Forum » Kaj kupiti » Hofer ponudba
Hofer ponudba
Temo vidijo: vsi
kmetek ::
malo beri, tvoj je 3,5''....hofer ima 2,5''
imamo mi ceneje 1tb 2,5'' samo nismo žal hofer.
imamo mi ceneje 1tb 2,5'' samo nismo žal hofer.
FlyingBee ::
manjši pa samo USB kabel rabiš s sabo nosit ... 3,5 pa ima več prostoa pa še napajalnik
fosil ::
Kot je rekel kmetek, v comshopu dobiš 1tb, 2,5" za 63,99 - klik
Tale disk v hoferju je torej drag.
Tale disk v hoferju je torej drag.
Tako je!
rgornik ::
dottor ::
Od ponedeljka naprej imajo v Hoferju manjšo zbirko knjig na voljo po 7€/knjigo. Med njimi so se znašli tudi prvi trije deli knjige Digitalan fotogarfija. Cena vsakega dela je na Mimovrste 22,46€, kar pomeni da v Hoferju dobiš prve 3 knjige (letos je izšla 4.) za ceno ene v prosti prodaji. To bo verjetno moj prvi nakup v Hoferju sploh.
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi
Duhec ::
Od ponedeljka naprej imajo v Hoferju manjšo zbirko knjig na voljo po 7€/knjigo. Med njimi so se znašli tudi prvi trije deli knjige Digitalan fotogarfija. Cena vsakega dela je na Mimovrste 22,46€, kar pomeni da v Hoferju dobiš prve 3 knjige (letos je izšla 4.) za ceno ene v prosti prodaji. To bo verjetno moj prvi nakup v Hoferju sploh.
Ne rečem, da niso uporabne.... sem si jih sposodil v knjižnici. Če jih primerjam s trenutno brano "Michael Freeman - Fotografov pogled" pa so bolj osnovno branje.
http://www.tzs.si/e-knjigarna?page=shop...
Te knjige si že en lep čas ogledujem, ker mi je že par ljudi jih svetovalo. Pa nebi jih kupu samo zaradi sebe, ampak tudi zaradi brata. So pa menda napisane full po domače in ti razložijo stvari.
francek1 ::
Brez znanja, ki je v njih, je brezveze imet DSLR-ja.
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...
roko11111 ::
js bi pa sam vprašal če ma kir kake izkušnje s tem USBjem če se splača?: https://www.hofer.si/si/html/product_ra...
hojnikb ::
zgleda počasn (vsaj write). Če ti je do kapacitete, then go for it..
Če ga pa slučajno kupiš, pa nalimaj infote od kjučka z chipgeniusom (me prav zanima tip kontrolerja in flash)
Če ga pa slučajno kupiš, pa nalimaj infote od kjučka z chipgeniusom (me prav zanima tip kontrolerja in flash)
#brezpodpisa
Zadnjič sem nekaj kopiral iz in na podoben ključ le da je bil 32GB, vendar sem ga uporabljal na prenosniku z USB 2.0 in je zapisovanje doseglo nekje okoli 17-18 MB/s.
nUUb ::
Lahko pričakujem ~20MB/s write tudi na USB 2.0? Pri večjih datotekah 30MB/s konstanten read?
i7 2600k@4.8GHz - nV 760 - 850 EVO 250GB - 4TB FreeNAS
ASUS 1920x1080@144Hz
ASUS 1920x1080@144Hz
mailer ::
Jutri imajo orodje v kovčku 96 delni za 40€, podoben stane v merkurju mtech 3x več. Kupil sem že ključe in sem z njimi zadovoljen. Kdo to že ima?
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz
zdej najbol mi je pomemben write, ker ga bi večinoma uporabljal na namiznem PCju, ki ma USB 2.0. predvsem bi pa deval na USB velike HD datoteke(4GB+) in me zanima kok bi to kej hitr šlo pol ane...a bi to šlo pol hitrej kokr npr. pri mojem starem USB 2.0 ključu?
