Forum » Kaj kupiti » Hofer ponudba
Hofer ponudba
Temo vidijo: vsi
šernk ::
Hvala :)
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
gregyk ::
Bi kdo vedel če ima kakšen hofer slučajno še na voljo kakšen komplet dodatne opreme za kompresor?
v akciji je bila 18.10.
http://www.hofer.si/si/html/offers/58_3...
torej pištola, cev, lakirna pištola... Iskat ga seveda ne mislim od hoferja do hoferja, ker je malo možnosti da se še kje zadeva, pa kljub temu bom obiskal naslednjič 3 hoferje ki so mi na poti, tako da mi ostane edino v Ljubljani še, tam se pa enostavno ne splača za 5€ hodit od hoferja do hoferja
2x sem ga gledal, da bi ga kupil in ga nisem...sedaj ga pa rabim
Pokliči 01 8346600 in vprašaj če je kje še na voljo.
floyd1 ::
Ko vidim opis, me malo mine:
Kdo za hudiča to piše/prevaja?
vidno pameten procesor Intel...
Kdo za hudiča to piše/prevaja?
Morientes ::
kaj mislite?
Nekaj takega ima tudi ANNI za isto denarja, če si dobil od hoffera reklamo bi moral tut od anni-ja dobit danes.
Anni-jev ma 8GB 1600, grafa je ista ampak z 2GB( vprašanje je če je DDR5, da ni slučajno 3, kar je slabše potem.) 1TB disk, proti hoferjem 2TB.
Če bi njihova stran delala, bi si pogledal kaj je bolje.
EDIT: Mi je uspel pridet. Grafa je DDR5 2GB
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Morientes ()
MisterR ::
Ne ni vidno pameten :) Pol se ne splača. :P
Pomoje ma 2 leti garancije in ne nima windows 8 in paketa iz hoferja.
Dobiš pa kobajagi neko darilo pri anniju -
Panda Antivirus Pro
WIFI USB adapter LevelOne
Pomoje ma 2 leti garancije in ne nima windows 8 in paketa iz hoferja.
Dobiš pa kobajagi neko darilo pri anniju -
Panda Antivirus Pro
WIFI USB adapter LevelOne
Sem videl ja.
Tist z original winsi, antvirusom in raznimi programi, vsaj mene ne zanima, je pa seveda cool za vse ostale, ki ne znajo dobiti na drugačen način.
Bolj se mi dopade več rama in močnejša grafa, kot pa katerkol program đabe.
EDIT: Aja, kokr jaz vem bi moral še miško in tipkovnico dobit pri hoferju, kar je še en plus.
Tist z original winsi, antvirusom in raznimi programi, vsaj mene ne zanima, je pa seveda cool za vse ostale, ki ne znajo dobiti na drugačen način.
Bolj se mi dopade več rama in močnejša grafa, kot pa katerkol program đabe.
EDIT: Aja, kokr jaz vem bi moral še miško in tipkovnico dobit pri hoferju, kar je še en plus.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Morientes ()
cordoba ::
A se potem splača ta hoferjev računalnik? Rabim neki za mati. Zanima me še kakšen je kaj naval na te računalnike v hoferju?
Dromar ::
Hoferjevi večji računalniki ne pridejo z MSE ampak ponavadi s polletnim Kasperskyjem, razen če so zdaj z Win8 to spremenili. Pa dobiš še Word in Excel ponavadi zraven. Pa neke Ashampoo programe pa Medion fastboot, ki je dejansko velik hitrejši. Pa CDji za Winse in vse driverje so zram. Mislim, da se Hoferjev dosti bolj splača kot Annijev... 3letna garancija brez vprašanj, lahk odpreš računalnik in vse in dodaš še 4gb rama za 20euro, pa ne bo noben rekel, da ni več garancije zato.
Me pa zanima ta grafa GTX650... Je to za kaj al je isto kot je bila GTX 550, ki je full slabša od 560?
