti bo sredi dela edina baterija odpovedala poslušnost boš preklel cel svet pa še kaj zraven. Kdor ima rezervo bo pa zamenjal in šraufal dalje.

No, po drugi strani pa... če kupiš zadevco za 30€ je verjetno res ne rabiš za več kot kakih pet vijakov na kupu obvladat. Jaz sem že šla skozi prek 200 vijakov (5x70) v enem dnevu (pa je treba prej še luknjo zavrtat, da slučajno les ne poči).
Life is as complicated as we make it...

FlyingBee je izjavil:

bajsibajsi je izjavil:

FlyingBee je izjavil:

napaka, boužec

Hofer je le še en retailer, gre se o ceni in sicer za 250 eur je v veliki konkurenčni prednosti tale tablica, ampak uporabnost je pa drug štos ... pa kvaliteta za polno mero ... skratka, ne prodaj duše, če je nekaj za relativno nizko ceno, češ, saj za to ceno itak ne dobim nikjer nič boljšega, to je realno debilno razmišljanje ovac

Ze nekaj casa berem tvoje poste, kako nabijas cez "Hofer" tablico. Kljub vsemu pa nisi sposoben podkrepiti svoje nebuloze z argumentirano trditvijo. Nekaj casa ti je bil trn v peti zaslon, potem baterija, potem SD reza, potem spet zaslon, itd,... Pa se to sele tedaj, ko si slisal za kaksen "minus" pri uporabnikih, ki so dejansko kupili doticno tablico.

Si ze slisal za veckriterijsko odlocanje? Najbrz ne, saj drugace ne bi primerjal zgolj enega oz. posameznih atributov, ampak bi v odlocitev za "naj" tablico zajel vec parametrov. Skratka, precej ocitno je, da nimas zadosti znanja, ki bi ti nudil poglobljen pogled v razvrscanje variant, kot predpogoj za dobre odlocitve.
Iz tega lahko z zadostno verjetnostjo sklepamo, da ti Hofer - iz le tebi znanih razlogov - ne "disi" in te je najbolje ignorirati.

da ti Hofer - iz le tebi znanih razlogov - ne "disi" in te je najbolje ignorirati.

ni samsung, tak da ziher more bit shit :))
#brezpodpisa

bajsi, imam Medion Akoya prenosnik, edini je bil takrat decembra 2013 z win8 in i3 haswellom za 430 eur ... izdelava super, ima celo touch zaslon in je pregiben do 330 stopinj ... ne ti meni, zelenec, o nekih kriterijih pripovedovat ... zaslon, baterija sta zelo pomembni zadevi pri prenosnih napravah in Akoya ima zaslon ultra slabe vidne kote, čeprav je zaslon Ok za tiste, ki jim je vseeno ... baterijo pa ima super, čemur prispeva predvsem Intel

sammy se lahko skrije pred Medionom pri ceni, tako da mi ni do Korejca kaj več kot do Kitajca

za 250 eur je super tablica, če veš ali pa ne veš za kaj jo misliš zares uporabljati, če pa misliš na forumu z le tem argumentom sanjat pa pojdi raje na kakšen malo manj "tech" forum, ker tukaj si ovca ali pa fanboy glede na napisano

hlojnik, ni ti treba se "oglašat" kar tako, nisi v SSD temi, kjer je vse OK, sam da ni Sandforce

coffeetime12 ::

St235 je izjavil:

dreta je izjavil:

Slednji Medion tv pri Hoferju je super da to ceno. Starsi zelo zadovoljni.

Res pa je, da je bilo malo gnece pri nabavi :))

jaz mam zdaj dober teden njihovo 65" verzijo doma in pod črto je to kar obljubljeno. Ogromen TV brez naprednih funkcij.

slika je OK in povsem primerljiva z vstopnimi TVji ostalih znamk (ki stanjejo skor 2x toliko), ki sem jih imel priliko videt, ni pa nikakešen presežek. O kakšnem debelem robu ni govora (ni pa seveda popolnoma brez roba. Design je klasičen, nič posebej opaznega, nič posebej motečega. Nima nikakršnih smart funkcij, povezave na net, 3d itd... Kot negativno bi izpostavil manjko naprednih nastavitev slike in odsotnost smartlink funkcije na HDMI. Slednje je pač stvar navade od prejšnjega tvja in na samo funkcionalnost kaj dosti ne vpliva. Predvajanje preko USB dela brez težav. All in all dober price performance. Za primerljiv TV kvazi priznane znamke bi dal vsaj 500-600EUR več.

