Forum » Pomoč in nasveti » Sumljiva zmogljivost :)
Sumljiva zmogljivost :)
sidney123 ::
Pozdravljeni
Imam problem pri igranju Elder Scrolls V Skyrima
Zdi se mi da je nekaj narobe z mojo konfiguracijo oz. nastavitvami.
Igra mi teče počasi se zatika oz kjer je veliko akcije mi screen zmrzne in za nekaj sekund se pokaze black screen.
Sumljivo :) mi je to da se to pojavlja tudi pri resoluciji 800x600 ter vsem ostalim na low oz off.
Min zahteve :
Windows 7,vista,xp
Dual Core 2.0ghz
2gb RAM
512mb video card
direct x 9.0c
Moj računalnik :
Windows 7 ultimate 64x
Intel Dual-core E5200 2,5
3GB RAM DDR2
NVIDIA 9500GT 1GB ( nvidia 280.26 driver )
Se komu svita zakaj bi se to lahko dogajalo ? oz. kakršnakoli informacija bi mi prišla prav.
Najlepša hvala
Lp
Imam problem pri igranju Elder Scrolls V Skyrima
Zdi se mi da je nekaj narobe z mojo konfiguracijo oz. nastavitvami.
Igra mi teče počasi se zatika oz kjer je veliko akcije mi screen zmrzne in za nekaj sekund se pokaze black screen.
Sumljivo :) mi je to da se to pojavlja tudi pri resoluciji 800x600 ter vsem ostalim na low oz off.
Min zahteve :
Windows 7,vista,xp
Dual Core 2.0ghz
2gb RAM
512mb video card
direct x 9.0c
Moj računalnik :
Windows 7 ultimate 64x
Intel Dual-core E5200 2,5
3GB RAM DDR2
NVIDIA 9500GT 1GB ( nvidia 280.26 driver )
Se komu svita zakaj bi se to lahko dogajalo ? oz. kakršnakoli informacija bi mi prišla prav.
Najlepša hvala
Lp
- spremenil: sidney123 ()
oemdzi ::
Ma ce se ti bi mama stegnila v prometni nesreci, ti bi tej debili napisal da se je zarad neoriginalne sedezne prevleke...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oemdzi ()
miraldinjos ::
Mogl bi ti delat lepo. Mam podobno zmogljiv PC(mal bolši procesor)pa mi dela na high. Nalož še enkrat windowse pa igro pa mora delat.
ac1t ::
Ne rabiš zbrisat Win7 (glej @oemdzi koment). Probej z novimi gonilniki za grafično.
Probej pa nam povej kaku je šlo.
Probej pa nam povej kaku je šlo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zmešnjava z gonilniki - W7 in XP - ter dual boot problemOddelek: Operacijski sistemi | 6270 (5875) | solatko |
⊘ | Prepočasen računalnik (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 7445 (6782) | Mavrik |
» | hitrost procesorja - obdelava videaOddelek: Pomoč in nasveti | 3276 (2823) | xteakwondox |
» | Najprimernejši OS za moj PCOddelek: Operacijski sistemi | 5154 (4462) | bluefish |
» | Grafična kartica in HD filmiOddelek: Kaj kupiti | 2490 (1996) | pviran3 |