Forum » Omrežja in internet » belkin n150 in ipod touch 3g
belkin n150 in ipod touch 3g
Ziltoid ::
Živjo!
pred kratkim sem kupil belkin n-150 wireless router(802.11 b/g/n), ki naj bi mi služil, za povezavo ipoda 3. generacije z internetom. po enotedenskem igračkanju z nastavitvami na routerju, sem ugotovil da se ipod poveže samo, kadar se mu tako zahoče in to je v cca. 5% primerov. vsakič ko ga poizkušam povezati ipod izpiše: unablle to connect oz povezave sploh ne najde. router deluje na 20MHz (ker vem da je to frekvenca, ki jo ipod podpira) ima pa še opcijo 20+40MHz Auto. ali sem samo jaz tako nesposoben, in mi naprav ne uspe povezat, ali se enostavno "ne marata". imam kdo mogoče kakšno rešitev za problem?
pred kratkim sem kupil belkin n-150 wireless router(802.11 b/g/n), ki naj bi mi služil, za povezavo ipoda 3. generacije z internetom. po enotedenskem igračkanju z nastavitvami na routerju, sem ugotovil da se ipod poveže samo, kadar se mu tako zahoče in to je v cca. 5% primerov. vsakič ko ga poizkušam povezati ipod izpiše: unablle to connect oz povezave sploh ne najde. router deluje na 20MHz (ker vem da je to frekvenca, ki jo ipod podpira) ima pa še opcijo 20+40MHz Auto. ali sem samo jaz tako nesposoben, in mi naprav ne uspe povezat, ali se enostavno "ne marata". imam kdo mogoče kakšno rešitev za problem?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Cenejši iPod touch, odslej s kameroOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 13513 (11142) | Furbo |
» | Problem z T-2 internetomOddelek: Omrežja in internet | 2280 (2186) | llamma |
» | iPod, itunes, velki problemiOddelek: Pomoč in nasveti | 1845 (1435) | seemon |
» | Novosti z MacWorlda (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 15748 (11849) | trnvpeti |
» | Apple iPod tudi v avtomobilihOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 6264 (5125) | velikiB |