Sandisk Cruzer Extreme 64GB USB 3.0 črn spominski ključek
90€ :)
Branje: 180MB/s
Pisanje: 110MB/s
Važen, da je poceni in krneki firma
to sploh nima veze kira firma je... noter je najbrž 19nm tošibin TLC flash in kak Phisonov usb3 kontroler...that would be my guess.
#brezpodpisa
to ni odvisno od maginon-a, ker itk oni sam stvar tržijo. OEM je pa gotovo kdo drug..
#brezpodpisa
http://www.mimovrste.com/artikel/202011... Itak pa to ni point. 3x cena ne odtehta uporabe na USB 2.0. Zaradi tebe ne grem več nikoli v comshopa. Poleg dragih cen in nesposobnega osebja, ki hoče prodati 15eur dražji router teti in hkrati neve zakaj. Samo igral sem se neumnega skupaj s teto.
ASUS 1920x1080@144Hz
ASUS 1920x1080@144Hz
zdej najbol mi je pomemben write, ker ga bi večinoma uporabljal na namiznem PCju, ki ma USB 2.0. predvsem bi pa deval na USB velike HD datoteke(4GB+) in me zanima kok bi to kej hitr šlo pol ane...a bi to šlo pol hitrej kokr npr. pri mojem starem USB 2.0 ključu?
Točno tega sem kupil v Hoferju nekaj mesecev nazaj, ko je bila prva akcija.
Na USB2.0 (žal nimam 3.0 :) ) so hitrosti cca.:
torej zelo podobno kar sem predvidel
požen še chipgenius, da vidimo kaj se skriva v drobovju tega kjučka.. :D
na usb2 prej pričakuj 25R/15W...
požen še chipgenius, da vidimo kaj se skriva v drobovju tega kjučka.. :D
#brezpodpisa
Niti ni tako slabo za to ceno. Bi lahko pognal še Crystal Disk Mark?
ASUS 1920x1080@144Hz
ASUS 1920x1080@144Hz
pa še izpis iz chipgeniusa
http://www.x-drivers.com/catalog/info/c...
da vidimo o kaki kvaliteti se pogovarjamo
http://www.x-drivers.com/catalog/info/c...
da vidimo o kaki kvaliteti se pogovarjamo
#brezpodpisa
USB ključ VERBATIM PIN 64 GB MAX 3.0
50€
USB disk Transcend 64GB 700 (TS64GJF700)
41€
Kok vam da Medion garancije? Transcend vam da 10 let :)
50€
41€
šernk ::
Jutri imajo orodje v kovčku 96 delni za 40€, podoben stane v merkurju mtech 3x več. Kupil sem že ključe in sem z njimi zadovoljen. Kdo to že ima?
sicer ga nimam, vendar glede na ostala orodja ki jih imam iz hoferja, nisem uspel še nič uničit, tako da jaz bi tisti komplet vzel, če ne bi imel podobnega že doma (par klasov višje tudi zaradi dobrih pogojev garancije, ampak tudi cenovno 4x dražje od hoferjevega kompleta). Mtech orodje je sicer presenetljivo kvalitetno, ampak workzone je vsaj primerljivo če ne celo boljše. Cenovno je pa seveda 50% ceneje.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
mihec87 ::
50EUR
41EUR
+3eur postnine...
Kaka je pa cena v fizični trgovini?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mihec87 ()
50€
41€
najbrž 3 leta, tak ko na vse..
#brezpodpisa
Dr_M ::
MrStein ::
js bi pa sam vprašal če ma kir kake izkušnje s tem USBjem če se splača?: https://www.hofer.si/si/html/product_ra...
Glede na to da se še prodaja Verbatim pinstripe 32 GB za 20 ali celo 30 EUR, je to bomba.
(Ta Pinstripe je USB 2.0 in piše 4 MB/s - sem že objavil test, evo slike :
(če slučajno imageshack umakne sliko: branje 9,3 MB/s na seq in 512K, ter 4,2 MB/s na 4K,
Pisanje: 4 / 0,6 / 0,006 )
Torej 20 MB/s pisanja pri tem Maginonu je čisto OK.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MrStein ()
MrStein ::
90EUR :)
To imaš nekaj narobe, brat mora z 250 MB/s, pisat pa 220 MB/s
test
Aja, jaz sem ga kupil za 65 EUR, spet imate 100% marže ?
