» »

Nakup televizorja

Nakup televizorja

Infinity ::

Zdravo, odločam se za nakup novega TV-ja, pa sem sedaj pred odločitvijo kaj kupiti. Kolebam med dvema modeloma, ki mata podobne specifikacije in ceno, odločam se med Sony Bravia KDL40EX520 in pa Samsung UE40D5500. Sigurno bom kupil enega od teh dveh in me samo zanimajo vaše izkušnje z enim ali/in drugim, saj nažalost nisem imel možnosti ju videti enega ob drugem.
Zanima me predvsem kakšne so barve, ter kako dobro upscaling SD kanalov. uporabljal pa se bo na digitalnem kablu.

Hvala za odgovore.

LP,I

borutz ::

jaz sem v ponedeljek kupil samsung ue40d5500

slika preko kabelske je super
google maps pa youtube delajo super
povezava do racunalnika dela, lahko gledas filme brez podnapisov
ce priklopis zunanji disk direkt na tv, so tudi podnapisi,sumniki delajo
zaenkrat vrti vse formate
ce imas disk na tv priklopljen ga ne mores videti na compu oz se nisem pogruntal :)
tako da imam se vedno vse preko egreat povezano in tv imam samo za gledanje
zunanji disk sem priklopil tudi na router, tv vidi disk in mape vendar napise da format ni podprt ko hocem zagnati kaksen film, ceprav dela ko je direkt na tv priklopljeno

kar se tice funkcionalnosti sem pricakoval vec.
mogoce se pa bo kaj z nadgradnjo popravilo v prihodnosti.

za sony bo pa kdo drug napisal :)

Nikonja ::

instaliraj samsung pc share manager na pc, sharaj folderje in uživaj. Vse dela, vse formate bere..... samsung rulz, sam imam 50" plazmico in je nebi menjal za nič na svetu....
Tolk je dodatnih programov za Sammsung tv-e, tudi tistih of the market. Sony je vsaj meni nekjer na 3 mestu, prvo Panasonic, pol pa Samsung, LG in šele takrat pride Sony

c3p0 ::

Tudi sam imam Samsung plazmo 3D 51" (6900 model), odlična zadeva. Vgrajen Youtube, FB in še X programov, ki si jih lahko dodatno namestiš. FullHD streama tudi preko mreže. Do zdaj mi je predvajal še vse kar sem mu ponudil, HTPC tako več ni potreben. Vse to za slabega jurja.

dunker ::

Sago, ti tvoja Samsung 51" plazma dejansko predvaja 1080p video brez težav preko mreže? Brezžično (WiFi) ali preko mrežnega kabla na ruter?

Hvala vnaprej! :D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri TV

Oddelek: Kaj kupiti
468912 (6529) fpbs
»

LED LCD TV - svetovanje za nakup (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
8628528 (21856) popster
»

Samsung UE40D5500 - je kaj boljšega za 480?

Oddelek: Zvok in slika
113331 (2959) jklč
»

kateri lcd tv

478382 (5456) simic12
»

Kateri LED LCD Kupiti-NUJNO

102546 (2325) balluf

Več podobnih tem