Forum » Kaj kupiti » Hofer ponudba
Hofer ponudba
Temo vidijo: vsi
kixs ::
Sem bil v enem Hoferju ob pol osmih zvecer... ni duha ne sluha o teh 64GB verzijah... sicer ga itak ne bi kupil, ker ni potrebe. Imajo pa se tiste stare pocasne 32GB USB 2.0 verzije.
fosil ::
Sem bil v enem Hoferju ob pol osmih zvecer... ni duha ne sluha o teh 64GB verzijah... sicer ga itak ne bi kupil, ker ni potrebe. Imajo pa se tiste stare pocasne 32GB USB 2.0 verzije.
V hoferju se gredo včasih neke čudne štose in določeno robo skrivajo.
Moraš prav vprašat prodajalko in gre iskat v skladišče.
Tako je!
MrStein ::
V "mojem" so jih imeli na blagajni. Rečeš, da bi ta ključek imel in ti ga da iz predala.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
jacal ::
Ena redkih, če ne edina trgovina, ki vrne denar brez vprašanj in kompliciranja in se ti zdi strašljiva? Đizs.
Enkrat mi je nekaj iz Hoferja res poginilo, mogoče sem bil tudi sam kriv, pa so vse upedenali brez kompliciranja, drži. Če se prav spominjam, sem le ustrezni e-naslov kar dolgo iskal po zagonetnih kotičkih njihovega spletišča. Pohvalno, a nisem mislil tega.
Morda zato, ker nisem vajen, se čudno počutim v postholokavstni estetiki njihovih razmajanih štacun, skladišč, ali kaj, z obupanimi prodajalkami, ki ničesar ne vedo, mrakobnimi punčarami, ki filajo police, mračnogledimi družinami, ki v vozičke polagajo čudno robo še bolj čudnih blagovnih znamk, kaj vem. Kar žalosten postanem. Đizs pomagaj.
black ice ::
Zaradi takšnih fobij sem jaz prenehal hoditi v Mercator. Po prevzemu s strani Agrokorja je verjetnost, da izza naslednje stalaže skoči Jasmin Stavros, Thompson ali Severina vsak dan večja.
Alexius Heristalski ::
Enkrat mi je nekaj iz Hoferja res poginilo, mogoče sem bil tudi sam kriv, pa so vse upedenali brez kompliciranja, drži. Če se prav spominjam, sem le ustrezni e-naslov kar dolgo iskal po zagonetnih kotičkih njihovega spletišča. Pohvalno, a nisem mislil tega.
Morda zato, ker nisem vajen, se čudno počutim v postholokavstni estetiki njihovih razmajanih štacun, skladišč, ali kaj, z obupanimi prodajalkami, ki ničesar ne vedo, mrakobnimi punčarami, ki filajo police, mračnogledimi družinami, ki v vozičke polagajo čudno robo še bolj čudnih blagovnih znamk, kaj vem. Kar žalosten postanem. Đizs pomagaj.
Preveč iz sebe izhajaš.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
mihor ::
No to je pa, pardon izrazu, navaden bullshit! :) Ravno v Hoferjih so prodajalke in prodajalci ponavadi izjemno dobre volje (verjetno na to vplivajo tudi njihove človeka-vredne plače), znajo pomagat (različnih izdelkov namreč ni 100.000 ampak zgolj par tisoč) in blazno hitro pofočkajo robo, blagovne znamke pa so "no-name" ravno zaradi tega, da lahko npr. za fakin' lonček nutoke plačaš pol manj kot za nutello. S tem da sta oba izdelka po kvaliteti praktično ekvivalentna!
Priznam, da sem tudi sam nekoč imel podoben pogled na diskontne štacune (moj prvi stik z lidlom je bil dokaj podoben tvojemu s hoferjem), vendar sem sčasoma ugotovil, da imajo pravo strategijo in da njihova roba ni prav nič slabša (ter v mnogih primerih celo boljša) od robe ostalih trgovcev.
manjši nabor izdelkov + dobra kvaliteta izdelkov = nižje cene + zadovoljni kupci = winrar! :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: mihor ()
OK.d ::
Ena redkih, če ne edina trgovina, ki vrne denar brez vprašanj in kompliciranja in se ti zdi strašljiva? Đizs.
