» »

Bob (nova ponudba Simobila)

Bob (nova ponudba Simobila)

««
39 / 112
»»

Sami ::

Svetujem ti, da sim kartico preizkusiš še v kakšnem drugem mobilnem aparatu, da se prepričaš o okvari aparata oz. sim kartice.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W

gazibo ::

Zdej sem probu bob sim kartico v drugemu mobilnem aparatu (tusmobil aparat), poklical domac stacionarni telefon in dela fino, odprem internet aplikacijo, probam www.google.com in noce povezat na net, javi "Klic ni uspel".

Je to zadosten test ?

antonija ::

Ce imas kje pri roki se kaksen telefon probaj se tam, drugace bi pa jaz klical/pisal na bob da njihova sim kartica ne dela (na vec telefonih). Pomojem bos dobil novo...
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

gazibo je izjavil:

Zdej sem probu bob sim kartico v drugemu mobilnem aparatu (tusmobil aparat), poklical domac stacionarni telefon in dela fino, odprem internet aplikacijo, probam www.google.com in noce povezat na net, javi "Klic ni uspel".

Je to zadosten test ?

Si v novem telefonu nastavil dostopne točke?

v kolikor pa meniš, da je sim kartica v okvari jo lahko pošlješ na poštni predal bob, p.p. 415, 1001 Ljubljana, kartico bodo testirali in v primeru okvare boš dobil novo.

Bom se to zdej probu. tnx

slovenec_89 ::

Sami je izjavil:

slovenec_89 je izjavil:

Številka T-2 ni več aktivna od naslednjega dne, od vložitve zahtevka. Če kličem nanjo mi javi, da številka ne obstaja. Torej je problem pri Bobu, da ne aktivirajo moje T-2 številke na moj bob paket.

Na tvojem emstu bi klical v T-2, da ti niso prekinili razmerja oz. izklopili telefonske številke. V kolikor je številka neaktivna prenos ni možen, številka mora biti za prenos aktivna.

Sem se pozanimal včeraj najprej pri Bobu, kjer so mi rekli, da prenos ni mogoč, ker naj bi imel še neplačane račune pri T-2 (račun mi pride 18. v mesecu). Potem sem kontaktiral še T-2, kjer so mi reki, da je bila naročniška pogodba prekinjena (prekinil jo je Amis, s pogodbo, ki sem jo podpisal pri naročitvi paketa pri njih). Potem so mi pri T-2 povedali, da številka tako ni več aktivna, ampak da mi jo bodo izjemoma prenesli, kljub neaktivnosti. =)

Sami je izjavil:

gazibo je izjavil:

Je to zadosten test ?

v kolikor pa meniš, da je sim kartica v okvari jo lahko pošlješ na poštni predal bob, p.p. 415, 1001 Ljubljana, kartico bodo testirali in v primeru okvare boš dobil novo.

Manjka mi par informacij:

Dostopna tocka: internet.bob.si
Uporabnisko ime: bob
Geslo: internet
Prehod: ?
Vrata: ?
Vrsta Avtorizacije: Splosno ali Varnost

nato je pod naprednimi nastavitvami se:

Nalsov DNS: nastavljeno je 0.0.0.0
Vrsta omrezja: HTTP ali WAP (po defaultu je HTTP)

gazibo je izjavil:

Sami je izjavil:

gazibo je izjavil:

Je to zadosten test ?

Manjka mi par informacij:

Dostopna tocka: internet.bob.si
Uporabnisko ime: bob
Geslo: internet
Prehod: ?
Vrata: ?
Vrsta Avtorizacije: Splosno ali Varnost

nato je pod naprednimi nastavitvami se:

Nalsov DNS: nastavljeno je 0.0.0.0
Vrsta omrezja: HTTP ali WAP (po defaultu je HTTP)

Ročne nastavitve najdeš na spletni strani (spodaj na strani kjer piše "tvojega telefona ni v aplikaciji?"): http://www.bob.si/pomoc-in-vprasanja/na...

radmannsdorf ::

na androidu 2.3.4 mam jaz TAKOLE

slovenec_89 je izjavil:

Sami je izjavil:

slovenec_89 je izjavil:

Številka T-2 ni več aktivna od naslednjega dne, od vložitve zahtevka. Če kličem nanjo mi javi, da številka ne obstaja. Torej je problem pri Bobu, da ne aktivirajo moje T-2 številke na moj bob paket.

