» »

Facebook like gumb v Flash bannerju?

Facebook like gumb v Flash bannerju?

Housy ::

Zdravo :)

Že kar nekaj časa se mučim s tem, da bi v flashu dodal facebook gumb "všeč mi je", ampak mi nikakor ne uspe.

Poskusil sem s temle vodičem - klik. Vse naredim po navodilih in ko na koncu v Flashu pritisnem ctrl+enter, se normalno ustvari SWF datoteka in se nato prikaže v novem oknu, na katerem je LIKE gumb viden (ga pravilno prikaže). Nakar grem ven iz programa v mapo, kjer imam ta swf in ga zaženem, ampak žal ne deluje. Začne kar nekaj flešat, kot da bi s fotoaparatom slikal po 10 slik na sekundo :|

Na nekaterih forumih sem celo zasledil, da to sploh ni izvedljivo, ampak očitno se like gumb da nardit, saj imajo določeni bannerji recimo na partisu tako narejeno. Saj vem, da se da najbolj enostavno nardit tako, da bi preko flash bannerja pozicioniral iframe za like gumb in mu določil z-index, ampak žal to ne pride v poštev.

Gumb všeč mi je mora biti narejen znotraj Flash bannerja. Lahko nekdo prosim pomaga oz. me usmeri na kak že preizkušen in delujoč vodič.

P.S. - ta primer mi ne dela zato ker sem slabo prebral en stavek - "This example is publishing for Adobe AIR and not the Flash Player for the web." - rabim v glavnem en delujoč primer.

Hvala in lp,
Housy
  • spremenil: Housy ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

flash banner

Oddelek: Programiranje
121078 (865) d4vid
»

Flash prihodnost spleta? (strani: 1 2 )