Forum » Kaj kupiti » Hofer ponudba
Hofer ponudba
Temo vidijo: vsi
hojnikb ::
So kr počasnejša. Že to, da je A7 inorder, medtem ko a9 out of order pomeni kr disadvatage za A7. Pa tudi redkokira a7 naprava ma tak visoke frekvence, medtem ko je 1.6GHz kr pogost pr A9.
Imo bi blo bolje videt zadevo z 2 A15 jedrim. Oz še bolje; A53
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
FlyingBee ::
ok, pa 2 A15, sam da ni A9 quad ... je pa za 200 EUR in FHD resolucijo ter 2GB dober nakup glede na razne Prestigio, ASUS, ... plastika ali pa celo TN zasloni v tem cenovnem rangu ter skoraj pod nujno samo 1Gb RAMA
Jap, tale tablica je za 200€ daleč najboljš, kar lahko nabaviš sedaj. Škoda, ko tut tist njihov komp ni tak dober value
#brezpodpisa
Bellzmet ::
Ja po enmu testu ima baje kar dosti laga tale tablica. Veliko več kot bi ga glede na specifikacije morala imeti.
mat xxl ::
tlozej ::
Ima kdo kakšno informacijo več o optičnem bralniku negativov?
https://www.hofer.si/sl/posebna-ponudba...
Mislim da je enak ali podoben že bil enkrat v ponudbi...
Ali samodejno skenira negative vložene v okvir ali je potrebno ročno premikati in vsakega posebej poskenirati?
LP
https://www.hofer.si/sl/posebna-ponudba...
Mislim da je enak ali podoben že bil enkrat v ponudbi...
Ali samodejno skenira negative vložene v okvir ali je potrebno ročno premikati in vsakega posebej poskenirati?
LP
dottor ::
Kako pa imajo kej garancijsko nalepko gor dano na PCjih? Ker v Harvey Normanu je zelo zanič in se sama odlepi po dveh tednih (delal že neki PCjev od tam in so pri vseh dokaj hitro nalepke popustile). Ker tisti PC za 500€ spet ni neka katastrofa. Dodaš še 4GB rama pa na bolhi uzameš eno 280X rabljeno (če napajalnik to omogoča) in imaš za ~700€ (500+160+30) relativno dober PC za igre... Ko kej crkne sestaviš nazaj kot je blo in neseš na garancijo... Edino praha ne smeš čistit ene 3 leta iz njega
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi
tistga pcja za 500€ se ne splača kupit, ker je stran vržen denar. Seveda ob pogoju, da ga misliš nadgrajevat.
Iz funtech dobiš za podobn dnar tole osnovo
pa že maš zelo dobro osnovo (več rama, boljši napajalc) za kako dedicated grafiko (280x -- 160€). Skupaj te tako pride ~610€
Če greš pa hofer pot, pa te pride komp 500€ + 160€ grafa + 4GB rama 35€ + napajalc 550W 55€...
Iz funtech dobiš za podobn dnar tole osnovo
1. Ohišje Antec VSK4000E ATX Mid-Tower
2. Trdi disk WD 1TB 7200RPM 64MB 6GB/S BLUE WD10EZEX
3. Intel Core i5-4460 3,2 GHz (Haswell) S1150 - box
4. Team Group Elite Series DDR3-1600, CL11 - 8 GB TED38G1600C1101
5. Napajalnik XFX TS550 550W P1-550S-XXB9
6. ASRock B85M, Intel B85 Mainboard - S1150
futecnh.si 450,05
pa že maš zelo dobro osnovo (več rama, boljši napajalc) za kako dedicated grafiko (280x -- 160€). Skupaj te tako pride ~610€
Če greš pa hofer pot, pa te pride komp 500€ + 160€ grafa + 4GB rama 35€ + napajalc 550W 55€...
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
Okapi ::
Hoferjevi računalniki niso namenjeni tistim, ki bi potem vanje vgrajevali nove kartice, pomnilnik in ostala jajca. Hoferjevi računalniki so namenjeni tistim, ki jih prinesejo domov, postavijo na mizo in uporabljajo naslednjih pet let (in imajo prva tri leta pokrita z garancijo). Tudi niso namenjeni tistim, ki Windowse kradejo s travnikov.
O.
O.
Tudi če kupiš polno licenco, prideš še vedno ceneje skos. Vsaj v zgornjem primeru :)
#brezpodpisa
Okapi ::
Zgoraj si pozabil prišteti drobnarije (miško, tipkovnico, wifi, čitalnik kartic in mogoče še kaj).
v zgornjem primeru OP ni na lovu za temi drobnarijami, tako da so odveč.
