» »

Bob (nova ponudba Simobila)

Bob (nova ponudba Simobila)

««
49 / 112
»»

radmannsdorf ::

s kurirjem vse urediš ja. čeprav prvič ti bo samo paket dostavil, sepravi sim kartico, katero boš potem aktiviral na netu, izpolnil pogodbo...
drugič ti bo pa pršel s pogodbo, pokazat boš moral osebni dokument, in to je to.

Zgodovina sprememb…

GTX970 ::

Jaz sem vse naredil preko neta, ko je prišel od gls-ja (samo 1x) sem samo 2x podpisal.

ja, ampak ti si verjetno sim kupil sam an petrolu ali v trgovini. on jo je pa naročil.

Ja, tako je.

Matevz96 ::

Pri meni je bil kurir trikrat :D

1.) micro sim
2.) pogodba
3.) nano sim

Sami ::

Matevz96 je izjavil:

Pri meni je bil kurir trikrat :D

1.) micro sim
2.) pogodba
3.) nano sim

Ob menjavi sim kartice za micro/nano sim se kurir ni oglasil. To BOB pošilja po priporočeni pošti (Pošta Slovenija). Kurir se oglasi le ob nakupu začetnega BOB osnovnega paketa (sim kartica).
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Sami ()

Tut možno, vem pa da sva se tolikokrat videla da sva bila že na ti.

oemdzi ::

Holly shit vam prijava lagga :D Vpisujem številko, nobenega smsa, se ravno spravim tukaj pisat o težavi, me zaspama vseh 5 smsov na1x :D
*Črna grafična kartica z rumeno lučko in varčnim hladilnikom*
Neslišen intel procesor iz lepe modre škatle* 2 enakomerno ploščata rama*
*overclockan napajalnik in varno ohišje z modro lučko* Hofer gamer copate*

Medo ::

oemdzi je izjavil:

Holly shit vam prijava lagga :D Vpisujem številko, nobenega smsa, se ravno spravim tukaj pisat o težavi, me zaspama vseh 5 smsov na1x :D

Včasih je potrebno počakati kakšno minuto ali dve :)

oemdzi ::

Raje 10 min :) :P Je pa nova bob številka( dokler čakam na prenos stare številke) kar precej priročna za hecat familijo s čudnimi SMSi :D :D Res je fajn ta bob! Škoda da ni prvi april :P
*Črna grafična kartica z rumeno lučko in varčnim hladilnikom*
Neslišen intel procesor iz lepe modre škatle* 2 enakomerno ploščata rama*
*overclockan napajalnik in varno ohišje z modro lučko* Hofer gamer copate*

Master_Yoda ::

Sami eno vprasanje se: Je prenos stevilke iz predplacniskega paketa mozen ce je preteklo 3 mesece od zadnjega polnjenja in ne gre vec klicati ? 5 EUR je gor.

Za mamo sem prijavil za narocnino prejsnji teden - kurirja se ni bilo, vceraj pa dobi sms da bo danes preteklo 3 mesece od zadnjega polnjenja in da danes telefon vec ne bo delal - sem probal in ko jo poklicem javi da stevilka ne obstaja.

Zgodovina sprememb…

Master_Yoda je izjavil:

Sami eno vprasanje se: Je prenos stevilke iz predplacniskega paketa mozen ce je preteklo 3 mesece od zadnjega polnjenja in ne gre vec klicati ? 5 EUR je gor.

Za mamo sem prijavil za narocnino prejsnji teden - kurirja se ni bilo, vceraj pa dobi sms da bo danes preteklo 3 mesece od zadnjega polnjenja in da danes telefon vec ne bo delal - sem probal in ko jo poklicem javi da stevilka ne obstaja.

Ne, prenos številke ni možen, če je številka deaktivirana (pretek polenjenja), številka mora biti za prenos aktivna, potrebno jo je ponovno aktivirati (napolniti z vrednostno kartico za vsaj 5EUR).

Ampak, če preteče 3 mesece od zadnjega polnenja se samo izhodne storitve blokirajo, klice še vedno lahko sprejemaš, številka bi morala še obstajati. Svetujem, da jo napolniš oz. kontaktiraš mobilnega operaterja omenjene prepaid številke.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Sami ()

Master_Yoda ::

Hvala bom rekel da naj si napolni. Skoda da ni prej pogledala kdaj ji potece ker zdaj bo ob 5 eur :D.

Če ima mobi paket:
http://www.telekom.si/pomoc-in-podpora/...
Kako podaljšam veljavnost računa Mobi brez polnitve?

