» »

Bob (nova ponudba Simobila)

Bob (nova ponudba Simobila)

««
37 / 112
»»

Lonsarg ::

de199 je izjavil:

ah ni res.. takoj bo bo 3g omrežje preveč obremenjano bodo ponudili LTE, da razbremenijo omrežje (ker trenutno vsi klici potekajo preko 3g ali 2g)...

Če bodo to naredili, bodo hitrosti v LTE omrežju pač omejili na 3G hitrosti in ne boš profitiral nič;)

hojnikb ::

seveda boš profitiral. LTE ima za zaćetek dosti nižje latence, pa še kak advatange bi se najdu napram 3G
#brezpodpisa

antonija ::

Zdej me pa firbec matra pri cem ti bojo pomagale nizje latence na telefonu?
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

Runnagain ::

Hm, pa uporabniki boba sploh lahko pričakujemo LTE v doglednem času?
Ima kdo kakšne informacije?

antonija je izjavil:

kje pa piše, da morš mobiln net nucat sam preko telefona ? :)
#brezpodpisa

6151 ::

antonija je izjavil:

Poleg tega je simobilov LTE na 800MHz (Ne v mestih!) kar pomeni še boljši doseg od 900MHz. Pa še hitrost ni toliko odvisna od kvalitete signala (kot je na 3G) kar še dodatno pomeni izboljšanje
3600 | 32GB | 6800 | 1+3TB

de199 ::

Lonsarg je izjavil:

Če bodo to naredili, bodo hitrosti v LTE omrežju pač omejili na 3G hitrosti in ne boš profitiral nič;)

Zakaj bi omejili? Saj plačaš na KB oz. GB a ni njihov cilj, da je čim lažje uporabiti čim večjo količino podatkov?

Če bi imeli razne "unlimited data" pakete potem bi bilo razumljivo, da ti omejijo hitrost...

Drugače pa imajo LTE omrežja boljši ping in ko bo enkrat VoLTE vzpostavljen DOSTI hitreši call setup time...

Sami ::

Runnagain je izjavil:

Kot sem že napisal je Bob nizkocenovni ponudnik mobilnih storitev, LTE 4G omrežja ne bo omogočal.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W

slovenec_89 ::

Sami je izjavil:

Runnagain je izjavil:

Kot sem že napisal je Bob nizkocenovni ponudnik mobilnih storitev, LTE 4G omrežja ne bo omogočal.

Vir?

slovenec_89 je izjavil:

Sami je izjavil:

Runnagain je izjavil:

Vir?

"Dokaz" o pristonosti odgovora najdeš v temi, ne beri samo zadnje strani...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Sami ()

antonija ::

slovenec_89 je izjavil:

Vir?
Sami obvlada Bob ;)
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

kurjač ::

bob:
6.9€
200 min
200 sms
0 mb
vse kar je čez to 4 cente
5€ - 1gb

izi:
6.9€
150 min
150 sms
150 mb
vse kar je čez 8 centov
5€ - 500mb
(prvih 12 mesecev so prve tri postavke podvojene, če naročiš do konec meseca)

Izimobil ima podvojene enote żal samo za nove naročnike, stari nimajo nobene ugodnosti. Banda

pa izi ma mobitel roaming :)
Če bi ble 2x enote za zmeri, bi bil še zanimiv :)
#brezpodpisa

mk766321 ::

Izimobil ima podvojene enote żal samo za nove naročnike, stari nimajo nobene ugodnosti. Banda

To pa ni res, lahko tudi stari uporabniki to vklopijo.

z njihove strani:
Kako vklopim izimesec paket, če sem že uporabnik izimobila?

Najprej na iziračunu zagotovite dobroimetje v višini 6,9 EUR + strošek poslanega SMS-a, potem pošljite SMS s ključno besedo IZIMESEC na 3388. Po vklopu izimesec paketa se vam bodo enote vsak mesec nalagale samodejno.

kurjač ::

Ni dvojnih enot za stare uporabnike. Občutil na lastni koži.

vorantz ::

mk766321 je izjavil:

To pa ni res, lahko tudi stari uporabniki to vklopijo.

z njihove strani:
Kako vklopim izimesec paket, če sem že uporabnik izimobila?

Najprej na iziračunu zagotovite dobroimetje v višini 6,9 EUR + strošek poslanega SMS-a, potem pošljite SMS s ključno besedo IZIMESEC na 3388. Po vklopu izimesec paketa se vam bodo enote vsak mesec nalagale samodejno.

Preberi še enkrat mk766321

Zgodovina sprememb…

• spremenil: vorantz ()

Pa res,so samo enojne enote, ne dvojne za stare uporabnike.

shadeX ::

Tukaj se prvo sploh poraja vprašanje zakaj bi navaden uporabnik sploh potreboval LTE 4G prenos podatkov, (dokler je prenos podatkov omejen).

