» »

Hofer ponudba

Hofer ponudba

Temo vidijo: vsi
««
53 / 194
»»

Tilen ::

Predlagam, da jo najprej do konca napolniš in ponovno preveriš.

Je pa res, da pri tebi malce drugače prikazuje;

PERIOD FULL CHARGE CAPACITY DESIGN CAPACITY
2014-09-24 - 2014-10-01 24 mWh 24 mWh
2014-10-01 - 2014-10-08 24 mWh 24 mWh
2014-10-08 - 2014-10-15 16 mWh 21 mWh
2014-10-15 - 2014-10-22 - 15 mWh
2014-10-23 - 15 mWh
2014-10-24 - 15 mWh
2014-10-25 - 15 mWh
2014-10-26 - 2014-10-26 - 15 mWh
2014-10-27 - 15 mWh
2014-10-28 - 15 mWh
2014-10-29 - 15 mWh
2014-10-30 - 15 mWh
2014-10-31 - 15 mWh
2014-11-01 - 15 mWh
2014-11-02 - 15 mWh

Moj;
PERIOD FULL CHARGE CAPACITY DESIGN CAPACITY
2014-09-24 - 2014-10-01 24 mWh 24 mWh
2014-10-01 - 2014-10-08 24 mWh 24 mWh
2014-10-08 - 2014-10-15 24 mWh 24 mWh
2014-10-15 - 2014-10-22 25 mWh 24 mWh
2014-10-23 25 mWh 24 mWh
2014-10-24 25 mWh 24 mWh
2014-10-25 25 mWh 24 mWh
2014-10-26 - 2014-10-26 25 mWh 24 mWh
2014-10-27 25 mWh 24 mWh
2014-10-28 25 mWh 24 mWh
2014-10-29 25 mWh 24 mWh
2014-10-30 25 mWh 24 mWh
2014-10-31 24 mWh 24 mWh
2014-11-01 24 mWh 24 mWh
2014-11-02 24 mWh 24 mWh
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

matobeli ::

Moja baterija kaže po parih polnenjih 23mWh

tisto z 15 je pa malo "čudno"

MrStein ::

Hmm, a ni 24 mWh nekam malo?
Navaden telefonček ima 2000 mWh.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

2000 mAh pa res.

mAh = Wh × 1000 / V

tablica = 6760mAh

Zgodovina sprememb…

lopov ::

Tablica se je polnila celo noč in žal brez kabla ne deluje. Sem kontaktiral Hofer da najdemo rešitev.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lopov ()

MaterVola ::

Neseš nazaj in ti vrnejo denar. Brez vprašanj.

Problem je verjetno v tem da bi on imel tablico in ne denarja :P

edit: Kako je z Hoferjem in skeniranimi računi? Ker original je na termo papirju in sumim da bo razpadel čez kakšno dobro leto.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: matobeli ()

medenko ::

skopiraš?

Matobeli, slikaš s telefonom. Takoj na blagajni :)

Jaz bi vseeno raje imel denar kot pa neko tablico, ki razočara.

Sprašujem če osebje Hoferja dela kakšne težave, če prineseš skopiraš račun in ne originala.

edit: tablica razočara če dobiš razočarano:) moja npr. deluje popolnoma dobro in je dost ok za moje potrebe.

Zgodovina sprememb…

Sam še nisem vračal stvari po enem letu ali več. Nekaj dni pa ti računi zdržijo brez problema, razen če ga pustiš v avtu na soncu...

Ne vidim razloga, zakaj ne bi sprejeli kopije računa. Najhitreje boš odgovor dobil pri poslovodji.

MadMax ::

Meni vedno že prodajalka na blagajni svetuje, naj račun fotokopiram...
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.

CyberPunk ::

Meni je tudi ze na blagajni rekla, da hitro zbledi in da naj ga cimprej kopiram. :)

A nazaj za money-back lahko neses tudi, ce si premislis in zadeve ne bi imel? :D

bajsibajsi ::

lopov je izjavil:

Za hoferjevo windos tablico bi rabili novo temo :)

Evo, moj problem -- tablica se ne polni. Isto stanje od razpakiranja do sedaj po vseh pododobitvah -- ves čas kaže 0%, če se priključi polnilec se polni cca. 1 minuto, nato preneha. Nekaj se sicer napolni, a nikoli ne vem koliko.

Res ne bi bilo slabo, ce bi imeli svojo temo za (to) tablico.
Tistih 15 mWh nekaj ne stima. Ce ti ne polni, neses nazaj. Mogoce ti jo menjajo z drugo tablico, ali pa vrnejo kupnino.