Če pa nekdo to rabi, pa vzame hoferja, jasno. Čeprav tista 720GT še vedno nima smisla in bi lahko kamot bla stvar ~450€ brez te grafike. Počasnejša nebi bla nič bolj :)
Če pa nekdo to rabi, pa vzame hoferja, jasno. Čeprav tista 720GT še vedno nima smisla in bi lahko kamot bla stvar ~450€ brez te grafike. Počasnejša nebi bla nič bolj :)
#brezpodpisa
mtosev ::
tale komp katerega imajo pri hoferju ni slab, a tudi ni super dober. so v hoferčku imeli že boljše ponudbe. za povprečnega janezeka pa je čisto OK 3leta garancije, OS in vse ready to go takoj iz škatle
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
bajsibajsi ::
coffeetime12 ::
kaj ti bo Hofer s svojo Medion tablico, če Kitajca Xiaomi s TegraK1 dobiš za isti denar http://www.efox-shop.com/xiaomi-tablet-...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: FlyingBee ()
sam je pa 7.9 inčnež. Pa tudi stane več, ko enkrat vraćunaš carino, ddv in ostale dajatve.
#brezpodpisa
dottor ::
Pa garancija je vprašljiva...
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
francek1 ::
Men ni čist jasno zakaj so 65" TVji sploh dražji od 40" če je vse isto samo velikost piksla je večja. Če bi bla vsaj ločjivost kaj večja nebi rekel. Tako pa je pod pokrovom vse isto, cena pa še enkrat toliko.
40" ima površino 1600 kvadratnih inčev, 65" pa 4225....
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...
h1427096 ::
Men ni čist jasno zakaj so 65" TVji sploh dražji od 40" če je vse isto samo velikost piksla je večja. Če bi bla vsaj ločjivost kaj večja nebi rekel. Tako pa je pod pokrovom vse isto, cena pa še enkrat toliko.
to bi celo držalo, če:
1. bi bil TV kvadrat
2. če števili 40 in 65 ne bi predstavljali diagonale, ampak stranico
stb ::
Primerjava 40 in 65 colskih TVjev z razmerjem stranic 16:9 pravi:
Area 40": 683.68 inches2 65": 1805.34 inches2
Area 40": 683.68 inches2 65": 1805.34 inches2
Zgodovina sprememb…
- spremenil: stb ()
francek1 ::
to bi celo držalo, če:
1. bi bil TV kvadrat
2. če števili 40 in 65 ne bi predstavljali diagonale, ampak stranico
Moja napaka, malo sem bil hiter, ampak razmerje je enako...
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...
Moram pa reči, da sem bil danes po kakih 6 mesecih spet v Hoferju, ker večinoma hodim v Lidla in ja, Hofer dokler ne bo imel povsod pekarn, kot Lidl in dobrega kruha, kot v Lidlu in boljših mesnin, kot so v Lidlu, bo žal še naprej izgubljal kupce, ker če grem sam na splošno že v diskont pa ta tip produktov , grem zaradi prej omenjenih stvari raje v Lidl, razen seveda če ni akcije ......... in greš zaradi določenega artikla tja.
Olórin ::
fosil ::
Za moje pojme ima hofer kvalitetnejšo robo kot lidl.
Kot prvo ima veliko več slovenskih izdelkov, kot drugo ima več kvalitetnejše robe, tudi razne bio stvari in podobno in kot tretje, v hoferju še nisem opazil poljske in druge vzhodnoevropske robe, ki je v lidlu kar precej pogosta.
Kot prvo ima veliko več slovenskih izdelkov, kot drugo ima več kvalitetnejše robe, tudi razne bio stvari in podobno in kot tretje, v hoferju še nisem opazil poljske in druge vzhodnoevropske robe, ki je v lidlu kar precej pogosta.
Tako je!
Zanimajo me izdelki, na katere prisegaš, sam vem, da ima Hofer najboljši jabolčni sok direktno stisnjen rdeč pakiran po 1 l, ostalih izdelkov, pa ja no morda še kaj, sam sem včasih veliko v Hoferju kupoval, sedaj mi pa bolj Lidl sede.
Je pa verjetno res, da se navadiš na kar koli .... in potem je stvar navade.....
Je pa verjetno res, da se navadiš na kar koli .... in potem je stvar navade.....
mtosev ::
Za moje pojme ima hofer kvalitetnejšo robo kot lidl.jaz sem podobnega mnenje, da je hofer boljši od lidla. v horečku imajo tud zelo dober burek. katerega pogosto vzamem. dosti dobrih izdelkov imajo katere samo prodajajo pod svojo blagovno znamko. npr bella (šumi), milfina (LJ M),.. in razne avstrijske in nemške izdelke
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
Pithlit ::
saj pekarne postavljajo po vseh poslovalnicah? Razen mogoče kakšni vukojebini?
V Gorici je ni. V Idriji je pa tudi ni bilo slabe 2 meseca nazaj, mogoče zdaj je.
Life is as complicated as we make it...
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Pithlit ()
Olórin ::
https://www.yellowmap.de/Partners/AldiS...
tu je označeno kot da je pekarna v obeh hoferjih v gorici.
V Ajdovščini prav tako je označeno.
Idrija pa je pač vukojebina. No...kljub temu je označeno kot da je.
V glavnem če zdaj še ni, bo zagotovo zelo kmalu postavljeno, nč bat.
V Ajdovščini prav tako je označeno.
