Forum » Kaj kupiti » Hofer ponudba
Hofer ponudba
Temo vidijo: vsi
lacen sm ::
Če se jih da vključit ali ne ne vem, iz vitrine jo pa vsekakor lahko dobiš na ogled v roke. Kaj želiš videt če računalnik vklopiš pa ne vem. Drugače pa imaš tudi mislim da 30 dni da ga vrneš brez vprašanj.
Če bi se dalo bi sprobal tipkovnico pa touchpad, v PcWorldu so napisal da mal šepajo. Glede vračila pa prvič slišim, lahko kdo potrdi.
erkgheoruugh ::
V hoferju ne moreš sprobat nobene elektronske stvari. Vzameš plačaš, če ti ne dela prineseš nazaj in vrnejo denar brez kompliciranja.
Ravno zadnjič sem stal za enim, ki je želel sprobati lučke za jelko in mu je povedala tisto, kar sem prej napisal.
Ravno zadnjič sem stal za enim, ki je želel sprobati lučke za jelko in mu je povedala tisto, kar sem prej napisal.
tiran2000 ::
ok. vem da je to mogoce neumno vpr. vendar zanima me koliko pocasnejsi (ce sploh) je tale hoferjev racunalnik proti mojem q6600, 4gb ddr2, ssd disk, 8800 gt itd. stacionarcu? procent na oko?
duque ::
erkgheoruugh je izjavil:
V hoferju ne moreš sprobat nobene elektronske stvari. Vzameš plačaš, če ti ne dela prineseš nazaj in vrnejo denar brez kompliciranja.
ja, to drži. Enkrat sem kupil en čudn radio za v spalnico; kasneje sem ugotovil, da je bil opis v katalogu drugačen od samega izdelka. Se potožim pri blagajni in mi prodajalka hitro reče: gospod imate račun, je radio v original škatli ... naslednjič prinesem in mi iz blagajne odkarta denar. Drugi trgovci se lahko učijo oz. si nekam zataknejo raznorazne dobropise in zajebavanje strank.
hojnikb ::
ok. vem da je to mogoce neumno vpr. vendar zanima me koliko pocasnejsi (ce sploh) je tale hoferjev racunalnik proti mojem q6600, 4gb ddr2, ssd disk, 8800 gt itd. stacionarcu? procent na oko?
dost počasnejši...
Onboard grafa, downclockan 2 jedern proc, ssd samo za keširanje... to nima šans proti tvojmu 5 let starmu konfigu... nažalost..
#brezpodpisa
francek1 ::
erkgheoruugh je izjavil:
ja, to drži. Enkrat sem kupil en čudn radio za v spalnico; kasneje sem ugotovil, da je bil opis v katalogu drugačen od samega izdelka. Se potožim pri blagajni in mi prodajalka hitro reče: gospod imate račun, je radio v original škatli ... naslednjič prinesem in mi iz blagajne odkarta denar. Drugi trgovci se lahko učijo oz. si nekam zataknejo raznorazne dobropise in zajebavanje strank.
Pod tole se podpišem. Sam sem imel na probi tablico, ki so jo imeli nazadnje. Ko sem ugotovil, da je Galaxy TAB za razred boljši (istočasno sem imel doma oba) so mi ga po treh dneh BP vzeli nazaj. Pa ne ravnajo tako le z elektroniko; na vpetju se mi je poškodoval 25 mm SDS sveder, ki je bil že ves rjast. Prinesel sem ga nazaj po enem letu in so mi takoj vrnili kupnino, čeprav so bili v kompletu trije in imam dva tako še doma. Res bi se ostali trgovci lahko le učili od Hoferja. Najbolj se mi je zameril Spar, kjer sem na reklamacijah nazadnje stal pol ure...
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...
šernk ::
Res bi se ostali trgovci lahko le učili od Hoferja.
to še kako drži in ne samo to...zaradi tega praktično vse kupujem v Hoferju. Hrana, pijača, vrtno orodje, najbolje pa je da imaš vse na tistih 800 kvadratnih metrih, ne kot drugje ko rabiš 5min izključno za prehodit trgovino. Nazadje sem ob 08:00 pripeljal na parkirni (ravno vrata so odprli) 08:06 sem imel račun kot 4 na blagajni. Torej 6 minut sem porabil s parkiranjem vred, ko sem šel po točno določen izdelek. V interšparu imajo enkrat akcije na enem mestu, enkrat pa popolnoma na drugem mestu in nazadnje dobiš izdelek med klasičnimi izdelki, tako da moraš celo trgovino 2x na počasi prehodit, da najdeš ven zadevo. Da ne govorim, da je od parkirnega do vhoda v trgovino, potrebno it še 1x skozi celo trgovino, ker vsi imajo vhod izključno na daljši strani.
