» »

Hofer ponudba

Hofer ponudba

Temo vidijo: vsi
««
23 / 194
»»

šernk ::

Plače imajo 1100€ je pa treba tam delat seveda ;)

pravzaprav tako kot je treba delat v celotnem gospodarstvu.

fosil nekako se mi dozdeva, da si želel kupit tablico pa ostal brez nje. Oni imajo pač takšno zalogo da jim čim manj stvari ostane v skladišču, ker zaloga stane! Saj praktično vse posebne ponudbe po vseh trgovinah imajo napisano: zaloge so omejene. In ja včasih imajo tudi samo 1kos na zalogi.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

kmetek ::

v katalogu nimajo nikoli napisano "zalone so omejene" (vsaj opaziti ni nikjer napisano)....in to je čisto zavajanje...nimajo vsi časa kampirat pol ure do 8....to hoče fosil povedati in ima prav.
če bi v comshopu bilo tako, bi bili po vseh forumih in inšpekcijah...samo ker to dela hofer je potem ok.

Alamar ::

O pa je napisano. Na vsakem katalogu na prvi strani spodaj. Še enkrat, to je promocijska roba in ne stalna ali akcijska ponudba. Promocija je namenjena pospeševanju prodaje ostalih izdelkov iz stalne ponudbe. To imajo vsi diskonti in tudi nekatere "običajne" trgovine.

In jasno je, kdaj pride do razburjenja - v redkih primerih, ko je nekaj res ugodno za svojo kakovost. Če bi bila tablica 30 EUR dražja, jo noben ne bi povohal. Tako, kot se jim še sedaj vlečejo po štacunah tiste lanske 10 palčne, ki jih šele sedaj prodajajo, ko so znižane več kot 50%.

medenko ::

Vsi izdelki iz posebne ponudbe so za razliko od stalnega sortimenta dobavljivi samo v omejeni količini. V primeru, da bodo ti izdelki kljub skrbnemu načrtovanju zalog oz. nepričakovano velikemu povpraševanju že prvi dan razprodani, vas vljudno prosimo za razumevanje. Prodaja izdelkov iz sortimenta in posebne ponudbe samo v količinah, običajnih za gospodinjstva. Pri tekstilnih izdelkih in čevljih nekateri modeli niso dobavljivi v vseh velikostih oz. številkah. Steklena embalaža je nevračljiva, cene vključujejo vse dajatve. Slike so predlogi za serviranje. Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tehničnih in optičnih sprememb. Cene veljajo za izdelke brez dekoracijskih dodatkov. Cene so v evrih in vključujejo DDV. Za napake v tisku ne odgovarjamo. 18/13

a une lanske modele prodajajo po 199€? super nakup če mene vprašaš.

fosil ::

Je razlika med prvi dan in prvih 5 minut.
Spet zavajanje.
Tako je!

Janac ::

kmetek je izjavil:

v katalogu nimajo nikoli napisano "zalone so omejene" (vsaj opaziti ni nikjer napisano)....in to je čisto zavajanje...nimajo vsi časa kampirat pol ure do 8....to hoče fosil povedati in ima prav.
če bi v comshopu bilo tako, bi bili po vseh forumih in inšpekcijah...samo ker to dela hofer je potem ok.

Seveda je napisano. Preberi mali tisk.

Spar ma vcasih za liter mleka v akciji napisano omejitev X na eno gospodinjstvo.

menjalnik ::

Fantje res sem tik pred naročilom in danes je zadnji dan za brezplačno dostavo in sem kot ponavadi v dilemi

http://www.mimovrste.com/artikel/272001...

Za 8" ekran moram doplačat samo 10€, kaj bi vi vzeli na mojem mestu?

Ja večji ekran itak. Sicer pa jaz pod 10" negrem...

Menjalnik, tu je nekdo komentiral Mediona:

https://slo-tech.com/forum/t520294/p400...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Janac ()

Saj tudi sam razmišljam, da bom kar tole z 8" ekranom vzel pa mislim, da se mi bo bolj splačalo vzeti osebni prevzem saj sem ~4km stran od btcja, zanima me še kaj lahko pričakujem, da se v tablici pokvari po izteku garancije?

Dromar ::

8" je sicer zgolj colo vecji po diagonali, ampak zaradi razmerja stranic pridobis 35% dodatne povrsine. Tak kot ipad mini torej. In ipad mini je meni super velikost, tocno tak kot hocem, 7" je pa premali, ker je 16:9.

