Forum » Pomoč in nasveti » Word problem
Word problem
z7uane ::
Pozdravljeni!
Naredil sem tabelo z izračunsko funkcijo "=((B2+C2+D2)*2", in mi je word izračunal. Sedaj pa želim odspodaj napisati stavek (npr. Mesečna proizvodnja znaša ****) in da mi to funkcijo (tam ko so zvezdice) prilepi in izračuna(ko pritisnem F9) če zgoraj v tabeli spremenim številke.
Prosim za pomoč, hvala že v naprej.
Naredil sem tabelo z izračunsko funkcijo "=((B2+C2+D2)*2", in mi je word izračunal. Sedaj pa želim odspodaj napisati stavek (npr. Mesečna proizvodnja znaša ****) in da mi to funkcijo (tam ko so zvezdice) prilepi in izračuna(ko pritisnem F9) če zgoraj v tabeli spremenim številke.
Prosim za pomoč, hvala že v naprej.
oemdzi ::
Zanima me kako oziroma z katerim ukazom bi v wordu 2010 izpolnil navodilo: 1.Poskrbite, da v dokumentu ne bo praznih vrstic.
p.s. Zanima me se to kaj je to "orisno stevilcenje poglavij" ? Je to tisto klasicno 1. 2. 3. ? To morem narediti pri dolocenih slogih naslovov, ampak najdem samo normalno ostevilcevanje poglavij, nikjer pa spredaj izrecno ne pise "orisno"
Hvala za pomoc
p.s. Zanima me se to kaj je to "orisno stevilcenje poglavij" ? Je to tisto klasicno 1. 2. 3. ? To morem narediti pri dolocenih slogih naslovov, ampak najdem samo normalno ostevilcevanje poglavij, nikjer pa spredaj izrecno ne pise "orisno"
Hvala za pomoc
vratar ::
Zanima me, kako bi v wordu nastavil da se mi text dopiše avtomatsko?
Primer:
Zgoraj v dokumentu imam napisano številko računa. To številko računa bi rad, da se mi izpiše odspodaj recimo pod sklicujte se pod to številko.
Prosim za pomoč, kako bi to uredil.
Primer:
Zgoraj v dokumentu imam napisano številko računa. To številko računa bi rad, da se mi izpiše odspodaj recimo pod sklicujte se pod to številko.
Prosim za pomoč, kako bi to uredil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Microsoft Office - Word 2016Oddelek: Pomoč in nasveti | 860 (834) | ameba |
» | Avtomatizacija v WorduOddelek: Programska oprema | 1181 (893) | ufek |
» | Word in zamiki v kazaluOddelek: Programska oprema | 1906 (1531) | seba-beba |
» | Word vs. Latex (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 13834 (10720) | GnuceLee |
» | Word (2003 - ali 2007) - kazalo strani ("naprednejše - dva oštevilčenja v enem dokumeOddelek: Programska oprema | 10542 (7751) | nhjghvfhj |