Če številka ni aktivna se tudi prenos ne bo začel.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: GTX970 ()

MrStein ::

Master_Yoda je izjavil:

Hvala bom rekel da naj si napolni. Skoda da ni prej pogledala kdaj ji potece ker zdaj bo ob 5 eur :D.

5 EUR se bo porabilo za "stroške" prenosa.

Višek pa se povrne.
(razen če na Balkanu še vedno mutijo, en čas se že nisem s tem ukvarjal)
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

MrStein je izjavil:

Master_Yoda je izjavil:

5 EUR se bo porabilo za "stroške" prenosa.

Višek pa se povrne.
(razen če na Balkanu še vedno mutijo, en čas se že nisem s tem ukvarjal)

Višek se povrne? Ne, da bi jaz vedel :D

Sami, mogoče kaj veš, Nokia 530 še kdaj pride nazaj k Bobu?:)

radmannsdorf je izjavil:

Sami, mogoče kaj veš, Nokia 530 še kdaj pride nazaj k Bobu?:)

Žal trenutno ni informacij, če bodo še kdaj v spletni trgovini.

bigbada ::

Zdravo, danes sem prvič dobil račun za prejšni mesec bob naročnine. Dobil sem 3 "listeke". 2x specifikacije za račun in 1x račun, ki je nekje 5.50EUR.. V čem je fora onih 2eh specifikacij za račun.. tam je gori tudi upn plačilni nalog vendar je prečrtan ? V čem je fora tega ?Pravi račun je samo na listu kjer piše "račun".? Res mi ni jasno kako ne morejo vse na 1 list spraviti in so 3 posebej poslali... *confused*

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bigbada ()

bigbada ravno, ko sem sam želel objaviti enako. Specifikacije so po mojih domnevah dve zaradi prenosa številka. Sem pa tudi sam malo WTF is this.

vsi smo prvič dobili tako. vrž vse stran razn računa :)

bigbada je izjavil:

Zdravo, danes sem prvič dobil račun za prejšni mesec bob naročnine. Dobil sem 3 "listeke". 2x specifikacije za račun in 1x račun, ki je nekje 5.50EUR.. V čem je fora onih 2eh specifikacij za račun.. tam je gori tudi upn plačilni nalog vendar je prečrtan ? V čem je fora tega ?Pravi račun je samo na listu kjer piše "račun".? Res mi ni jasno kako ne morejo vse na 1 list spraviti in so 3 posebej poslali... *confused*

Vse je razvidno iz računa.

V kolikor si imel prenos telefonske številke se ena specifikacija nanaša na bob začasno številko 068/XXX-XXX in druga na prenešeno številko, na specifikacijah je tudi navedena telefona številka na katero se specifikacija nanaša. Tretje pa je račun.

Tydek ::

Pozdravljeni šel sem na Big Bob naročnino... Naročnina naj bi delovala. Sedaj me pa zanima kako lahko nastavim internet, da bo deloval. Telefon : Samsung Galaxy S I900. Kje se to nastavi? Hvala za pomoč.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tydek ()

Če imaš v Slo kupljen telefon, potem bi moralo iti tako https://slo-tech.com/forum/t400090/p461... .

https://slo-tech.com/forum/t400090/p461...

http://www.bob.si/pomoc-in-vprasanja/na...
odpri nastavitve

net
name: bob internet
apn: internet.bob.si
username: bob
password: internet
apn type: default,*

mms
name: bob mms
apn: mms.bob.si
username: bob
password: mms

mms proxy: 80.95.224.46
mms port: 9201
mmsc: http://mmc
apn type: mms

Zgodovina sprememb…

vse je že napisano v tej temi. večkrat :) mal bo treba pobrskat.

Tydek ::

Hvala za pomoč. Hotel sem preveriti stanje in mi nikakor noče izpisati. Dobim odgovor : Informativnega stanja porabe trenutno ni mogoce preveriti. Prosimo, poskusite kasneje. Hmm?

Tydek je izjavil:

Hvala za pomoč. Hotel sem preveriti stanje in mi nikakor noče izpisati. Dobim odgovor : Informativnega stanja porabe trenutno ni mogoce preveriti. Prosimo, poskusite kasneje. Hmm?

Si že opravil prvi klic ali poslal sms sporočilo po aktivaciji naročniškega paketa?

Porabo lahko preveriš le v kolikor si porabil kakšno zakupljeno količino (min pogovora, SMS ali prenos podatkov).