Me pa zanima ta grafa GTX650... Je to za kaj al je isto kot je bila GTX 550, ki je full slabša od 560?
hojnikb ::
650 je tam na ravni 550ti, v večini igrah je počasnejša od 560.. tak da neka gaming grafa ni..
#brezpodpisa
mtosev ::
to je kr dobra ponudba hoferja. tole bo spet hitro razprodano
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Prodajajo se pa res strašno hitro. Jaz sem lansko leto vzel tistega z i5 in GTX 550, prišel pa sem 15 čez osem (odpre se ob osmih) in so imeli samo še 2. Za laptopa sem pa čakal zjutraj in jih je bilo 5 čez osem prodanih že kakšnih 30. Vse tri blagajne so ženske odprle in je folk kr hodil, so jih imele kar zraven blagajne, ena je pa stala pri vhodu in ljudi usmerjala, da če želijo računalnik kar na blagajno.
Heisenberg ::
hehe jaz sem bil 10 čez osem v hoferju pa ni bilo nobenega več, se peljem do drugega-- eh pozabi :)
moras kar pol ure pred odprtjem tam stati drugače ni šans.
Škoda ker ne nabavijo več kosov... po drugi strani imajo pa včasih komplete, ki jim jih ne uspe prodati (bolj dragi sistemi) in potem so na znizanjih...
jaz grem drug teden po pršut :)
moras kar pol ure pred odprtjem tam stati drugače ni šans.
Škoda ker ne nabavijo več kosov... po drugi strani imajo pa včasih komplete, ki jim jih ne uspe prodati (bolj dragi sistemi) in potem so na znizanjih...
jaz grem drug teden po pršut :)
fosil ::
Vprašanje je bilo za mati.
Zanjo bi bil po moje čist dovolj en pc za 350 EUR, originalne win8 pa se da dobit za 30 EUR o čemer je debata v eni drugi temi.
Zanjo bi bil po moje čist dovolj en pc za 350 EUR, originalne win8 pa se da dobit za 30 EUR o čemer je debata v eni drugi temi.
Tako je!
Alamar ::
Prodajajo se pa res strašno hitro. Jaz sem lansko leto vzel tistega z i5 in GTX 550, prišel pa sem 15 čez osem (odpre se ob osmih) in so imeli samo še 2. Za laptopa sem pa čakal zjutraj in jih je bilo 5 čez osem prodanih že kakšnih 30. Vse tri blagajne so ženske odprle in je folk kr hodil, so jih imele kar zraven blagajne, ena je pa stala pri vhodu in ljudi usmerjala, da če želijo računalnik kar na blagajno.To pa ni res, razen, če je bilo na otvoritvi nove trgovine. Nikoli, v nobeni poslovalnici, kakršnegakoli računalnika niso imeli 30 kosov.
Tomson ::
Po lastnih izkušnjah v familiji je za vse starejše družinske člane prenosnik boljša rešitev. Tisti Medion prenosnik ki ga imajo vsake toliko za 500€ je čisto ok zadeva, sicer pa je kakšen 17" HP Probook za 600-700€ tudi dober nakup v tej smeri.
Kar se pa tiče konkretne ponudbe se mi zdi kar dobra glede na specifikacije, softwer in 3-letno garancijo. Sam res se je za vprašat a ne bo s prenosnikom bistveno bolj zadovoljna?
Kar se pa tiče konkretne ponudbe se mi zdi kar dobra glede na specifikacije, softwer in 3-letno garancijo. Sam res se je za vprašat a ne bo s prenosnikom bistveno bolj zadovoljna?