pred 14imi dnevi smo iz firbca nabavili robotski sesalnik v Hoferju (vsi pravijo kako so zanič), ko bo naslednja akcija zelo verjetno pridesta h hiši še 2, čeprav so baje popolnoma zanič
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
mk818764 ::
Tudi jaz mam samo dobre izkušnje iz hoferja. 1x kupil računalnik, prinesel domov, odprl mašino pa videl da to ni zame. Nesem nazaj, brez problema so mi vrnili denar.
Rad kupujem tam. V ponedeljek grem po pikado.
Rad kupujem tam. V ponedeljek grem po pikado.
basket ::
jaz sem že večkrat kako stvar menjal. seveda zmeraj enostavno brez vprašanj.. drugod lahko samo sanjaš o čem takem..
shadowfax ::
Resno razmišljam o nakupu Ultrabook-a, ki bo na voljo v četrtek, pa bi mi prav prišlo še kakšno mnenje. Glede na to, da kot njegove slabosti najbolj izpostavljajo ohišje, resolucijo, touchpad in tipkovnico mi osebno to niso najpomembnejše lastnosti. Saj sedanji prenosnik uporabljam v 80% priključen na zunanji monitor, tipkovnico, miško pa tako ali tako vedno. Pa glede na to, da je sedanji enkrat težji od Akoye bi tudi to bila velika prednost. V tistih 20% uporabe verjetno zaslon in tipkovnica ne bi bila tako moteča? Sem še kakšno pomembno slabost pozabil? Ga še kdo namerava nabavit?
hojnikb ::
če te te stvari ne motijo, je imo dober nakup. Pa še ssd ma za keširanje, kar je velik plus za tak rang prenosnika..
#brezpodpisa
misek ::
francek1 ::
Le kaj. Pregledajo, prepakirajo in prodajo naprej. Kot povsod drugje.
Ampak v razprodaji za nižjo ceno pred blagajnami...
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...
anzem93 ::
http://www.hofer.si/si/html/offers/2867...
Kaj pravite na tale trdi disk? Je dober ali je bolje kakšen WD? Disk bi pa imel bolj za back-up, torej ga nebi ravno vsak dan uporabljal. V glavnem bi filme gor shranjeval in ostale reči.
btw še eno vprašanje imam tule zraven: kako oz. kje lahko pogledam če ima moj prenosnik USB 3.0?
Kaj pravite na tale trdi disk? Je dober ali je bolje kakšen WD? Disk bi pa imel bolj za back-up, torej ga nebi ravno vsak dan uporabljal. V glavnem bi filme gor shranjeval in ostale reči.
btw še eno vprašanje imam tule zraven: kako oz. kje lahko pogledam če ima moj prenosnik USB 3.0?
freesty ::
Hehe.
"Je dober ali je bolje kakšen WD?"
Kakor je meni znano so ravno tle not WD green diski.
"Je dober ali je bolje kakšen WD?"
Kakor je meni znano so ravno tle not WD green diski.
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0
Tear_DR0P ::
Kaj pravite na tale trdi disk? Je dober ali je bolje kakšen WD?
to je zelo verjetno WD disk v ChiliGreen ohišju.
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain
Samuel Clemens aka Mark Twain
Heisenberg ::
Imam tale disk in je super, kupil sem ga ze pred kakim letom ali vec v avstriji ko je bil pri hoferju pa deluje odlicno, je pa redno v uporabi, ce se prav spomnim je notri mitsubishi disk ali ena podobna firma... Usb 3 prepoznas najlazje po modri barvi na konektorju, usb 2 je crn ponavadi...
MrStein ::
USB 3.0 vtičnice imajo ponavadi tale logo (enako kot stari, le "SS" je zraven - Super Speed):
(in seveda modra barva plastike v njej)
PS: V Sparu imajo Verbatim 1 TB Store'n Go za 129 EUR
(in seveda modra barva plastike v njej)
PS: V Sparu imajo Verbatim 1 TB Store'n Go za 129 EUR
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MrStein ()
Danes kupil elektronski pikado.Če ima kdo namen kupit...odlična zadeva za nekaj manj kot 25€
Drugje imajo slabše za več dnara. Da ne omenjam 3 letne garancije.
