» »

Bob (nova ponudba Simobila)

Bob (nova ponudba Simobila)

««
50 / 112
»»

mihael75 ::

Zdravo,

frišna koda od danes: 55143

vse uredis na Številki na 068 680 680

lp

GTX970 ::

radmannsdorf
VErnetno ni vzel pravi paket:
https://slo-tech.com/forum/t491735/p467...

meteve ::

Še moja koda za brutalni bob : 25630 . Pokličite na 068/680-680. Velja do 31.1.2015

amacar ::

Imam tudi jaz eno kodo viška, če kdo rabi prosim ZS.

Alexius Heristalski ::

Če bob kliče bob, ki gostuje v tujini, se to šteje v zakupljeno količino ali se plača 21c na minuto?
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Sami ::

Alexius Heristalski je izjavil:

Če bob kliče bob, ki gostuje v tujini, se to šteje v zakupljeno količino ali se plača 21c na minuto?

Če kličeš iz Slovenije v tujino na slovensko telefonsko številko (+386) se klic obračuna iz zakupljenih količin oz. 4cente/min.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W

MrStein ::

Če kličeš +386, je vseeno, kje se fizično nahaja klicani telefon, vedno se ti zaračuna po enaki tarifi.
(velja za vse številke, ne le +386)
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Alexius Heristalski ::

Obema hvala za odgovor. :)
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Ericssony ::

Če še kdo rabi kodo: 28002

hubber ::

moja koda, če kdo rabi: 73250

Mirayrie ::

Sem uporabila to zadnjo od Hubberja. Dala bi tudi svojo pa me zanima v katerem koraku sklepanja pogodbe jo dobiš? :)

V tem obdobju jo ne dobiš. Verjetno pozneje, ko/če bo spet akcija.

just_ME ::

evo še moja: 95405

deleted ::

Hvala Slo-Techovci za kodo (nekdo random s prejšnje strani teme:)).
Danes sem jo dobil tudi jaz, tako da šeram naprej: 66766

Saso_C ::

Hvala za kodo. Sem pa buksl. Kupil sem SIM kartico, čeprav je ne bi bilo treba. :(

given2fly ::

Še moja koda, če kdo potrebuje: 59029

Izaso ::

Saso C, prodaj jo...ampak dvomim, da ti jo bo zdaj kdo kupil :)

Se da prenašati predplačniško dobroimetje, kot pri mobi?
Motiti se je človeško.

MrStein je izjavil:

Se da prenašati predplačniško dobroimetje, kot pri mobi?

Seveda, lahko prenašaš dobroimetje med predplačniškimi uporabniki ali polneš predplačniški paket iz naročniškega razmerja.

Kako pa? Nisem našel na spletni strani.
Motiti se je človeško.

MrStein je izjavil:

Kako pa? Nisem našel na spletni strani.

Pošlješ SMS s ključno besedo "POLNI (znesek) (telefonsko številko na katero želiš polniti)" na telefonsko številko 668.

Primer: "POLNI 5 068XXXXXX"->668

0) Hvala, dela.

1.) Zakaj to ni omenjeno na spletnih straneh bob.si?

2.) 090 068 068 še obstaja? Kolikor vem je bila ta številka za kontakt ukinjena, je pa navedena kot št. za informacije v potrditvenem SMS.
Motiti se je človeško.

pitka8 ::

a ima kdo še kakšno kodo ?
kako bi pa izvedel katere so že uporabljene ? bi mogel usako posebaj poklicati in preverit ?

Matej_K ::

Moja: 58903
Še nikoli uporabljena
... .. .

2.) 090 068 068 še obstaja? Kolikor vem je bila ta številka za kontakt ukinjena, je pa navedena kot št. za informacije v potrditvenem SMS.

068 680 680, brezplačna za klice iz bob omrežja.

amacar ::

Tudi moja neuporabljena: 59645

Medo ::

Še moja neuporabljena koda 40305. Pokliči 068 680 680 in povej kodo, vse ostalo urediš z operaterjem.

etis ::

Pozdravljeni,

če bo še kdo rabil kodo za paket brutalni bob:

KODA 6286

Zgodovina sprememb…

• spremenil: etis ()

A bi lahko izmenjavo kod za popuste dali v obstoječo temo Kode za popust ?
Motiti se je človeško.

ombre ::

Vprašanje, če preidem iz brutalnega na paket 4c, koliko časa ti potem številka velja? Prednaložiš par € pa to je to? ker bom šel najbrž v tujino za kako leto ali dve pa bi številko še imel.
OmbreMan - Galaxy of knowledge

Paket 4c je naročniški z 0 eur naročnine.

Ja, to vem. A potem ti traja neomejeno kot kaže? :)

O porabe pomeni račun za 0 eur.

Pri Tušmobilu je tak paket "brez".

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: GTX970 ()

Še neuporabljena koda za brutalni bob 6838 ...

mp5 ::

Še ena koda :65334 Hvala

sparrow612 ::

etis je izjavil:

Pozdravljeni,

če bo še kdo rabil kodo za paket brutalni bob:

KODA 6286

Porabil sem kodo. Hvala

pitka8 ::

če jutre pokličem in povem kodo dobim drug teden bob in lahko uporabljam vse ?
ker danes mi je potekla 2 letna prejšna pogodba od simobila in vem da je časa samo še do sobote.