Se vidi da mu mama nabavlja hrano, on samo hodi notri po tehnične stvari ker so tako zanič - sarkazem on
LPOK.d
Užaljenost on
Hrano "nabavljam" bolj ali manj vsak dan, vendar nikoli v Hoferju. Skrbno krmim žensko in otročad. K mami grem pa vsako drugo nedeljo na kosilo, ko mimogrede še "popravim vindovse". Starejši ljudje pač.
Užaljenost off
Tu sta še zadnji meritvi prevečkrat omenjenega ključka, ki se je medtem preselil v redno rabo. (Ta SSD benchmark se vleče kot kurja čreva.)
AS SSD Benchmark 1.7.4739.38088
------------------------------
Name: USB DISK 3.0 USB Device
Firmware: PMAP
Controller:
Offset: 31 K - BAD
Size: 58,87 GB
Date: 29.8.2014 2:11:04
Sequential:
Read: 252,68 MB/s
Write: 114,51 MB/s
4K:
Read: 3,00 MB/s
Write: 0,78 MB/s
4K-64Threads:
Read: 4,43 MB/s
Write: 0,47 MB/s
Access Times:
Read: 0,801 ms
Write: 4,873 ms
Score:
Read: 33
Write: 13
Total: 56
-----------------------------------------------------------------------
CrystalDiskMark 3.0.3 x64 (C) 2007-2013 hiyohiyo
Crystal Dew World : http://crystalmark.info/
* MB/s = 1,000,000 byte/s [SATA/300 = 300,000,000 byte/s]
Sequential Read : 226.279 MB/s
Sequential Write : 62.598 MB/s
Random Read 512KB : 178.962 MB/s
Random Write 512KB : 20.544 MB/s
Random Read 4KB (QD=1) : 3.055 MB/s [ 745.9 IOPS]
Random Write 4KB (QD=1) : 1.133 MB/s [ 276.6 IOPS]
Random Read 4KB (QD=32) : 5.116 MB/s [ 1249.1 IOPS]
Random Write 4KB (QD=32) : 1.606 MB/s [ 392.1 IOPS]
Test : 1000 MB [G: 0.3% (0.2/58.9 GB)] (x5)
Date : 2014/08/29 2:22:08
Rezultati so še vedno nenavadni, kaj hočem. Posvetiti se kaže drugim stvarem, in zunaj je lep dan. Pozdrav!
Se vidi da mu mama nabavlja hrano, on samo hodi notri po tehnične stvari ker so tako zanič - sarkazem on
Hrano "nabavljam" bolj ali manj vsak dan, vendar nikoli v Hoferju. Skrbno krmim žensko in otročad. K mami grem pa vsako drugo nedeljo na kosilo, ko mimogrede še "popravim vindovse". Starejši ljudje pač.
Užaljenost off
Tu sta še zadnji meritvi prevečkrat omenjenega ključka, ki se je medtem preselil v redno rabo. (Ta SSD benchmark se vleče kot kurja čreva.)
AS SSD Benchmark 1.7.4739.38088
Name: USB DISK 3.0 USB Device
Firmware: PMAP
Controller:
Offset: 31 K - BAD
Size: 58,87 GB
Date: 29.8.2014 2:11:04
Sequential:
Read: 252,68 MB/s
Write: 114,51 MB/s
4K:
Read: 3,00 MB/s
Write: 0,78 MB/s
4K-64Threads:
Read: 4,43 MB/s
Write: 0,47 MB/s
Access Times:
Read: 0,801 ms
Write: 4,873 ms
Score:
Read: 33
Write: 13
Total: 56
CrystalDiskMark 3.0.3 x64 (C) 2007-2013 hiyohiyo
Crystal Dew World : http://crystalmark.info/
* MB/s = 1,000,000 byte/s [SATA/300 = 300,000,000 byte/s]
Sequential Read : 226.279 MB/s
Sequential Write : 62.598 MB/s
Random Read 512KB : 178.962 MB/s
Random Write 512KB : 20.544 MB/s
Random Read 4KB (QD=1) : 3.055 MB/s [ 745.9 IOPS]
Random Write 4KB (QD=1) : 1.133 MB/s [ 276.6 IOPS]
Random Read 4KB (QD=32) : 5.116 MB/s [ 1249.1 IOPS]
Random Write 4KB (QD=32) : 1.606 MB/s [ 392.1 IOPS]
Test : 1000 MB [G: 0.3% (0.2/58.9 GB)] (x5)
Date : 2014/08/29 2:22:08
Rezultati so še vedno nenavadni, kaj hočem. Posvetiti se kaže drugim stvarem, in zunaj je lep dan. Pozdrav!