Pošlješ SMS sporočilo s ključno besedo "STANJE" na telefonsko številko 4545 in dobiš povratno informacijo o stanju.

cortez ::

Če želiš :

brezplačna kartica SIM
+ paket brutalni bob

se lahko poslužiš kode 69012

Naročnino skleneš s klicem na klicni center bob 068 680 680

P.S. javi zasebno, da si jo že uporabil. Hvala ti.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: cortez ()

slovenec_89 ::

cortez, navedel si napačno geslo.

Pravo geslo je: 759

hekyy ::

še moja koda: 95293

grizzlybear ::

Evo še ena : 75988

nejc90 ::

Še moja koda: 84540

Kje dobite te kode?

sms pride. ampak ne vem al ga vsi dobimo, al smo novejši naročniki. jaz sem ga prejšnič dobil, to rundo pa še ne :)

galu ::

Pa še moja: 53051
Tako to gre.

86773

btw, trenutni uporabnik (nositelj kode) dobi 1 mesec brezplačen naročnine, samo če nov uporabnik izbere paket bob brutalni.

http://www.bob.si/povej-naprej

kako pridobim nagrado?

pošlji geslo, ki si ga dobil v e-sporočilu ali prek SMS sporočila, prijateljem,
prijatelji pokličejo bob klicni center na 068 680 680 in agentu povedo geslo,
brezplačno bob SIM kartico in brutalni bob paket prijateljem dostavimo na dom,
ti pa boš en mesec brez naročnine na svojem bob paketu!

pohiti! ponudba velja le do 31.1.2015!

pogoji za pridobitev ugodnosti

isto kodo je možno unovčiti največ štirikrat in prvi štirje, ki bodo unovčili kodo in postali novi bob naročniki, prejmejo naročniški paket brutalni bob in brezplačno bob kartico SIM. do nagrade si upravičen, ko prvi prijatelj unovči kodo in sklene naročniško razmerje na paket brutalni bob. ne glede na to, koliko kod se unovči, lahko prejmeš eno brezplačno mesečno naročnino, ki se bo obračunala na mesečnem računu, ki ga prejmeš v marcu v obliki 100% popusta na mesečno naročnino tvojega obstoječega naročniškega paketa. v času dodelitve brezplačne mesečne naročnine mora imeti vsaj eden izmed priporočenih prijateljev aktivno naročniško razmerje na paketu brutalni bob. ponudba velja do 31.1.2015.

Zgodovina sprememb…

dancelj ::

Še ena koda, če je kdo potrebuje.

Koda: 60494

Naročnino skleneš s klicem na klicni center bob 068 680 680

Lp D

adam1900 ::

Moja koda: 57299
Hvala. Več informacij na bob.si/povej-naprej

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: adam1900 ()

jaz kode še nisem dobil, pa sem klical na bob, in mi stric ni znal razložiti al vsi dobimo to kodo al ne. imam pa brutalni bob.

dancelj ::

radmannsdorf je izjavil:

jaz kode še nisem dobil, pa sem klical na bob, in mi stric ni znal razložiti al vsi dobimo to kodo al ne. imam pa brutalni bob.

Tudi jaz jo nisem dobil. Imam tudi brutalni bob. Družinski član ima pa big bob, pa je dobil kodo. Vrjetno hočejo čim več "brutalnih" bobov :)

LpD

ne dobi vsak. pa ni ti treba mel glih brutalnega, da dobiš kodo.

antonija ::

Jaz sem jo dobil pa nimam brutalni bob. Ce jo kdo rabi naj mi pove na ZS.
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

Uporabnik JBov, me je pri prejšni akciji s kodami kontaktiral da je uporabil kodo. ampak očitno je ni, ker nisem dobil popusta na položnici:)
Predvidevam da se nekateri zviti lisjaki in lisice registrirajo, javijo na ZS kao da je koda uporabljena, v resnici ni, in s tem je več šans da svoje kode podelijo, ker jih jaz potem ne delim več, ker je kao že oddana.
Aja, pa registral se je tisti dan ko sem dobil ZS :)

Nejcos ::

Moje račun z zneskom 0 je bil šele 3 mesece po uporabljeni kodi

MeGreat ::

Če še koga zanima lumia 530, vidim da v spletni trgovini ni več vidna, ampak preko tega linka jo pa še lahko naročiš https://www.bob.si/kupi-bob/spletna-trg... ..

Sam sem jo dobil včeraj, za tak denar super telefon

vidkul ::

moja koda za brutalni bob: 23658
lp Vid

bigbada ::

Še kdo rabi kodo za brezplačno sim kartico in sklenitev brutalnegabob naročnine?

Piši na ZS. Prvi pride, prvi melje.

koda je za 4 ljudi ;)

Znida ::

Moja koda, za brutalni bob, če bi kdo želel: 54608

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Znida ()
««
49 / 112
»»