In ce se vrnem k hoferju, jaz nimam z njimi nic, samo vsec so mi in na jetra mi gredo ljudje, ki jih tule simfajo z glupostmi. Namen teh akcij je, da ljudje vedno pogledajo kataloge. Tudi ce bi jih imeli 80 na trgovino jih ob treh popoldan nebi blo vec. In ker ga ti tokrat nisi dobil, bos tudi naprej sledil katalogu, to pa je tudi njihov namen. To pocne cisto vsaka firma, ponavadi imajo podobne strategije z nagradnimi igrami...
Sigurno boljse kot comshopovci tu, ki prepricujejo neuke ljudi, da je hofer roba zanic in da naj raje dajo 250€ vec v comshopu za isto stvar.

Nč...

Zna se zgodit da boš kaj poškodoval zaslon...

Pravkar sem se olajšal za 150€:D Mi je pa zanimivo, da ko sem izbral plačilo s kartico je nabilo 5,12€ dodatnega stroška, zato sem raje izbral gotovino, zdaj bom pa čakal...če koga zanima sem naročil tole

Porocaj, ko jo bos dobil in sprobal.

MrStein ::

kmetek je izjavil:

Ja ja, Hofer ima imuniteto pred inšpekcijami. Daj skuliraj se.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

S-line ::

V petek sem namreč takoj ob 8ih odšel po tablico in lahko povem, da ni vredna niti 100EUR. Čisto nasprotje od predstavitvenega videa.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: S-line ()

da v 2 dneh nihče ni mogel narediti nekaj slik in kak film je pa žalost :)

FlyingBee ::

verjeli ali ne, 7" tablice za 100 EUR so dražje od tistih za 200+ na dolgi rok (recimo 1 leto in več)

Zgodovina sprememb…

Mal sem nerodno napisal. Namreč šel sem po tablico v hofer in je podn od podna. Ni vredna 100 €

Brane22 ::

Kaj je narobe z njo ?

Slab zaslon ? Počasna ? Slab FW ? Slab BT/Wifi/etc ?

Uporabniško ime
S-line
Čas prve prijave
05.05.2013 18:52:15
Spol
Vesoljec

verjetno te bodo obtožili ;((

opeter ::

Kmetek, si se ponovno registriral? >:D
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

nope, sprašujem njega hehe.

Brane22 je izjavil:

Kaj je narobe z njo ?

Slab zaslon, počasna ter zmrzuje.

S-line, ne ga srat, da ima tablica za 100€ "slab" zaslon in da zmrzuje (Android)...?
Jaz imam Android na Optimusu 4x, ki naj bi bil ekvivalent Galaxy S3 (telefon sicer)... Vse kar lahko rečem je to, da Googlove strokovnjake čaka topel gris še naslednjih nekaj let preden bodo dojeli, kar je resnično narobe z Androidom in da bodo lahko dojeli razlog, zaradi katerega je iOS in Windows 8 še vedno par korakov pred njimi.

Za 100€ si dobil veliko več kot bi dobil za isti denar v katerikoli drugi trgovini. Prodaj prekleto tablico na bolhi za 120 in kupi iPad mini-ja, pa boš imel mir ali pa sploh ne kupuj tablice, konec koncev je uporabnost tablic res omejena.

S-line je izjavil:

Brane22 je izjavil:

Kaj je narobe z njo ?

Slab zaslon, počasna ter zmrzuje.

če ne boš zadovoljen, nesi nazaj, ti vrnejo denar in pa kupiš kaj drugega.

mk818764 ::

Kaj pa pravite na TOLE?

barracuda ::

Naj napišem svojo uporabniško izkušnjo. Moti me to, da so se vse tablice razprodale, noben pa ne more niti komentarja napisati o svojem mnenju pri uporabi le-te.

Kupil sem tablico v petek zjutraj. Ko sem se kasneje po deseti še enkrat ustavil v tem Hoferju, so imeli vsaj še eno (ena je bila v izložbi), prav tako prenosnik.