Tud sam sem preiskusil dotičen TV z vednostjo, da je le vstopni model, vendar je romal nazaj po 3 dnevih. Pred tem sem si lastil Samsung LE46M87BD. Najprej bi želel povedati, da posedujem 2x Medion FHD PC monitor, kot tudi 1x Medion FHD TV DVB-S2 in sem zelo zadovoljen. Toda, 65" LED TV model je bil za mene osebno katastrofa. Procesor zelo slab, pregrevanje v desnem spodnjem kotu, pri uporabi SAT tunerja se je slišalo v levem spodnejm kotu moteče klikanje pri menjavanju kanalov. Obenem je bilo na voljo premalo nastavitev za optimizacijo slike. Posledično se slike ni dalo spraviti v okvir sprejemljivega gledanja. Vsa preostala oprema je bila na TV priklopljena preko HDMI vhodov, tako da je bil vir slike venomer poslan v HD tehniki (igralna konzola PS3, HD SAT Clarke-Tech/Amiko sprejemnik, HD kamere ...). Zvok TV-ja je bil sicer v sprejemljivih okvirjih poslušanja. Sliko sem, tako kot do sedaj pri vseh FHD LCD zaslonih poskusil izboljšati/optimizirati s kalibracijskim AVCHD diskom (Black clipping, White clipping, APL clipping ...), a tudi to žal ni pomagalo. Potem so tu še slabi slovenski prevodi OSD menijev. Daljinski upravljalnik je bil zelo neodziven. Pri prikazu "Menija nastavitev" na TV je le-ta ostal, ne glede na pritisk za izhod na daljinskem upravljalniku, prikazan še nadaljnih 5-10 min, včasih še več.. To se mi je pripetilo večkrat, pri čemer je bila edina možnost, da se menija "znebim", izklop samega TV.
Poleg tega je pri daljši uporabi TV (2 uri in več), daljinski upravljalnik postal popolnoma neodziven in edino, kar je pomagalo je bilo, da sem delovanje TV moral prekiniti z izklopom iz električnega omrežja. Baterije v daljinskem upravljalniku sem preveril, prav tako sem poskusil še s svojimi, a ni pomagalo. Hiba je bila enaka. TV je bil sestavljen v Estoniji.
Uporabniška navodila o uporabi in delovanju TV so enaka 0.
Tu pa moram vseeno pohvaliti podjetje Medion za neverjeten odziv in ustrežljivost brez vsakega samcatega ugovora. To podjetje bo imelo s takim pristipom sigurno še veliko strank in posla. So profesionalni, prijazni in želijo ustreči.
TV so prišli na dom iskat, in ker sem embalažo nerodno odprl, so s seboj pripeljali novo, dodatno. Kapo dol. Sedaj čakam, da me podjetje Hofer Slovenija pokliče in mi izplača znesek.
Če me vprašate, ali se bom še kdaj ozrl za Medion izdelki, je odgovor DA. To podjetje se še uči, a ima prihodnsot. Še enkrat pohvale Medion Slovenija, še posebej gsp. Tatjani in preostali ekipi.

P.S. naslednji teden sem zaradi negodovanja žene kupil 65" Samsung LED TV v trgovini Majdič v Celovcu.

Zgodovina sprememb…

dreta ::

coffe, ocitno si dobil skart robo ali ima pa zena prevelik vpliv :))

medenko ::

lepo coffe: si napolnil avstrijski ddv in zaslužek, cerar te ima rad.

Pithlit je izjavil:

Jah eni ga mamo pa tolk da sta 2 komaj dovolj (pa še to ne vedno). Dejstvo ostaja... Ko ti bo sredi dela edina baterija odpovedala poslušnost boš preklel cel svet pa še kaj zraven. Kdor ima rezervo bo pa zamenjal in šraufal dalje.

No, po drugi strani pa... če kupiš zadevco za 30€ je verjetno res ne rabiš za več kot kakih pet vijakov na kupu obvladat. Jaz sem že šla skozi prek 200 vijakov (5x70) v enem dnevu (pa je treba prej še luknjo zavrtat, da slučajno les ne poči).

Ja, saj, odvisno od uporabe. Sam ga rabim za 5 vijakov na leto, če bi pa rabil precej več, bi si pa kupil Makito.

medenko je izjavil:

Zakaj že bi moral nujno podpirati naše oderuške trgovce?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: driver_x ()

To ti misliš.

jest10 ::

medenko je izjavil:

Važno da ni kupil v Comshop

važno, da se jest10 oglaša kot ponavadi.

