Forum » Programiranje » [C#] REMobjects
[C#] REMobjects
Tedwed ::
Pozdravljeni,
skupaj z enim znancem sva se lotila projekta, ki pa je že delno zasnovan s pomočjo REM objektov.
Jaz sem si prebral vse kar imajo na njihovi spletni strani REMobjects vendar imajo njihovo wiki stran v izdelavi, in ravno stran s primeri ne dela.
Jaz si te REM objekte predstavljam podobno kot so objekti v C# s tem, da je struktura malce drugačna.
Če je kdo že delal z njimi prosim da potrdi mojo predstavitev ali pa jo zavrne in mi razloži kako zadeva deluje.
LP Tadej
skupaj z enim znancem sva se lotila projekta, ki pa je že delno zasnovan s pomočjo REM objektov.
Jaz sem si prebral vse kar imajo na njihovi spletni strani REMobjects vendar imajo njihovo wiki stran v izdelavi, in ravno stran s primeri ne dela.
Jaz si te REM objekte predstavljam podobno kot so objekti v C# s tem, da je struktura malce drugačna.
Če je kdo že delal z njimi prosim da potrdi mojo predstavitev ali pa jo zavrne in mi razloži kako zadeva deluje.
LP Tadej
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Koliko bi stala taksna sletna stran (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 10128 (7420) | TheBlueOne |
» | Kaj se dogaja z našimi možgani ko spimoOddelek: Loža | 3925 (2779) | Pyr0Beast |
» | SQL problemOddelek: Programiranje | 1365 (1212) | JanezH |
» | SQL poizvedbaOddelek: Programiranje | 2179 (1689) | borchi |
» | Kako bi napisal .bat file, da bi ...Oddelek: Programiranje | 1916 (1362) | AtaStrumf |