Forum » Zvok in slika » Mp4 predvajalnik
Mp4 predvajalnik
me gusta ::
Pozdravljeni!
Najprej bi vas kot nov član vse lepo pozdravil!
Torej, zanimam se za iPod Touch 8g, vendar še nimam izkušenj z njim. Rad bi vas povprašal kako zadeva deluje, če kaj 'šteka' ipd. Zanima me tudi, kje bi ga lahko kupil najceneje, saj je cena res zasoljena. Ker pa je zadeva na trgu že kar nekaj časa me zanima, če kdo vsaj približno ve kdaj izide naslednja, 5 generacija?
Veselim se vaših mnenj in priporočil.
Lp
Najprej bi vas kot nov član vse lepo pozdravil!
Torej, zanimam se za iPod Touch 8g, vendar še nimam izkušenj z njim. Rad bi vas povprašal kako zadeva deluje, če kaj 'šteka' ipd. Zanima me tudi, kje bi ga lahko kupil najceneje, saj je cena res zasoljena. Ker pa je zadeva na trgu že kar nekaj časa me zanima, če kdo vsaj približno ve kdaj izide naslednja, 5 generacija?
Veselim se vaših mnenj in priporočil.
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Program za vodenje podjetja (računov, blagajn)Oddelek: Programska oprema | 3039 (815) | Han |
» | Speech-to-text (govor v tekst) program za slovenščinoOddelek: Programska oprema | 3209 (2899) | Jure14 |
» | Nakup poceni oblačil za prodajo v trgoviniOddelek: Loža | 26537 (14613) | OrkAA |
» | AnketaOddelek: Šola | 1491 (1398) | harmony |
» | Onemogočanje desnega klika in kopiranje vsebineOddelek: Izdelava spletišč | 1579 (1252) | Dualis |