Veliki ala Telekom, Simobil imajo LTE, ampak a se sploh opazi razlika (pri surfanju) med 3G in 4G? (Jaz jo ne opazim). Edina razlika je ko upalim speed test :)

Veliki ala Telekom, Simobil imajo LTE, ampak a se sploh opazi razlika (pri surfanju) med 3G in 4G? (Jaz jo ne opazim). Edina razlika je ko upalim speed test :)

Razlika je opazna, vendar za običajnega uporabnika nepomembna...speed test, kakšen DL..tukaj pa bo kar razlika.

shadeX ::

Ja saj to. Jaz mislim da dokler bo omejitev prenosa podatkov na tako majhne številke kot je 1GB, je 4G omrežje, ki to cifro prebavi v roku nekaj minut nepomembno. Za surfanje je pa 3G odličen (ki je celo hitrejši kot moja domača 10/1 linija ).

amacar ::

Pa še moj speedtest

a to bob ?
#brezpodpisa

amacar ::

Tako je. Sem bil tudi sam presenečen.

A nimajo 7.2Mbit capa ?
#brezpodpisa

hojnikb je izjavil:

A nimajo 7.2Mbit capa ?

Imajo, simobil pa ima 21Mbit...lahko da je prevzelo iz omrežja, be happy:-)

Runnagain ::

Sam nisem na bob-u nikoli naletel na 7,2M cap...vedno je bila izmerjena hitrost višja.

PINki ::

ce recimo kupis 1gb dodatno 10dni pred poloznico, ali lahko uporabljas ta dodatni 1gb samo teh 10 dni ali tudi potem ostalih 20dni?

PINki je izjavil:

ce recimo kupis 1gb dodatno 10dni pred poloznico, ali lahko uporabljas ta dodatni 1gb samo teh 10 dni ali tudi potem ostalih 20dni?

V kolikor sredi obračunskega obdobja zakupiš podatkovno opcijo 1GB jo lahko uporabljaš do konca obračunskega obdobja, potem pa dobiš sorazmerni del plačila podatkovne opcije 1GB. Z novim obračunskim obdobjem pa se potem ponovno avtomatično sistemsko aktiva do preklica naročnika.

...:TOMI:... ::

Sami, kdaj bo spet nokia 206?
Tomi

...:TOMI:... je izjavil:

Bom malo povprašal, dvomim pa da bom dobil točen odgovor, saj je v večini primerov odvisno od dobavitelja, če kaj izvem seveda javim....

bob bi tut lahko začel ponujat kake rebrandane kitajce (sploh androidneže), tako kot to počnejo drugi.
#brezpodpisa

hojnikb je izjavil:

bob bi tut lahko začel ponujat kake rebrandane kitajce (sploh androidneže), tako kot to počnejo drugi.

Ufff....čimmanj...zastonj ga nebi vzel, sem jih imel dosti na testu. Kvaliteta je v ku***, po treh mesecih napihnjene baterije, ni posodobitev....itd.,...

Potem si mel slabe varjante. Če pogledaš temo o kitajskih telefonih, lahko vidiš, da ima folk dost dobre izkušnje z temi telefoni (vsaj tistimi, ki majo quad proce pa ips displaye -- torej malo višji rang).
#brezpodpisa

Tisti, ki hoče imet kitajca, naj si ga kupi, saj je veliko prodajnih kanalov.
Tomi

hojnikb je izjavil:

Potem si mel slabe varjante. Če pogledaš temo o kitajskih telefonih, lahko vidiš, da ima folk dost dobre izkušnje z temi telefoni (vsaj tistimi, ki majo quad proce pa ips displaye -- torej malo višji rang).

Nazadnje, par mesecev nazaj sem kolegici priporočal nekega Mobistela (quad core 1.2Ghz, 1GB ram, 5' 1080p zaslon...), vsake toliko sem ga factory restoral, ker je enostavno štekal po treh tednih nezahtevne uporabe, na koncu po treh mesecih pa se je napihnila tudi baterija. Ni osamljen primer, poznam jih veliko.

So, ampak večina ga kupi pri operaterju, ne pa preko tujine. Pač

Sami je izjavil:

hojnikb je izjavil:

Nazadnje, par mesecev nazaj sem kolegici priporočal nekega Mobistela (quad core 1.2Ghz, 1GB ram, 5' 1080p zaslon...), vsake toliko sem ga factory restoral, ker je enostavno štekal po treh tednih nezahtevne uporabe, na koncu po treh mesecih pa se je napihnila tudi baterija. Ni osamljen primer, poznam jih veliko.

Vse to so tudi kr pogosti pojavi precej dražjih znamk (*khm* samsung *khm*).
#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

• spremenil: hojnikb ()

Vse to so tudi kr pogosti pojavi precej dražjih znamk (*khm* samsung *khm*).