Idrija pa je pač vukojebina. No...kljub temu je označeno kot da je.
V glavnem če zdaj še ni, bo zagotovo zelo kmalu postavljeno, nč bat.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Olórin ()
v hoferju še nisem opazil poljske in druge vzhodnoevropske robe
Nutella je poljska!
https://www.yellowmap.de/Partners/AldiS...
Bom specificirala. V Novi Gorici. Oz. obrtna cona Kromberk (ker mi link odpre točno nič pač ne vem kaj mi hočeš pokazat). Za kak drug Hofer v Novi Gorici pa ne vem da sploh obstaja.
ni nujno. Vseeno v večini primerov drži ja :)
V Hoferju drži že od kar jo imajo. Jih skoz ene par vaz prešnjofam pa razočarano nazaj na polico postavim.
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Pithlit ()
Ne vem zakaj bi kdo sploh kupoval nutelo v hoferju.
Boljše kupit nutoko, je cenejša in nemška in enako dobra, če nisi obremenjen z znamkami.
Boljše kupit nutoko, je cenejša in nemška in enako dobra, če nisi obremenjen z znamkami.
Tako je!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fosil ()
in enako dobra
Tega nekomu ki loči med poljsko pa italijansko pa nemško in francosko Nutello pač ne boš prodal.
Ja, lahko je Nutoka tehnično enako dobra. Lahko je celo boljša. Po okusu pa pač ne. In nima to veze z brand-om.
Alamar ::
Moram pa reči, da sem bil danes po kakih 6 mesecih spet v Hoferju, ker večinoma hodim v Lidla in ja, Hofer dokler ne bo imel povsod pekarn, kot Lidl in dobrega kruha, kot v Lidlu in boljših mesnin, kot so v Lidlu, bo žal še naprej izgubljal kupce, ker če grem sam na splošno že v diskont pa ta tip produktov , grem zaradi prej omenjenih stvari raje v Lidl, razen seveda če ni akcije ......... in greš zaradi določenega artikla tja.
Izgubljal kupce? Huda šala. Lidl in dober kruh ter mesnine? Razen, če je zate dober kruh tisti iz zamrznjenega pripravka. Saj ne rečem, je privlačen, če takoj poješ. Čez par ur je pa samo za v smeti. "Ta prav" kruh je pa v Lidlu totalen poden napram Hoferjemu, kar potrjujejo neštete nagrade, ki jih je Hofer prejel za svoje kruh izdelke.
Sicer pa, če že hočete iz pripravka, bo imel Hofer do konca leta vse poslovalnice opremljene z interno pekarno.
in enako dobra
Tega nekomu ki loči med poljsko pa italijansko pa nemško in francosko Nutello pač ne boš prodal.
Ja, lahko je Nutoka tehnično enako dobra. Lahko je celo boljša. Po okusu pa pač ne. In nima to veze z brand-om.
Zakaj ne? Sam Nutelle nisem nikoli maral (ne glede na poreklo), Nutoka mi je pa dobra.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Alamar ()
Alexius Heristalski ::
BMK sicer za Nutello in podobne sladke namaze, ampak v Lidlu pa prodajajo nemško. Oz. so jo, ko sem nazadnje gledal (pred kakim letom).
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Alexius Heristalski ()
SaXsIm ::
Za tole prebrat in razumet si moreš pa že kar čas vzet.
SaXsIm
A nemška nutela je boljša kot poljska?
Nihče ne pravi tega. Ker je...
Kvečjemu je prilagojena okusu naroda.
...le drugačnega okusa in druge konsistence. Nekomu je boljša poljska, drugemu nemška. Pri nas doma imamo radi italijansko. In razlika med poljsko in italijansko je ogromna. Predvsem pa je razlika, za naš okus, tako velika da raje kot poljsko nutello vzamemo nutoko.
šernk ::
saj pekarne postavljajo po vseh poslovalnicah? Razen mogoče kakšni vukojebini?
V Gorici je ni. V Idriji je pa tudi ni bilo slabe 2 meseca nazaj, mogoče zdaj je.
v Novi Gorici in v Šempetru pri Gorici je že kar lep čas pekarna v Hoferju. Takrat so jih začeli praktično v vse stare hoferje stavit.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
A nemška nutela je boljša kot poljska? Zakaj že? Kvečjemu je prilagojena okusu naroda.
To bo ja.
Slovenski okus je torej enak kot romunski, ne pa recimo avstrijski ali italijanski s katerimi smo sosedje in imamo veliko podobne hrane.
Tudi meni je boljša nutoka od poljske nutele.
Očitno nimam pravega slovenskega okusa, bom moral it na prevzgojo v Romunijo.
Tako je!
Alexius Heristalski ::
A nemška nutela je boljša kot poljska? Zakaj že? Kvečjemu je prilagojena okusu naroda.
Ne vem, ker tega ne jem (tudi, če bi, ne bi izbral Nutelle, ker se mi zdi predraga). Samo povem kot informacijo, ker so bile te debate že večkrat, pa naj vsak izbere, kar mu je všeč.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Alexius Heristalski ()