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor
Jaz imam prenosnik za 480, ki je bil v ponudbi pred kakima 2 mesecema, morda pred tremi. Ima i3 2370m, torej najboljši na Sandy Bridgu, 4gb rama, 750gb disk, grafa integrirana HD3000, mat zaslon 15.6", baterija zdrži 5 ur, 3.5 če gledam film, 3 ure 20min, če gledam full hd filmčke na youtubu. Tipkovnica bombastična, multitouch trackpad vrhunski, original win7, original Kaspersky, Word in Excel. Jaz sem v glavnem zelo zelo zadovoljen s tem, punca ima pa, kot že rečeno, lanskega i5 PCja, tudi super zadovoljna. Zelo tihi so in precej majhni. Tipkovnico in miš sem obdržal jaz in sta mi najboljši set, kar sem jih kdaj imel, čeprav je treba izpostavit, da nisem nek velik gamer, tu pa tam guild wars 2 ali COD2 prek neta.
Kupil sem ga 10 dag narezanega za probo prejšnji teden. Ima izjemno čuden okus. Če želiš standardni pršut (recimo KRAS) počakaj do četrtka ko bo od pršutarne lokev za podobno ceno, lani smo ga vzeli in razen, da mu je primanjkovalo malce soli je bil OK. Je pa kraški še vedno razred nad tem od Lokev, ampak tudi cena je skoraj krat 2.
itak37 ::
Mika me predvsem zaradi stojala in noza, ki sta vredna najmanj 20EUR. Nakup 10dag narezanega za probo pa ni slaba ideja. Tega od Lokev sem vzel lani, se strinjam s tvojo oceno, dober prsut za ta denar.
Na pogled je tole stojalo drugačno od naših, je pršut postrani noter in ne naravnost kot je običaj pri nas.
Tako je!
ramiz?! ::
Kako se vam tole zdi? http://www.hofer.si/si/html/product_ran...
Never regret anything, there's always a reason things happen.
Kako se vam tole zdi? http://www.hofer.si/si/html/product_ran...
super ce bi bil micro usb tako je pa samo za jabuk pa še to ta star priključek...pomojem za isiti denar dobis tudi drugje...
lejte tole: hoferjev Ultrabook z WIn8, ssd in 1tb hd ! http://www.hofer.at/at/html/offers/58_3...
darkkk ::
Kul, sam nikjer ne piše nič o zaslonu, kar pomeni verjetno 1366x768, za ta denar pa se potem dobijo tudi samsungi s podobnimi specifikacijami.
MaterVola ::
Mattes 35,6 cm/14" Widescreen-LED-Backlight-Display mit einer HD-Auflösung von 1366 x 768 Pixel.
eno_ime ::
Hoferjev ultrabook,
mSata 32G ssd, to je misljeno kot cache?
Ali lahko na ta mSata instaliram OS?
mSata 32G ssd, to je misljeno kot cache?
Ali lahko na ta mSata instaliram OS?
eno_ime ::
pise, da lahko namesto dvdja vstavis prilozeno baterijo?
in da se podaljsa avtonomija na 8ur
in da se podaljsa avtonomija na 8ur
nitramcek ::
Bi to delal tudi na ubuntu? Pomoje bi skor moglo.
Bi to delal tudi na ubuntu? Pomoje bi skor moglo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nitramcek ()
kmetek ::
urosh ::
buneech ::
Medionov ultrabook tudi v SLO Hoferjih v ponedeljek, 6.12.: http://www.hofer.si/si/html/offers/58_3...
Medionov ultrabook tudi v SLO Hoferjih v ponedeljek, 6.12.: http://www.hofer.si/si/html/offers/58_3...
V četrtek pa res
Tako je!
lacen sm ::
Če ta ultrabook priključim na Full HD TV, bo slika 1080p? Grafična to omogoča? Hvala.
Pa še nekaj: je kdo v kateri poslovalnici vidu da se zadeve da sprobat ali majo v vseh samo zakljenjene v tisti vitrini.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: lacen sm ()
Če se jih da vključit ali ne ne vem, iz vitrine jo pa vsekakor lahko dobiš na ogled v roke. Kaj želiš videt če računalnik vklopiš pa ne vem. Drugače pa imaš tudi mislim da 30 dni da ga vrneš brez vprašanj.