Forum » Pomoč in nasveti » Gmail DELA ostale strani pa ne....težave z internetom
Gmail DELA ostale strani pa ne....težave z internetom
joej970 ::
Zdravo!
Na stacionarnem računalniku mi DELA gmail ostale spletne strani pa ne. Piše mi da imam vzpostavljeno povezavo vendar na brskalniku ne odpre nič razen gmaila. Internet ne deluje le na enem računalniku, na tem( iz katerega pišem) dela normalno in tudi wifi mi dela. Kaj bi lahko bilo narobe?
LP, Žan
Na stacionarnem računalniku mi DELA gmail ostale spletne strani pa ne. Piše mi da imam vzpostavljeno povezavo vendar na brskalniku ne odpre nič razen gmaila. Internet ne deluje le na enem računalniku, na tem( iz katerega pišem) dela normalno in tudi wifi mi dela. Kaj bi lahko bilo narobe?
LP, Žan
Ted ::
1. Napačni DNS-i.
2. Antivirus/firewall zablokiral povezavo (port 80).
3. Težava z brskalnikom.
4. Težava pri ponudniku interneta (manj verjetno).
2. Antivirus/firewall zablokiral povezavo (port 80).
3. Težava z brskalnikom.
4. Težava pri ponudniku interneta (manj verjetno).
Mah...
joej970 ::
??? DNS ??? kaj je že to
antivirus pa firewall tud ne
težava z brskalnikom? nikjer ne dela, ne na firefoxu in ne explorerju in ne na chromu :S
in kakšna je rešitev?
antivirus pa firewall tud ne
težava z brskalnikom? nikjer ne dela, ne na firefoxu in ne explorerju in ne na chromu :S
in kakšna je rešitev?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čudno obnašanje računalnika v WindowsuOddelek: Pomoč in nasveti | 1380 (1058) | MrStein |
» | Zakaj mi ne odpre samo ene določene strani?Oddelek: Omrežja in internet | 7924 (3964) | BorutK-73 |
» | Prenosnik povezan s spletom prek Wifi, strani se ne naložijoOddelek: Omrežja in internet | 6419 (5811) | TAA66 |
» | Težave z inštaliranjem Linksys-a WRT54GLOddelek: Omrežja in internet | 1766 (1441) | Tilen |
» | Nenehni napadi na porte (strani: 1 2 3 )Oddelek: Informacijska varnost | 22345 (18819) | Jst |