CyberPunk je izjavil:

A nazaj za money-back lahko neses tudi, ce si premislis in zadeve ne bi imel? :D

Ja, dva meseca imas cas. https://www.hofer.si/sl/infostoritve/in...

Zgodovina sprememb…

MrStein ::

Tilen je izjavil:

2000 mAh pa res.

mAh = Wh × 1000 / V

tablica = 6760mAh

Ne, prav 2000 mWh ima, oziroma točno:
700 mAh * 3.7 V = 2590 mWh
(ena prastara, mala baterijica, nove imajo več)

Verjetno ste pri branju zamešali ločilo tisočic z ločilom decimalk.
Ker 25 mWh je dovolj kvečjemu, da ena ledka gori kako urico.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Jasno da ni 24mWh ( ali pa 25) ampak 24Wh :P
torej 24000mWh/3.7V=6486mAh kar je cca. po specifikacijah.

Par zadev me zanima glede te tablice:

-Opazil sem, da sta po defaultu vklopljena Superfetch (service) in defrag schedule (preko dfrgui). A ni bilo enkrat rečeno, da je to mišljeno samo za dejanske trde diske? Tu gor je, kot vidim, en eMMC storage od Hynixa - če sem prav razbral, naj bi enakega imel Asusov ali Acerjev najcenejši hibrid (T100, Switch...).

-Ena zelo moteča reč: Osvetljenost zaslona se kar malo prilagaja po nevemkaterem ključu. Greš z desktopa na metro, pa se malo zatemni, greš z desktop aplikacije na drugo, pa se spreminja itn. Adaptive brightness v (privzetem Balanced) power profilu imam izklopljen. Je zadevo treba še kje drugje izklopiti?
(Prvi dan sem mislil, da je slab zaslon in da migeta pri slabši osvetljenosti, pa se je izkazalo, da gre za tole "prilagajanje" osvetljenosti, ki se postopno spreminja.)

-Pa še eno opažanje: Nekje v drobovju sem zasledil, da je tablet class "IdeaPad". Skratka Lenovo? :)

MrStein je izjavil:

Tilen je izjavil:

2000 mAh pa res.

mAh = Wh × 1000 / V

tablica = 6760mAh

Ne, prav 2000 mWh ima, oziroma točno:
700 mAh * 3.7 V = 2590 mWh
(ena prastara, mala baterijica, nove imajo več)

Verjetno ste pri branju zamešali ločilo tisočic z ločilom decimalk.
Ker 25 mWh je dovolj kvečjemu, da ena ledka gori kako urico.

To so cifre (napačne?) iz Windows battery reporta. Tam piše 25 mWh, po specifikacijah je pa baterija 6760mAh.

Zgodovina sprememb…

CyberPunk je izjavil:

Pa še eno opažanje: Nekje v drobovju sem zasledil, da je tablet class "IdeaPad". Skratka Lenovo? :)

Res je, računalniški del blagovne znamke Medion je večinoma od Lenovo. Pa saj to niti ne skrivajo :)

Zgodovina sprememb…

Po specifikacijah sodec bolj ali manj Lenovo IdeaPad Miix2.

Ce bo koga se motilo spreminjanje osvetljenosti: Potrebno je iti se v Intel HD Graphics Control Panel in pod Power sekcijo izklopiti Display Power Saving Technology. Po tem bo (domnevam) zadeva pac uporabljala power plan od Windowsov (in stalen brightness).

Če komu pride prav info, tole 10" win tablico sem popoldne videl v NM-Bršljin v vitrini, torej se jo še da dobit.
Prav tako 7" andro.

Blinder ::

Kako pa vam uspe kupit te reči v hoferju, če vam izdelke zmečejo na tistih 10 cm blagajne? Tudi prenosnik dajo na tisti mini-pultek?
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

Je čisto dovolj prostora 8-)

fosil ::

Blinder je izjavil:

Kako pa vam uspe kupit te reči v hoferju, če vam izdelke zmečejo na tistih 10 cm blagajne? Tudi prenosnik dajo na tisti mini-pultek?

Prenosnik ni še nič.
Ta boljše prodajalke spravijo gor tudi pralni stroj in zamrzovalno omaro.
Seveda oboje hkrati.
Tako je!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fosil ()

francek1 ::

Blinder je izjavil:

A LED TV-je tudi misliš, da tja dajejo? C, c, c...
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...