PS: Na USB 2.0 bere z 30 in piše z 26 MB/s.
Ima pa slabost, da ne dela sploh, ali šteka na nekaterih USB 3.0 priključkih (na USB 2.0 je OK). Sandisk se izgovarja, da USB 3.0 še ni do konca standardiziran.
Motiti se je človeško.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MrStein ()
se pravi če prav razumem bi teoretično pol prenašal datoteke iz PCja(2.0) na ta USB ključ Maginon(3.0) približno tako?:
150MB datoteko v 10s
1500MB v 100s
4500MB v 300s
pol kot vidm po vaših odgovorih je kr dober in se splača?
150MB datoteko v 10s
1500MB v 100s
4500MB v 300s
pol kot vidm po vaših odgovorih je kr dober in se splača?
heheheh zgleda da ma zadevca ITE kontroler
phison no good anymore (or cheap)
phison no good anymore (or cheap)
#brezpodpisa
Alamar ::
Z Hoferjimi USB ključi nimam prav dobrih izkušenj. Sicer nimam ta zadnji model, a v preteklosti mi jih je že kar nekaj odpovedalo. Še tisti čisto ta prvi 1 GB, ki so jih imeli ob otvoritvi. Vsi so sicer crknili v garancijskem roku in sem brez problema dobil denar nazaj, ker seveda ni bilo istih ključev na zalogi. No nazadnje mi je še zadnji 8GB crknil, pol sem šel pa raje v Comshop in kupil s tem denarjem 16GB.
jst sn tut enga uničo, sicer po moji krivdi (flash napačnga burner firmware-a)
#brezpodpisa
fosil ::
Te kuponi so itak nateg.
To imajo mogoče 1 komad na zalogi, pa še to ni nujno.
Tako da če misliš to kupit bodi pred trgovino pol ure pred odprtjem, pa še to ni nujno da boš dobil.
Tako da če misliš to kupit bodi pred trgovino pol ure pred odprtjem, pa še to ni nujno da boš dobil.
Tako je!
floyd1 ::
Z Hoferjimi USB ključi nimam prav dobrih izkušenj. Sicer nimam ta zadnji model, a v preteklosti mi jih je že kar nekaj odpovedalo. Še tisti čisto ta prvi 1 GB, ki so jih imeli ob otvoritvi. Vsi so sicer crknili v garancijskem roku in sem brez problema dobil denar nazaj, ker seveda ni bilo istih ključev na zalogi. No nazadnje mi je še zadnji 8GB crknil, pol sem šel pa raje v Comshop in kupil s tem denarjem 16GB.
Jih imamo enih 6 komadov (jaz, starši, punca) in zaenkrat še vsi delajo in so kar veliko v uporabi. Od 8GB dalje... Mogoče le smola.
Te kuponi so itak nateg.
sm bil 2x v hoferju ta teden in sm sam 1 USB vidu v steklu zaklenjenga. menda ja ne bojo mel sam en bog USB za celo mesto? pa še akcija je kao od danes 29.08 pa do razprodaje zalog. ne vem, bomo vidli zjutraj...
floyd1 ::
Te kuponi so itak nateg.
sm bil 2x v hoferju ta teden in sm sam 1 USB vidu v steklu zaklenjenga. menda ja ne bojo mel sam en bog USB za celo mesto? pa še akcija je kao od danes 29.08 pa do razprodaje zalog. ne vem, bomo vidli zjutraj...
Tisti eden v stekleni vitrini pomeni, da jih še imajo na zalogi. Dobiš pa ga na blagajni, kjer jih ima "pod ključem". Ko sem nazadnje kupoval, jih je imela 2 škatlici (vsaj enih 30 kom po mojem). Ampak eni (tudi babice in dedki ) so kupovali po 3-5 kom in jih lahko kar hitro zmanjka.