poženi še chipgeniusa, da vidimo, kater flash je noter.
Chipgenius 4.00.0030 iz povezave na prejšnji strani sem paranoično pahnil v sandboxie in je sporočil tole:
Description: [G:]USB Mass Storage Device(USB DISK 3.0)
Device Type: Mass Storage Device
Protocal Version: USB 3.00
Current Speed: Super Speed
Max Current: 504mA
USB Device ID: VID = 13FE PID = 5500
Serial Number: 070B48866B5D7108
Device Name: USB DISK 3.0
Device Revision: 0100
Product Model: USB DISK 3.0
Product Revision: PMAP
Controller Vendor: Phison
Controller Part-Number: PS2251-07(PS2307) - F/W 01.06.10 [2014-06-24]
Flash ID code: 983A9593 - Toshiba TH58NVG7DDJA00 [MLC-16K]
Tools on web: http://dl.mydigit.net/special/up/phison...
Possible Flash Part-Number
----------------------------
[1CE]TH58NVG7DDJA00
[1CE]TH58TEG7DDJA00
[2CE]TH58NVG8DDJA20
[2CE]TH58TEG8DDJA20
[4CE]TH58NVG9DDJBA89
[4CE]TH58TEG9DDJBA89
[2CE]TC58TEG8DDKTA20
[2CE]TC58TEG8DDKTA20
Flash ID mapping table
----------------------------
[Channel 0] [Channel 1]
Virustotal pa o programčku pravi:
https://www.virustotal.com/en-gb/file/7...
wanderer ::
Alamar ::
Tole bo kmalu pri nas za 199 EUR.
http://www.aldi.medion.com/md98811/nord/
http://www.computerbild.de/artikel/cb-T...
http://www.aldi.medion.com/md98811/nord/
http://www.computerbild.de/artikel/cb-T...
francek1 ::
Če koga zanima, kaj za en TV se bo prodajal v tej ponudbi, gre za Hisense LTDN65XT880 163 cm (65 Zoll) 3D LED-Backlight-TV, EEK A (Ultra HD, 600Hz SMR, DVB-T/C/S2, CI+, Smart TV, HbbTV, WLAN)
Na Amazonu se prodaja za 2.253,31 €.
Na Amazonu se prodaja za 2.253,31 €.
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...
francek1 si preprican? Eden je 4k drugi pa 1080.
Sem še poskusil popraviti pa ni šlo več. To je res, Medion ni 4K. Je pa zagotovo 3D, saj tega na večjih TV-jih sploh ne poudarjajo več.
Da dobite malo občutek o velikosti kitajskega proizvajalca bele tehnike Hisense; ima 15 milijard letnega prometa.
buneech ::
francek1 si preprican? Eden je 4k drugi pa 1080.
Sem še poskusil popraviti pa ni šlo več. To je res, Medion ni 4K. Je pa zagotovo 3D, saj tega na večjih TV-jih sploh ne poudarjajo več.
http://download5.medion.com/downloads/a...
Tukaj nič ni omenjen 3D. Verjetno bi v navodilih pisalo kako se ga vklopi, in pa če dobiš očala poleg.
Še vedno poudarjajo 3D, ker morajo vseeno napisati kakšna očala so poleg, in koliko jih dobiš.
fosil ::
3D je v zatonu, zato ga veliko novih tv-jev nima.
No pravzaprav sploh ni nikoli zares zazaživel.
No pravzaprav sploh ni nikoli zares zazaživel.
Tako je!