Važn, da se trola po _hofer_ temi z drugimi trgovinami.
c'mon people.
#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

• spremenil: hojnikb ()

če je un omenil Majdiča? in pa trgovce :|

dreta je izjavil:

coffe, ocitno si dobil skart robo ali ima pa zena prevelik vpliv :))

mah, žena gor ali dol, včasih je bolje kupiti "premium" za "premium" ceno seveda in imaš kvaliteto pa nič težav (izjeme sicer vedno so in to je treba upoštevat)

Kaksno mnenje o tem sesalniku? https://www.hofer.si/sl/posebna-ponudba...

mat xxl ::

Jaz sem ga testiral kake slabe 2 leti nazaj.... vreden toliko, kot plačaš zanj, ko se po kakem letu pokvari krtačni modul, ti razložijo, da ni predmet garancije, da je to potrošen material, tudi baterija ne traja več kot kakih 18 mesecev ..... skratka za ta denar ni slab nakup razmerje denar / učinkovitost, kaki Roombi pa žal po logaritmih in ostalem ne sega dlje od kolen .... tudi starejšim modelom 500 ali 4000 ne !

vorantz ::

skočil domov za vikend in dobil še zadnjo 10 palčno tablico v izoli \o/

vorantz je izjavil:

skočil domov za vikend in dobil še zadnjo 10 palčno tablico v izoli \o/

Naj ti dobro sluzi. :) Jaz sem zadovoljen z njo.

kixs ::

Sej teh Windows tablic je se kar nekaj.

Martin Krpan ::

Nasvet za nakupovanje robe v Hoferju.

Na dan ko robo dobijo je NIKDAR ne najdeš v tisti njihovi vitrini.
Za robo povprašaj na blagajni , blagajničarka pokliče kolegico in ta ti robo prinese iz poslovodkine pisarne , to je vrata za blagajnami desno.

Če se roba tako ne proda se po kakšnem tednu znajde v tisti stekleni vitrini namenjeni tehnični robi.
Je dobro zmerom preveriti kaj vse se še nahaja v tej vitrini , včasih je tam roba ki je bila v akciji mesec nazaj.

pingec ::

bajsibajsi je izjavil:

Jaz imam 6 mesecev prejsnji model (po izgledu bi rekel, da je enak, nima pa daljinskega upravljalca in stal je 129, znizan na 119). Z njim zaenkrat zelo zadovoljen. Sploh ko odprem tisto posodo in vidim koliko svinjarije je posesal :)

P.S.
V bistvu sem bil z njim tako zadovoljen, da sem po nekaj dnevih kupil se noni enega.
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: pingec ()

pingec je izjavil:

bajsibajsi je izjavil:

Jaz imam 6 mesecev prejsnji model (po izgledu bi rekel, da je enak, nima pa daljinskega upravljalca in stal je 129, znizan na 119). Z njim zaenkrat zelo zadovoljen. Sploh ko odprem tisto posodo in vidim koliko svinjarije je posesal :)

P.S.
V bistvu sem bil z njim tako zadovoljen, da sem po nekaj dnevih kupil se noni enega.

Hvala za info, saj razmisljam, da bi ga kupil. :)

MrStein ::

Ima kdo linke (ali kopije) starejših ponudb?
Izdelki so še v trgovini, podatke pa je težko najti.
Zanimajo me trenutko PC-ji in tablice.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

bajsibajsi je izjavil:

za gladke površine odličen za pobirat prah. Tu se pa ustavi. kakšne mačje brikete s težavo tudi še posesa. Če imaš pa kakšne tepihe pa pozabi nanj.

kot sem že večkrat omenil, smo ga mi kupili kot testnega, če tejle roboti sploh so kaj vredni in bili nad njim navdušeni, da je dobil velikega brata roombo.

PurplePapet ::

Jutri pri nas otvoritev pa me zanima če se splača vzet tale monitor ki je znižan zarad otvoritvene ponudbe: http://prntscr.com/54ndz9

1080p in 27" ?
I think not. Dodaj nekaj zram in uzam ~23" IPS.
#brezpodpisa

Okapi ::

Odvisno, za kaj potrebuješ. Cena je zelo v redu.

O.

šernk je izjavil:

bajsibajsi je izjavil:

za gladke površine odličen za pobirat prah. Tu se pa ustavi. kakšne mačje brikete s težavo tudi še posesa. Če imaš pa kakšne tepihe pa pozabi nanj.

kot sem že večkrat omenil, smo ga mi kupili kot testnega, če tejle roboti sploh so kaj vredni in bili nad njim navdušeni, da je dobil velikega brata roombo.

Je glasen? Kako je z vogali?

Glasen je ene toliko. Če ga zapreš v prostor ga iz drugega prostora skoraj ne slišiš, razen ko se približa vratom.

vogali so pa šibka točka teh sesalcev. Ene toliko poberejo popolnoma v vogal pa ne more. Imajo pa tej iz hoferja odlično navigacijo (poseka roombo!). Oba se sicer gibljeta bolj ali manj naključno po prostoru, vendar hoferjev gre okoli in okoli ob robu, tega roomba ne zmore.

