Forum » Pomoč in nasveti » Problem z ekranom
Problem z ekranom
Gladi ::
Stvar je taka. Danes sem se sprabil menjat CPU ventilator na nekem starejšem računalniku. Hkrati ko sem dobil rač. v roke sem ugotovil da je še z napajalnikom nekaj narobe. Skratka čudni zvoki, očitno crkuje ventilator oziroma napajalnik.
No, po mejavi cpe ventilatorja s hladilnikom je lcd ekran ostal brez siginala. Rač. se prižge cpe ventilator dela, lučke na compu dela, samo siginala ni na rač. Sicer bom jutri probal z drugim napajalnikom, če je slučajno to vzrok, oziroma je crknilo med menjavo kej druzga.
Vaše mnenje?
No, po mejavi cpe ventilatorja s hladilnikom je lcd ekran ostal brez siginala. Rač. se prižge cpe ventilator dela, lučke na compu dela, samo siginala ni na rač. Sicer bom jutri probal z drugim napajalnikom, če je slučajno to vzrok, oziroma je crknilo med menjavo kej druzga.
Vaše mnenje?
DeeCoy ::
Verjetno si procesor slabo vpel, glede na to, da je vse delalo pred prčkanjem okoli procesorja.
Gladi ::
Stvar rešena, sicer je bil problem v tem, da novi CPU fan ni očitno dovol pritiskal na procesor, čeprov je kompatibilen z podnožjem procesorja. Res pa je da gre za novejšo implementacijo starejšega modela. Rač. oz komponente so stare 8,9 let.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero wi-fi anteno za boljši siginalOddelek: Omrežja in internet | 2928 (2582) | Spajky |
» | 2 beeps (POST)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1152 (929) | RuskiSnajper |
» | Upgrejd Core2Duo ali skok na i3/i5? 250€ + 200€Oddelek: Kaj kupiti | 2928 (1977) | mr1two |
» | kaj je boljše za ohladit procesorOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1489 (1284) | PINki |
» | Kako kupiti TIH računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1698 (1374) | Huey P |