TehDucky ::

Naslednji četrtek bo naprodaj aku vrtalnikhttps://www.hofer.si/sl/posebna-ponudba... pa me zanima, če je za kej? Cena je v rangu BauBau tako da z odgovori na plan. Všeč mi je da je zraven še kovček z dodatno opremo, ki je ni treba zravn kupovat pa še lepo je priročen.

misek ::

Ima morda kdo idejo, kje dobiti novo baterijo za tablico ChiliGreen E-Board HT400, ki se je prodajala konec lanskega leta? Iščem tudi po ebayu pa ne najdem prave velikosti.

misek je izjavil:

Ima morda kdo idejo, kje dobiti novo baterijo za tablico ChiliGreen E-Board HT400, ki se je prodajala konec lanskega leta? Iščem tudi po ebayu pa ne najdem prave velikosti.

Ni (več) v garanciji? Če ima 3 leta garancije bi (jaz) poskusil kar preko hoferja uredit zamenjavo.

Zgodovina sprememb…

Kaksna ideja, kako se lahko na Windows 8.1 tablici preklaplja med desktop (NE metro) aplikacijami? V folderju Quick Launch je Window Switcher.lnk bliznjica, ki celo deluje, ampak je ne morem recimo pripeti na taskbar, da bi olajsal preklapljanje s touch.

misek ::

lopov, morda je še v garanciji. Ampak je obtolčena s počenim ekranom. Tako da dvomim, da bi šlo pod garancijo. Bom pa za hec vprašal, saj me vprašanje ne bo nič stalo;)

Je že kdo probal v Hoferjevo tablico vtakniti microSD kartico? Pri meni jo je treba kar precej globoko poriniti, da zagrabi (in ne gre brez pripomočkov, ker je točka, ko zagrabi, očitno precej globoko, in prsti ne pridejo več v poštev). Zdaj pa ne vem, če je to težava te tablice nasploh ali pa imate ostali v redu ta del in je samo pri enih slabo skupaj spravljeno?

fikus_ ::

TehDucky :: danes, 10:20:24

Naslednji četrtek bo naprodaj aku vrtalnikhttps://www.hofer.si/sl/posebna-ponudba... pa me zanima, če je za kej? Cena je v rangu BauBau tako da z odgovori na plan. Všeč mi je da je zraven še kovček z dodatno opremo, ki je ni treba zravn kupovat pa še lepo je priročen.

Za ta denar ok. Je za hobi uporabo. Navor bi lahko bil večji (35 Nm), dodatna oprema pa za to ceno ni prepričljiva!

mat xxl ::

Vezano na vrtalnik, baterija je tak tak ne preveč zmogljiva ........

Sam pa iščem nek tak izvijač vendar manjši za finomehaniko bolj , ne pa ravno urarskega , če kdo kaj priporoča ?

karafeka ::

CyberPunk je izjavil:

Je že kdo probal v Hoferjevo tablico vtakniti microSD kartico? Pri meni jo je treba kar precej globoko poriniti, da zagrabi (in ne gre brez pripomočkov, ker je točka, ko zagrabi, očitno precej globoko, in prsti ne pridejo več v poštev). Zdaj pa ne vem, če je to težava te tablice nasploh ali pa imate ostali v redu ta del in je samo pri enih slabo skupaj spravljeno?

Ja, imam isti težavo. Noter še nekak gre, ven pa, brez kake sponke, ne.

SeMiNeSanja ::

fikus_ je izjavil:

TehDucky :: danes, 10:20:24

Za ta denar ok. Je za hobi uporabo. Navor bi lahko bil večji (35 Nm), dodatna oprema pa za to ceno ni prepričljiva!

Če dobro vidim, je v paketu samo 1 akumulator? Jaz osebno nebi jemal vrtalnika, če nima dveh akumulatorjev v paketu (z enim delaš, medtem ko se drugi polni). Če je akumulator šibkejši, je še toliko bolj pomembno, da imaš rezervo. Če ti kasneje eden akumulator 'crkne', še vedno lahko uporabljaš vrtalnik. V nasprotnem primeru pa greš lahko kar novega kupiti.

MaticKregar ::

Ja ampak za tak denar kar pozabi 2 bateriji za vrtalnik. Problem teh poceni vrtalnikov je baterija, ker ko crkne lahko kar novo napravo kupiš...
Za ta denar, pa kar vzami, itak imaš 3 leta garancije. Jst sem si sicer enega slabšega kupil v lidlu, pa sem komot posteljo z njim privijačil...

karafeka je izjavil:

CyberPunk je izjavil:

Ja, imam isti težavo. Noter še nekak gre, ven pa, brez kake sponke, ne.