Drugje imajo slabše za več dnara. Da ne omenjam 3 letne garancije.
anzem93 ::
buneech ::
Js mam 1TB Chili Green disk iz Hoferja, k je bil kšn let al pa dve nazaj v akciji. Not je disk od Toshibe. Dela pa super, pa še USB 3.0.
MrStein ::
Ja, na mojem službenem HP laptopu so črni, imajo pa prej omenjen logo.
Motiti se je človeško.
sem bil ravnokar v hoferju pa ni blo več diskov sem hotel se enga imeti, so pa še računalniki na voljo če kdo rabi: poslovalnica Radovljica
fosil ::
Heisenberg je izjavil:
sem bil ravnokar v hoferju pa ni blo več diskov sem hotel se enga imeti, so pa še računalniki na voljo če kdo rabi: poslovalnica Radovljica
Tokrat je pa diskov zmanjkalo rekordno hitro, en teden preden so se sploh začel prodajat
Sicer pa sama cena za ta disk ni nič posebnega, tak disk za tak denar dobiš v veliko trgovinah.
Tako je!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fosil ()
Heisenberg je izjavil:
Tokrat je pa diskov zmanjkalo rekordno hitro, en teden preden so se sploh začel prodajat
Sicer pa sama cena za ta disk ni nič posebnega, tak disk za tak denar dobiš v veliko trgovinah.
Hehe sam res, slucajno sem bil pa gledal za disk pa ga ni blo :-) dobr se mam sanso ga dobit
kmetek ::
Mi smo imeli sedaj 2 tedna akcijo Verbatim in Hitachi 79,99€ pa nihče ni napisal? Čudno
Dromar ::
Ta Hoferjeva ponudba res ni nic posebnega... So imeli pred parimi tedni 1.5tb za 100€ 3.5colske diske, konkurenca pa 2tb za 90...
metikameti je izjavil:
Štrudl majo dobr. haha ;)
Tud ja :-) uceri sem kupil se zimske cevlje za babo pa so bli 20eur in so Super, res bomba... Drugje bi bili najmanj 100eur!
metikameti ::
najdejo se stvari k so za kej ene so pa res za en .....da ne govorimo o krofih so bolsi kot v merkatorju .
Imajo pa neumen sistem logistike, kjer v eno škatlo pakirajo več različnih izdelkov.
Enega potem najprej zmanjka in dokler se ne porabi cele škatle, ne dajo nove na polico.
Enega potem najprej zmanjka in dokler se ne porabi cele škatle, ne dajo nove na polico.
Tako je!
metikameti ::
Moti me da ljudje odpirajo tam zapakirane pakete vod. to bi se moralo kaznovati ali pa naj tudi posamezno vode iste razdelijo na police. grozno
Kaj točno te pri tem moti? Vzameš pač cel paket. Še nisem videl da bi česa zmanjkalo, in še nisem videl da bi kakšna flaška letela po trgovini. Zadeva očitno deluje.
Alamar ::
Pustiš odprtega pri miru in vzameš cel vez. V čem je problem? Ne mi sedaj rečt, da so vsi vezi na paleti razdrti, ker tega še nisem videl.
jabe ::
metikameti je izjavil:
Moti me da ljudje odpirajo tam zapakirane pakete vod. to bi se moralo kaznovati ali pa naj tudi posamezno vode iste razdelijo na police. grozno
Kaj bi dala, da bi bil to moj problem...
jabe ::
metikameti je izjavil:
nekaj moraš komentirat,drugače mi je čisto vseeno
Tako kot ti. Citat, ki sem ga pripela je bil prvi v vrsti brezveznih komentarjev, ki nimajo veze s "kaj kupiti", pri še tako ohlapnem pomenu tega stavka.
metikameti je izjavil:
če je ostal samo še eden je problem
če slučajno pride do tega, počakaš 1min pred skladiščem in dobiš cel paket. Sem pa že 2-3 leta reden obiskovalec hoferja in se mi kaj takega, še ni zgodilo.
Drug teden nov Chiligreen za 399 eur
http://www.hofer.at/at/html/offers/2867...
Kaj ti to pomaga, če je v avstriji?
Tega pri nas ni v ponudbi.
Tako je!
Drug teden nov Chiligreen za 399 eur
http://www.hofer.at/at/html/offers/2867...
Kaj ti to pomaga, če je v avstriji?
Tega pri nas ni v ponudbi.
Poglej današnji prospekt :D