Sam sem sedaj zamenjal že kar nekaj tablic. Sam uporabljam Ipad3 10", to sem pa kupil za otroke, da ne drajsajo igric na mojem in ženinem telefonu in s tem praznijo baterijo. Zaslon je res dokaj skromen, ni IPS. Zvočniček ima samo en in še ta je zelo skromen, pa vendar zadostuje če tablico držiš v rokah, ko igraš igrice. Najbrž je zvok dokaj boljši, če uporabljaš slušalke (nisem preizkusil). Tablica mi je parkrat zmarznila, ko sem poganjal TV2GO (t2 tv aplikacija) že po nekaj minutah. Tako da je pomagal le hard reset. To je bila prva aplikacija, ki sem jo naložil in pomojem ni bilo vpliva drugih aplikacij pri njenem delovanju. Lahko da je aplikacija slabo napisana, ali pa da je tablica res ne prebavlja prav dobro. Pri igrah ali pri delu (mail, srfanje) mi ni zamrzovala. Baterija zdrži dolgo, polni se pa hitro, najbrž zaradi 2A 5V napajalnika. Ne vem kako hitro se polni preko računalnika. Moti me, ker nima HDMI priklopa. Fajn pa je priklop USB ključka. Fotoaparat je ampak zgolj za kakšno črtno kodo poskenirati :), sicer nisem preizkusil, ampak verjetno Skype video tudi lepo laufa.
Je pa zelo lahka, priročna, ima aluminijasti hrbet in majčen plastični del zaradi anten. Tipke niso motljive, se lepo skladajo z ohišjem in ne štrlijo. Android je 4.1 in zelo lepo laufa. Ima tri letno garancijo, kar meni osebno veliko pomeni.

Skratka tablica je hitra in pomojem jih bo Hofer lahko še kar nekaj prodal za ta denar. Ne bo takšne napake, kot jo je naredil pri 10" Lifeview tablicah, ki jih ceni okrog 300€. Če bi ceno tistih spustil na 150€ bi lepo izpraznil skladišča pa še z baterijami ne bi bilo težav, ker sedaj neprižgane nekje čakajo.

Sicer osebno od tablice nisem kaj dosti pričakoval, zato sem bil nad uporabnostjo in zmogljivostjo prijetno presenečen. Moti me, ker ni zraven nobenega etuija. Bom moral kaj pametnega poiskati na DX. Prav tako pa neko stojalo in pa folijo.

opeter ::

Super, hvala za obširni opis.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

evo ti še eno slabost, nima HDMI priklopa.....Prestigio ga ima....

barracuda vse pohvale za obsežen opis, še dobro da je nisem nabavil

menjalnik je izjavil:

barracuda vse pohvale za obsežen opis, še dobro da je nisem nabavil

Zakaj še dobro?

Kaj si pa hotel povedati z 10" Lifetab in ne Lifeview tablicami?

Buggy ::

moje ugotovitve glede tega Hoferjevega Lifetaba za 99€ so bile pred dvemi dnevi podobne... ;)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Buggy ()

Evo pišem iz tablice Prestigio,občutek je fenomenalen,dobil sem ga z 90% procenti baterije in jo že kurim, pomojem ga pa jutri čaka prvo polnjenje hehe uglavnem ful zadovoljen

menjalnik, precej lepo od tebe bi bilo, če bi o tablici kaj več napisal. Sigurno se bo našel kdo, ki bo eventuelno hotel kupit isto tablico in bo iskal informacije o njej. Kar lepo se razpiši.

Dromar je izjavil:

menjalnik, precej lepo od tebe bi bilo, če bi o tablici kaj več napisal. Sigurno se bo našel kdo, ki bo eventuelno hotel kupit isto tablico in bo iskal informacije o njej. Kar lepo se razpiši.

Se strinjam. Napiüi kaj več. Predvsem pa model :)

Gregex ::

No da malo opišem hoferjev prenosnik za 459€. Najprej naj omenim, da so na našem koncu imeli samo enega in še sreča, da sem bil 5 pred 8 tam. :D Zaenkrat vse super, zelo kvalitetno ohišje, odzivnost in hitrost super. Sam zagon do namizja traja cca. 20 sekund morda še kako manj. Windows 8 že prednaložen in pri prvem zagonu sem samo uredil po korakih moje podatke in prenosnik je bil že za uporabo, vsi driverji komplet že naloženi. Poleg tega so naloženi še paket progrmaov Cyberlink, Ashampoo, 90 dni Kaspersky in še nek drobnarije tko, da tudi super. Wifi signal odličen, bluetooth prav tako, usb vhodi vsi delajo bp, prav tako hdmi, tipkovnica odlična, zaslon v redu, baterija zdrži cca. 5-6 ur pri normalni uporabi, kar pa mi je še posebej všeč, zelo hitro se napolni tudi pri hkratni normalni uporabi. Skratka zaenkrat vse kot se šika in mi niti malo ni žal, da sem ga kupil. Če sem bom v prihodnje še odločal za nakup novega prenosnika, bo hofer zagotovo v prednosti.

hojnikb ::

tale laptop je super deal za tak denar, sploh ker ma dedicated grafo.
Škoda sam, ker majo te zadeve še vedno 720p ekrane, ampak človek pač nemore met vsega za tak denar :D
#brezpodpisa

Kupil sem tablico Prestigio MultiPad 8.0 Pro Duo 5580C in prvi vtisi so super, kljub temu da sem jo parkrat obremenil ni nikoli zaštekala, ekran je super velik in pregleden, baterija se tudi dobro drži tako, da mislim da mi jo bo uspelo obdržati pri življenju kakih 8 ur z osvetlitev na minimum ter brez igranja igric.