Jaz brez sponke ne morem ne vtaknit ne iztaknit. Najprej sem sicer pi***l, potem sem pa pomislil da niti ni tako slabo, sploh če uporabljam kot "stalni" dodatni prostor, vsaj ne morem ponesreči iztaknit.

Zgodovina sprememb…

hojnikb ::

MaticKregar je izjavil:

Ja ampak za tak denar kar pozabi 2 bateriji za vrtalnik. Problem teh poceni vrtalnikov je baterija, ker ko crkne lahko kar novo napravo kupiš...
Za ta denar, pa kar vzami, itak imaš 3 leta garancije. Jst sem si sicer enega slabšega kupil v lidlu, pa sem komot posteljo z njim privijačil...

če sam menjaš celice, niti ne...
#brezpodpisa

lopov je izjavil:

Jaz brez sponke ne morem ne vtaknit ne iztaknit. Najprej sem sicer pi***l, potem sem pa pomislil da niti ni tako slabo, sploh če uporabljam kot "stalni" dodatni prostor, vsaj ne morem ponesreči iztaknit.

No "kul", meni je prvič uspelo totalno sesuti driver za ta storage, ker se klik sliši že prej (in Windowsi pograbijo priklop), pa spustiš in skoči nazaj ven, in ko parkrat probaš, so Windowsi že malo zmedeni.
Bil sem malo skeptičen glede preglobokega tlačenja, ker je v navodilih opozorilo na to temo; pa ker je plastika tam okoli precej mehka (uporabil sem pa SD adapter od kartice, ker je plastičen - s sponko se verjetno še prej vse obkruši?).

Hm, meni je uspelo notri in ven vzet brez orodja, niti se mi ni zdelo kaj posebno težko. Je pa možno da sem imel malenkost nepristrižene nohte ko sem poizkušal :P

hojnikb je izjavil:

če sam menjaš celice, niti ne...

Kakšne celice (velikost) pa tole uporablja (ugibajmo)? na žalost zgleda ni kakšna 18650

Zgodovina sprememb…

hojnikb ::

ponavadi so ravno 18650 sorte. Seveda tiste highdrain.
#brezpodpisa

TehDucky ::

https://www.mimovrste.com/akumulatorski...

Sem videl da ima mimovrste akcijo pa je tale kar poceni skupaj z zastonj poštnino. Primerjava s telim hoferjevim?

Kaj pa teli Black&Decker https://www.mimovrste.com/akumulatorski...!?menuItemId=15564708

Večinoma jih uporabla Ni-CD pa 1 menjalnik, hoferjov ima 2 menjalnik pa Litij-ionsko baterijo. Ja 2 baterije mislim, da ne bosta prav pogosto v uporabi. Vseeno pa me zanima a se splača dat par evrov več za tako stvar tut če je hobi, ali zadostuje tole, ki je v rangu 30-50€?

wizzy ::

Če prvič kupujete akumulatorske vrtalnike vam samo opozorim da malo denarja malo muske. Na začetku še nekako grekakšno ptičjo hišico naredit. Ko pa pride kakšno leto okoli je pa samo še za v kanto.

Sploh ne nujno.
Kak CMI, ki že nov ne drži kaj več kot ptičjo hiško sestavit najbrž res, hoferjeve so (vsaj tiste rumene z NiMH, brez štemarce in z) čisto nekaj drugega. Glava ima res že nova lufta (katera pa nima??), pa po 6 letih še vedno kar dela, mnogo praznjenjem in (pre)obremenitvam navkljub.

mk766321 ::

Tudi jaz mam hoferjevo rumeno, pa dela ko šus. Že 2 leti.

opeter ::

Ja, samo tiste rumene so bile iz druge serije.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

FlyingBee ::

V poslovalnici Nm Bršljin imajo še vse tri v vitrini, 15 inčen hibrid, 10 inčno tablico in 7ko, ne vem kakšno imajo pri njih navado, ampak če bobše nekaj časa tako ostalo, bo kakšen popust padel, koliko je to in koliko časa je potrebno pa mogoče kdo drug ve

vorantz ::

Naj 10 raje bližje meni pošljejo ;((
me zmeri bolj mika nabavit

Zgodovina sprememb…

• spremenil: vorantz ()

FlyingBee ::

Mene je danes odvrnilo samo 2gb rama, poceni varijanta ips zaslona in baterija na nivoju zdržljivosti Haswell prenosnika pa še tisto o SD kartici in nevoljni reži
««
53 / 194
»»