šernk je izjavil:

Glasen je ene toliko. Če ga zapreš v prostor ga iz drugega prostora skoraj ne slišiš, razen ko se približa vratom.

vogali so pa šibka točka teh sesalcev. Ene toliko poberejo popolnoma v vogal pa ne more. Imajo pa tej iz hoferja odlično navigacijo (poseka roombo!). Oba se sicer gibljeta bolj ali manj naključno po prostoru, vendar hoferjev gre okoli in okoli ob robu, tega roomba ne zmore.

En stavek me že prepriča, ampak v drugem pa že nekaj nelogičnega in na koncu ne razumem
P200 MMX, 32mb ram, 2gb HDD, s3 virge 2mb, 14" CRT 640x480
New Sphincter Kvartet:
Roko Spestner, Namaž Zlevčar, Daje Heading, Maraje Spetan

mat xxl ::

Šernk potresi stiropor po prostoru spusti enega in drugega in ocenjuj..... kak algoritem ima roomba je znano, in ne vem, zakaj bi morala iti najprej okoli in okoli sobe .....

Kak algoritem pa ima roomba? Zabij se in pojdi po svoje naprej? :))

mi je pa precej jasno da je glede kakovosti roomba spredaj. Ampak to je nekako tako kot da bi primerjal navadn sesalec na vrečko, s sesalcem za vodno sesanje. Hoferjev in roomba imata popolnoma različni tehnologiji sesanja, navigaciji sta pa praktično enaki, s tem da hoferjev zmore še slediti robovom. Zakaj je to dobro? Ker prah se najbolj nabira tam, na sredini ga ni, ker se stalno hodi.

da ne bo pomote, naslednji pri meni bo roomba, ker praktično nadomešča navaden sesalnik, hoferjev nadomešča pa metlo z obema smo pa super zadovoljni, kar se tiče učinka sesanja, le da je treba razumeti da hoferjev kakšen mačji briket še uspe s težavo pobrat, potem se pa ustavi, medtem ko roomba pobere še kakšno večjo stvar. Zaradi tehnologije sesanja.

En stavek me že prepriča, ampak v drugem pa že nekaj nelogičnega in na koncu ne razumem

upam da razumeš razliko med robom in vogalom. Rob je kjer se stena in tla stikajo, vogal je pa kjer se dve steni stikata. Tja notri pač zaradi svoje okrogle oblike ne more.

ja,ja, ampak kaj pa to ... Ene toliko poberejo popolnoma v vogal pa ne more

itak da v vogal ne more, ampak to si tako napisal, da zdaj manj razumemo ...no, ene toliko razumemo
P200 MMX, 32mb ram, 2gb HDD, s3 virge 2mb, 14" CRT 640x480
New Sphincter Kvartet:
Roko Spestner, Namaž Zlevčar, Daje Heading, Maraje Spetan

mihal ::

tudi jaz oklevam med temi pometači, skoraj sem že bil odločen za rombo 650
ker ga rabim dnevno samo za pobirat manjše dnevne smeti in dlake od psa (konec tedna pa običajen sesalec v roke), oklevam ali vzeti za ta denar res tega hoferjevega, saj kot sem našel v Italiji ga prodaja De-Longi pod znamko Ariete 2712
http://www.ariete.net/compare
http://www.ariete.net/store/Aspirazione...

V hiši pa imam samo en malce večji tepih v dnevni sobi vendar, mi to ni bistvo, samo da mi ostalo po hiši ko odidem v službo počisti.

FlyingBee je izjavil:

ja,ja, ampak kaj pa to ... Ene toliko poberejo popolnoma v vogal pa ne more

itak da v vogal ne more, ampak to si tako napisal, da zdaj manj razumemo ...no, ene toliko razumemo

torej, v vogalu večino površinskih smeti pobere s pomočjo stranske ščetke, vendar če ne boš za njim dolgo časa nič očistil, se bo najbrž nabral prah.

NejcSSD ::

Spet majo neke Usb 3.0 ključe, ampak niso uni superhitri izpred 14dni...
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb 3200Mhz CL16, 2x 1TB NVME, MSI 1070Ti

e-marko ::

Sam sem včeraj dobil enega iz vitrine. HD tach kaže prenos dobrih 100MB/s. Menda je še tisti izpred 14 dni?

Lp
...somebody, somewhere...

MrStein ::

CDM daj, pa bomo vidli. in/ali chipgenius
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Duhec ::

MrStein je izjavil:

Ima kdo linke (ali kopije) starejših ponudb?
Izdelki so še v trgovini, podatke pa je težko najti.
Zanimajo me trenutko PC-ji in tablice.

Imajo v arhivu, ki pa je dostopen samo tako, da odtipkaš točen url naslov.
Spreminjaj končni datum za vse ponedeljke in četrtke v izbranem mesecu, npr. za ponedeljke v oktobru:
https://www.hofer.si/sl/posebna-ponudba...
itd.
za četrtke v oktobru:
itd.
http://blackbird.si/
««
54 / 194
»»