Všeč mi je tudi, da so pri mimovrste držali obljubo in zraven podarili 16 gb kartico, ki jo pri drugih trgovcih nebi dobil, plačal pa bi isto ceno. Naj še omenim, da ima brezžični internet več črtic kot pri mojem prenosniku.

Ob prvem vklopu ni gor nameščenih skoraj nič aplikacij, tako da sem moral prvo to storiti, namestili pa so se preseneteljivo hitro.

Glede teže je tablica za moje pojme lahka, zraven pa sem dobil dva polnilca ameriškega in evropskega, usb kabel za priklop na računalnik, ter nastavek da lahko uporabljam tudi usb stvari na tablici(miška, ključek...), naj še enkrat omenim, da je to moja prva tablica in se mi zdi da za to ceno ponuja največ, bi mi pa bilo žal, če bi vzel tablico s 7" zaslonom saj je res majhna napram teli. Če ima kdo kakšno vprašanje pa naj kar vpraša tukaj ali na zs.

kos1 ::

evo, ze tri dni mi laufa notesnik Akoya Medion P6640, na Win8 se se moram navaditi, vse laufa bp:-)

win8 sem aktiviral online, ne vidim pa celega aktivacijskega kljuca..samo zadnjih 5 znakov....ostali so oznaceni z -------
kako naj pridem/kje naj vidim do celega aktivacijskega kljuca Win8 , ce ga bom kdaj potreboval?
vnaprej hvala slo-tech

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kos1 ()

Kodo imas tako nalepko na prenosniku spodaj, zakaj pa bi rabil aktivacijski ključ?
Ko bos na novo inštaliral boš vnesel kodo z nalepke, aktiviral pa na enak način kot sedaj.

menjalnik: zakaj misliš, da dajejo 16GB micro sd gratis? ker je EOL model, prišel je novi model z IPS ekranom :D

Tablični računalnik Prestigio MultiPad 2 Ultra Duo 8.0, bel (PMP7280CUK_WH_DUO)

medenko je izjavil:

menjalnik: zakaj misliš, da dajejo 16GB micro sd gratis? ker je EOL model, prišel je novi model z IPS ekranom :D

Tablični računalnik Prestigio MultiPad 2 Ultra Duo 8.0, bel (PMP7280CUK_WH_DUO)

Ob nakupu tega artikla ti podarimo bonus v vrednosti 5,00 €:))

redna cena je 169,90...tako, da ta cena je zelo dobra.

mk818764 je izjavil:

Kodo imas tako nalepko na prenosniku spodaj, zakaj pa bi rabil aktivacijski ključ?
Ko bos na novo inštaliral boš vnesel kodo z nalepke, aktiviral pa na enak način kot sedaj.

na prenosniku spodaj je bela nalepka samo z S/N: .......in potem 23 znakov crk/stevilk.Je to to? To mi deluje kot serijska stevilka prenosnika. Druge nalepke ni.

MrStein ::

V drugi temi pišejo, da za Windows 8 ne dajejo več nalepk na PC-je.
Koda je v BIOS-u in jo Windows najbrž med instalacijo sam najde.

Če je kaj za izvedeti, ti napišejo programi kot Magical Jelly Bean in podobni.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

MrStein je izjavil:

V drugi temi pišejo, da za Windows 8 ne dajejo več nalepk na PC-je.
Koda je v BIOS-u in jo Windows najbrž med instalacijo sam najde.

Če je kaj za izvedeti, ti napišejo programi kot Magical Jelly Bean in podobni.

O, to pa nisem vedel, da ni več nalepk in da se to nahaja kar v računalniku. Zanimivo. Pa uporabno tudi. Zakaj bi nekaj prepisoval če ni treba.
Hvala za info

tiran2000 ::

Koda je v biousu, hkrati tudi aktivacija ni potrebna vec, oz te os pri drugi instalaciji ne sprasuje vec za njo... Je iz tega vidika kar uporabno...

šernk ::

Dokler ne gre nekaj narobe :P
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

mat xxl ::

Pa saj Win 8 za neko poslovno uporabo tako ali tako NI. Sami problemi .....

meni dela Win8 na Medion notesniku vse Bp.
Tudi upgrade SP1 bo baje free of charge :)
««
23 / 194
»»