NightHawk ::

Kje dobite te kode? Sam imam brutalni bob in ne najdem nikjer kode, da bi jo komu dal.

slovenec_89 ::

Lahko mu daš to: 759

vidkul ::

koda za brutalni bob: 23658

lp
lp Vid

radmannsdorf ::

kličem v začetku meseca na bob, povprašam gospoda na helpdesku če lahko obstoječi naročnik(frendica) dobi brutalni bob brez kode. je rekel da to pa ne bo šlo. potem sem ji pa zrihtal kode s tu, včeraj pa kliče ona na bob helpdesk in prav gospod da itak ni problema in ji ni blo treba dat nobene kode.

mk766321 ::

@sami
dobil sem račun za 0,01€
Kak je že oni postopek, da si nakažem na boba, pa mi pol avtomatsko trgajo, te banalne zneske?

antonija ::

Placas vec, posljes mail na bob naj ti odbijajo od prevec placanega zneska dokler ga ne zmanjka.
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

nikana14 ::

Naročnik pri Bobu sem že mislim, da dobri dve leti in sem plačevala cca. 10 eur za 2000 min/pogovorov in 2000 min/sms. Lansko leto so mi dali ponudbo za 12 eur (brutalni bob). Ta vključuje 1000 min/pogovorov, 1000 sms in 1000 MB prenosa.

Zelo zadovoljna in ga priporočam, seveda za tiste, ki normalno uporabljajo telefon saj 1000 min.ni tako malo.

Cena v vsa omrežja je 4 cente/min

Dej dej Nikana14. A si se samo zato prijavila, da poveš kako je bob oh in sploh? Sam sem na bobu zdaj cca pol leta.

Na živce mi gre, da se zaračunavajo smsi v tujino posebaj, pa tudi to, da dobivam včasih podvojene smse. Se pravi en sms, ki mi ga kdo pošlje dobim cca 10 x vsakih deset minut.

Drugače je pa relativno ugodna ponudba. Za tiste, ki ne kličemo veliko je 1000 minut daleč preko mojih potreb. Mi pa pride prenos podatkov prav, pri brutalnem bobu. Definitivno cenejši, kot prej na kartice, je pa res, da je vmes izimobil pripravil nekaj podobnega za podoben denar.

mk766321 ::

Jaz sem šel iz boba na izi, bob stevilko sem obdržal, za kake bedarije :)
Zdaj pa sem dobil znesek 0,01€ za plačat :)

mk766321 je izjavil:

@sami
dobil sem račun za 0,01€
Kak je že oni postopek, da si nakažem na boba, pa mi pol avtomatsko trgajo, te banalne zneske?

Na sklicno številko računa, ki si ga prejel nakažeš poljuben znesek in to sporočiš na placila@bob.si, tako se ti bo preplačani znesek upošteval kot dobropis pri naslednjih izdanih računih.

ombre je izjavil:

Dej dej Nikana14. A si se samo zato prijavila, da poveš kako je bob oh in sploh? Sam sem na bobu zdaj cca pol leta.

Na živce mi gre, da se zaračunavajo smsi v tujino posebaj, pa tudi to, da dobivam včasih podvojene smse. Se pravi en sms, ki mi ga kdo pošlje dobim cca 10 x vsakih deset minut.

Drugače je pa relativno ugodna ponudba. Za tiste, ki ne kličemo veliko je 1000 minut daleč preko mojih potreb. Mi pa pride prenos podatkov prav, pri brutalnem bobu. Definitivno cenejši, kot prej na kartice, je pa res, da je vmes izimobil pripravil nekaj podobnega za podoben denar.

Na živce ti gre, ker se zaračunavajo SMS sporočila poslana na tuje mednarodne številke? :D Pri katerem operaterju se pa ne zaračunavajo? Bob ima še najcenejše zaračunavanje (0,04EUR/SMS).....

Če dobivaš podvojene SMS-je to vsekakor javi na bob in bodo seveda uredili (068 680 680 ali info@bob.si), za rešitev in preverbo težave moraš navesti primer podvojenega SMS sporočila in sicer sledeče podatke:

-telefonsko številko
-telefonsko številko pošiljatelja
-točen čas in datum
-točno lokacijo obeh (naslov)
-tip uporabljenega omrežja (2G ali 3G)
-modela telefonskih aparatov

mk766321 je izjavil:

@sami
dobil sem račun za 0,01EUR

Jaz plačam preko moj.bob.si -> računi s kartico, provizija 0%.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: GTX970 ()

Sami je izjavil:

mk766321 je izjavil:

@sami
dobil sem račun za 0,01€

Na sklicno številko računa, ki si ga prejel nakažeš poljuben znesek in to sporočiš na placila@bob.si, tako se ti bo preplačani znesek upošteval kot dobropis pri naslednjih izdanih računih.

Kaj pa naredijo, če jih ne obvestiš?
Vrnejo presek na TRR?
Motiti se je človeško.
««
50 / 112
»»