Za Samsunga še slišat nočem, so še hujši se strinjam:-)

Pač ja, kot predlog pač. Najde se nekega relativno zanesljivega OEMa (recimo konkurenca ma konko) in se mogoče lansira par smart telefonov pod bob znamko. Just a though.
#brezpodpisa

hojnikb je izjavil:

Pač ja, kot predlog pač. Najde se nekega relativno zanesljivega OEMa (recimo konkurenca ma konko) in se mogoče lansira par smart telefonov pod bob znamko. Just a though.

Bi bila kar dobro ideja....piši na info@bob.si.

Take znamke se pri nas ne primejo. Še dobro, da se ne. Hočeš spet brand telefon, gor veliko balasta, pa tisk, da se že na daleč vidi, pri katerem opereterju si? Najbolje, da je še zaklenjen na operaterja. Operater naj prodaja svoje, proizvajalci telefonov naj prodajajo svoje. Če je vse skupaj v kompletu nedotaknjeno je v redu, drugače pa:

http://www.littlepurplebarn.com/wp-cont...
Tomi

radmannsdorf ::

nokio 520 in moto g v ponudbo, pa je slovenija rešena :>

Zgodovina sprememb…

ufff, s tako ponudbo bi bob itk zmagu na celi črti. Poleg že tako ugodnih paketov še pa uber price/performance telefoni v srednjem rangu ? I think yes !
Sam kaj, ko ni zastopnika za motorolo :'(
#brezpodpisa

Če bi hoteli, bi že sami operaterji lahko uvozili aparate, to ni nobena težava, vendar ni interesa. Po eni strani je meni čisto ok, da ni zastopnika v Sloveniji, vsaj nategnjen nisi s strani servisa, kot se to rado dogaja pri nas. Slabost je, da so stroški pošiljanja v tujino višji, ni tako velike ponudbe rabljenih aparatov, ker jih ima malo ljudi.
Tomi

Nokie 206 ne bo več v ponudbi, nadomestil jo bo boljši telefon istega cenovnega razreda, v ponudbi bo v kratkem (na spletni strani verjetno že v dobrem tednu).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Sami ()

boolsheat ::

hojnikb je izjavil:

ufff, s tako ponudbo bi bob itk zmagu na celi črti. Poleg že tako ugodnih paketov še pa uber price/performance telefoni v srednjem rangu ? I think yes !
Sam kaj, ko ni zastopnika za motorolo :'(

Saj je Lenovo zastopnik, bi kamot imeli Moto tu.

Sami je izjavil:

Nokie 206 ne bo več v ponudbi, nadomestil jo bo boljši telefon istega cenovnega razreda, v ponudbi bo v kratkem (na spletni strani verjetno že v dobrem tednu).

Nokia 130?

Zgodovina sprememb…

eatinggrin ::

Kaj ti bo Lenovo, ki je v telefonskih vodah noname oz. na enakem imenu kot Alcatel proti Motoroli, ki je dala ven najboljši price/performance telefon zadnjih x let. Moto G pomete z 2013 flagshipi, pa je 200€ device.
Če bi dobili Motorolo v Slovenijo pa bi cene seveda magično zrasle nad 300€ pri ponudnikih po imenu Mobitel(Telekom) in Simobil...

boolsheat ::

Kaj ti ni jasno? Lenovo kot lastnik Motorole bi kamot preko svojih obsotječih kanalih v Sloveniji poskrbel za distibucijo Moto G tu.

BCSman ::

mk766321 je izjavil:

sem prepričan, da bodo podvojene količine podaljšali. Ne bodo si upali ukinit.
Pa uporablja (boljše) mobitelovo omrežje, imaš zgrešen klic.

Edino malo sem zmeden. Če preneseš številko, pravzaprav dobiš sim zastojn, pa še 5EUR ti povrnejo, torej je prenos popolnoma brezplačen?

Malo pa majo zakomplicirano tole z veljavnostjo številke in to ugodnostjo, samo ker verjetno itak polniš vsak mesec veljavnost ni vprašljiva.

kje pa to piše da vrnejo 5 eur? tistih 9 eur ki jih daš za sim ti povrnejo, ampak teh 5 za prenos pa ne najdem.
ps: a izimobil ima tudi navadno sim, ki je hkrati micro kot pri bobu?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: BCSman ()

Koliko sem jaz razumel je prenos popolnoma brezplačen.
http://www.izimobil.si/ugodnosti/Prenos...

čisto spodaj:
Prenos paket s svojo obstoječo številko na dom prejmete brezplačno.

povrnjene stroške prenosa:5 EUR dobroimetja na iziračunu

To pomeni po moje, da ničesar ne plačaš. Naj me kdo popravi, če se motim.

Master_Yoda ::

5 EUR moras ziher placati svojemu staremu operaterju. Ampak ce je tako kot pise v tvojem quotu dobis 5 eur na svoj iziracun, tako da si na 0 potem.
««
37 / 112
»»