Rias Gremory ::
Tole je za kaj?
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
hojnikb ::
https://www.hofer.si/sl/posebna-ponudba...
No, čez tole pa lahko čist legit popluvamo (čeprav tut kaki drugi hofer buildu niso bli presežek, sam so mel bombončke, vredne svojga keša).
720GT je pa res nesmisel pri 4460. Ker hd 4600 je že kr hitra, če ne celo hitrejša.
Očitno čistijo zaloge.
No, čez tole pa lahko čist legit popluvamo (čeprav tut kaki drugi hofer buildu niso bli presežek, sam so mel bombončke, vredne svojga keša).
720GT je pa res nesmisel pri 4460. Ker hd 4600 je že kr hitra, če ne celo hitrejša.
Očitno čistijo zaloge.
#brezpodpisa
FlyingBee ::
IZJEMNA GRAFIKA ... onovnošolci bodo vseeno veli, k bodo GTA Vice City na max igral :-)
Jap, tole zna bit veliko razočaranje za nekoga, ki misli igrat igre. No, k sreči lahko vedno rukneš noter kako 750Ti (več itk nebo šlo zarad napajalca)..
#brezpodpisa
Jap, tole zna bit veliko razočaranje za nekoga, ki misli igrat igre. No, k sreči lahko vedno rukneš noter kako 750Ti (več itk nebo šlo zarad napajalca)..
zavajanje potrošnikov je tole, od Hofra nisem pričakoval takih bedarij, vendar je to stalna praksa pri teh plug-and-play PC-jih
https://www.hofer.si/sl/posebna-ponudba... kako pa kaj tale tablica za 200 EUR? tukaj ni zavajanja in precej ugodna cena
tablica zgleda kr kul..
I dont think so. Pa povrh vsega je še DDR3 verzija.
Z NVIDIA(R) GeForce(R) GT720 DirectX(R) 11 Grafik grafičnim procesorjem boste doživeli maksimalno učinkovitost pri HD video posnetkih, fotografijah visoke ločljivosti, novih funkcijah na internetu ter aktualnih igrah.
I dont think so. Pa povrh vsega je še DDR3 verzija.
#brezpodpisa
OK.d ::
zavajanje potrošnikov je tole, od Hofra nisem pričakoval takih bedarij, vendar je to stalna praksa pri teh plug-and-play PC-jih
https://www.hofer.si/sl/posebna-ponudba... kako pa kaj tale tablica za 200 EUR? tukaj ni zavajanja in precej ugodna cena
Tukaj je test
http://www.notebookcheck.com/Test-Medio...
LPOK.d
HighBane ::
Zgleda super. Samo vedno slabo opišejo baterijo pri tablicah v hoferju. Ni niti kapicitete in piše 10 ur delovanja, kar ne pomeni veliko. V najboljšem primeru pomeni 10 ur glednja filmov ali pa crkne po 10-ih urah ko ga daš dol s polnilca, brez da bi ga uporabljal.
BladE_ ::
Rias Gremory je izjavil:
Tole je za kaj?
Imam že dobro leto skoraj identične od Kitajcev in se mu na trenutke malo meša, zmrzne in ne refresha podatkov, ga je treba resetirati vsake toliko časa... Sem zamenjal za malce kvalitetnejšo varianto in dela bp že več mesecev, tega pa imam za merjenje/preverjanje koliko kaj "žre" pri določeni obremenitvi.
Akcija - Reakcija
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BladE_ ()
2gb rama mi je všeč, da ni spet v tem cenovnem rangu samo 1gb oziroma cca. 860mb kot ostane, me pa moti cortex A9, a niso mogli vsaj kakšnega Snappyja 600 not dat
Danes sem kupil TV 65" v akciji in mi je poslovodkinja povedala, da se je po osmi uri sistem za naročanje sesul, ker je bilo toliko naročil.
Reycis ::
Men ni čist jasno zakaj so 65" TVji sploh dražji od 40" če je vse isto samo velikost piksla je večja. Če bi bla vsaj ločjivost kaj večja nebi rekel. Tako pa je pod pokrovom vse isto, cena pa še enkrat toliko.