Forum » Mobilne tehnologije » Bob (nova ponudba Simobila)
Bob (nova ponudba Simobila)
Matevz96 ::
ima kdo problem s facetime
Off topic ampak, a to kdo uporablja?
Pa na Androidu? Ima sploh kaj takega? Vem da je v času 3G videoklic obstajal, ampak te dni ne vem, če je še podprto.
Zanima me, ali lahko videoklic opravim brez nalaganja custom rešitev kot Skype, Signal, WhatsApp, itd...
PS: Ja, vem da Skype ni več. ;)
Včasih pride prav, bolj me moti da mi imesage ne dela
#hooldthedoor
Lonsarg ::
Nazadnje ko sem probal je preko LTE ta obicni videoklic delal. Le sredi navadnega glasovnega klica sem pritisnil gumb za kamero pa se je klic pretvoril v video klic.ima kdo problem s facetime
Off topic ampak, a to kdo uporablja?
Pa na Androidu? Ima sploh kaj takega? Vem da je v času 3G videoklic obstajal, ampak te dni ne vem, če je še podprto.
Zanima me, ali lahko videoklic opravim brez nalaganja custom rešitev kot Skype, Signal, WhatsApp, itd...
PS: Ja, vem da Skype ni več. ;)
MrStein ::
Brez aplikacij ne gre, po defoltu maš na telefonu najbrš google meet ali duo.
Uh oh, dajte se vidva zmeniti glede tega.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Kodrnusa ::
Rias Gremory ::
Ima kdo Bob net 200gb paket?
Kakšne hitrosti dobite (in ob katerem času) in kateri modem imate?
Kakšne hitrosti dobite (in ob katerem času) in kateri modem imate?
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
Bass0 ::
ima kdo problem s facetime/imessage? Številko sem prenesel na bob sedaj pa mi ne dela več facetime oziroma imessage? na internetu najdem da naj bi v ozadju prišel nek potrditveni sms, bob podpora pravi da pri njih ni nič blokirano. je imel kdo takšno izkušnjo? kako ste rešili?
Pa točno to se mi je zgodilo te dni. Prenesel cifro na bob teden dni nazaj, tudi meni ne dela, bob support isto vprašal in dobil isti odgovor. A si uspel kaj rešit?
MrStein ::
Did you try turning it off and on again?
Torej na telefonu izklopi iMessage, pa ga potem spet vklopi. Po potrebi vmes restart telefona.
Torej na telefonu izklopi iMessage, pa ga potem spet vklopi. Po potrebi vmes restart telefona.
Motiti se je človeško.
Matevz96 ::
ima kdo problem s facetime/imessage? Številko sem prenesel na bob sedaj pa mi ne dela več facetime oziroma imessage? na internetu najdem da naj bi v ozadju prišel nek potrditveni sms, bob podpora pravi da pri njih ni nič blokirano. je imel kdo takšno izkušnjo? kako ste rešili?
Pa točno to se mi je zgodilo te dni. Prenesel cifro na bob teden dni nazaj, tudi meni ne dela, bob support isto vprašal in dobil isti odgovor. A si uspel kaj rešit?
Sem uredil ampak ne vem kaj je bil na koncu razlog... Bob podpora ni naredila nič, oziroma če so kaj naredili so v ozadju brez da bi mi povedali. Na koncu mi je uspelo aktivirat ko sem:
izklopil imessage in facetime za nekaj dni (menda apple blokira številko po več neuspešnih aktivacijah za 24 dni)
vklopil bob LTE opcijo
izklopil klice preko wi-fi
naredil restart telefona
vklopil imessage in facetime
Kaj je dejansko pomagalo ne vem, lahko samo rečem da sedaj deluje.
#hooldthedoor
BOCo. ::
Spremembe na paketih drzni bob, magični bob in vip bob.
https://www.bob.si/spremembe-pogojev
Z dnem 6. 5. 2026 se bodo na paketih drzni bob, magični bob in vip bob povečale količine in hitrosti prenosa podatkov v Sloveniji. Cene navedenih paketov ostajajo nespremenjene.
V vseh pogodbah z navedenimi paketi se torej spremenita:
Oglaševana hitrost: vključuje dostop do interneta s hitrostjo do 300/100 Mb/s
in
Ocenjena maksimalna hitrost na LTE omrežju: 50/20 Mb/s, na LTE+ omrežju: 300/100 Mb/s; na 5G omrežju pa 1000/100 Mb/s ob nakupu opcije bob LTE/5G.
V paketu drzni bob se bodo količine prenosa podatkov v Sloveniji povečale iz sedanjih 140 GB na neomejeno, z omejitvijo hitrosti po porabljenih 150 GB prenosa podatkov. V paketu magični bob se bodo količine prenosa podatkov v Sloveniji povečale iz sedanjih 200 GB na neomejeno, z omejitvijo hitrosti po porabljenih 200 GB prenosa podatkov. V paketu vip bob se bodo količine prenosa podatkov v Sloveniji povečale iz sedanjih 140 GB na neomejeno, z omejitvijo hitrosti po porabljenih 170 GB prenosa podatkov.
https://www.bob.si/spremembe-pogojev
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BOCo. ()
Kodrnusa ::
A bob lte/5g opcijo je treba še zmeraj plačevati posebej? 1€. Al je to nateg?
Najbrz tudi brez tega deluje 5g/lte?
Najbrz tudi brez tega deluje 5g/lte?
Bass0 ::
Sem uredil ampak ne vem kaj je bil na koncu razlog... Bob podpora ni naredila nič, oziroma če so kaj naredili so v ozadju brez da bi mi povedali. Na koncu mi je uspelo aktivirat ko sem:
izklopil imessage in facetime za nekaj dni (menda apple blokira številko po več neuspešnih aktivacijah za 24 dni)
vklopil bob LTE opcijo
izklopil klice preko wi-fi
naredil restart telefona
vklopil imessage in facetime
Kaj je dejansko pomagalo ne vem, lahko samo rečem da sedaj deluje.
Jaz sem včeraj čist random dobil na Macu obvestilo, da je na moji cifri aktiviran Facetime. Sicer sem sledil navodilom na https://apple.co/IMFT-mac, ampak očitno ne bi bilo potrebno.
enxtip ::
Če komu rabi koda (bob invite) za -50% dve leti na naročnino: B26UEDE6P
All your base are belong to us.