» »

Bob (nova ponudba Simobila)

Bob (nova ponudba Simobila)

««
116 / 116
»
»»

MrStein ::

AI asistent Bob pravi: to sporočilo pomeni, da ste presegli mesečni limit za polnjenje računa, ki znaša 40 EUR.

A to res obstaja?
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Ugibam, da pri polnjenju napačno zabeleži da si polnil za XX EUR, čeprav polnjenje ni bilo izvedeno oziroma zaključeno. In potem pri naslednjem poskusu zajamra, da si presegel limit.

Takrat sem potem poskusil polniti z manjšo vsoto, pa je šlo skoz.
Motiti se je človeško.

bojsi ::

Bob ima sedaj vse pakete za 5,99 eur.... v čem je potem sploh smisel različnih paketov?

mAXTER ::

V tem (pri tej dejanski ponudbi):

"Omenjena popusta na vsakokratno veljavno redno mesečno naročnino naročnik obdrži dokler ima sklenjeno naročniško pogodbo za paket, na katerem je pridobil ugodnost po tej promociji in dokler je ta paket v bob ponudbi."

Se pravi je fora v tem, da lahko kadarkoli ukinejo npr. zeleni Bob in ti gre popust papa, ali pa pustijo zelenega in ukinejo rumenega in ti gre popust papa :)

In pa seveda, da mi stari naročniki še vedno lahko prehajamo med temi paketi ampak po regularnih cenah, ker velja namreč pogoj: "Kot nov naročnik se šteje naročnik, ki v zadnjih 45 dneh ni bil bob naročnik. Prenos obstoječe naročniške pogodbe na drugega naročnika ne pomeni sklenitve nove naročniške pogodbe."

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mAXTER ()

fikus_ ::

Dokler imaš nek paket, ti ta ostaja, tudi če ni več v novi ponudbi, tako da ni "papa".
Jaz imam VIP bob in ko je bila neka akcija za nove naročnike, sem 2x klical na podporo in mi je drugič uspelo znižati na ceno, ki je bila v akciji za nove naročnike. Je odvisno, koga imaš na drugi strani.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

Yagi-san ::

Pozdravljeni,

malo pomoči bi potreboval.

S Telemacha sem prenesel svojo številko na BOB.

Sedaj mi pa iMessage ne dela. Ne morem spremeniti v nastavitvah številke iy 068 v 031.
Klic na BOB je brezpredmeten.
Mi lahko kdo svetuje, pomaga, kako naj nastaviti iMessage in Data?!

hvala, lp

fikus_ ::

Za "data" imaš na BOB strani primere nastavitev.

https://www.bob.si/pomoc-in-informacije...
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

Yagi-san ::

fikus_ je izjavil:

Za "data" imaš na BOB strani primere nastavitev.

https://www.bob.si/pomoc-in-informacije...

Hvala, mene predvsem za iMessage zanima. Na Bob ne znajo pomagat....! Predvsem s čim odpreti mobileconfig datoteko. Karkoli izberem, ne odpre.

lp

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Yagi-san ()

Motiti se je človeško.
««
116 / 116
»
»»