Na tvojem emstu bi klical v T-2, da ti niso prekinili razmerja oz. izklopili telefonske številke. V kolikor je številka neaktivna prenos ni možen, številka mora biti za prenos aktivna.

Sem se pozanimal včeraj najprej pri Bobu, kjer so mi rekli, da prenos ni mogoč, ker naj bi imel še neplačane račune pri T-2 (račun mi pride 18. v mesecu). Potem sem kontaktiral še T-2, kjer so mi reki, da je bila naročniška pogodba prekinjena (prekinil jo je Amis, s pogodbo, ki sem jo podpisal pri naročitvi paketa pri njih). Potem so mi pri T-2 povedali, da številka tako ni več aktivna, ampak da mi jo bodo izjemoma prenesli, kljub neaktivnosti. =)

Torej ti bodo telefonsko številko ponovno aktivirali. Neaktivne številke pa ti T-2 ne more prenesti. Neaktivna številka (popolnoma izklopljena) tehnično ne obstaja.

GTX970 ::

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: GTX970 ()

Ok probal z danimi informacijami in se zmeraj ne prime internet. ostalo dela BP. se pravi bo treba poslati kartico na bob na pregled.

hvala za pomoc

barakus ::

Ali se se komu dogaja, da telefon kaze signal in vse, ampak ko me kdo hoce klicat, ne dobi zveze? Ce telefon rebootam potem deluje vse b.p....

tomaz- ::

Bi rekel, da je to pac Simobil... Tudi meni in se nekaj kolegom se to dogaja.. Vecinoma na istih lokacijah.."silent call" ali " trenutno ste nedosegljivi" ... Kljub vsaj trem crticam na 3g...

PINki ::

Če kdo želi paket brutalni bob ga očitno še zmeraj lahko dobi

bob

bob

francek1 ::

Če bi kdo rad prestopil na brutalni BOB, naj pokliče klicni center bob na 068 680 680 in agentu pove kodo PR183776. Dobil bo brezplačno sim kartico in paket brutalni bob.
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: francek1 ()

amacar ::

Tudi moj referral. Btw samo za en mesec dobis zastonj narocnino, tako da prosim uporabite vedno drugo kodo.

Kje ste dobili referral kodo ?

Grega255 ::

Če bo še kdo želel brutalni bob, lahko uporabi mojo kodo.
"PR544499"

radmannsdorf ::

GTX970, sms-i dons prihajajo

Aha, verjetno jih dobivajo samo naročniki na brutalni bob paket.

boolsheat ::

Moja koda: PN105639

A zdaj se bote vsi šlepali poleg? KODA JE: PR183776

antonija ::

francek1 je izjavil:

Ce smo eksakti si ti prvi slepar v tejle temi. Zakaj tocno bentis cez druge?
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

mk766321 ::

malo oftopic: pozna kdo kakšno widget aplikacijo, ki ti osveži porabo po poslanem sms-u?

antonija je izjavil:

francek1 je izjavil:

Ce smo eksakti si ti prvi slepar v tejle temi. Zakaj tocno bentis cez druge?

Saj ne bentim; marketing izvajam...:D

js ::

Še moje geslo, če kdo potrebuje. PR943464

blackbfm ::

razmišljam.. a je prenos številke sploh upravičeno zaračunan v primeru ko greš iz simobil na bob? ok ni nek keš, ampak vseeno se mi zdi butasto če simobil upravlja tako z opremo kot z znamko bob

...:TOMI:... ::

Tehnično se številka ne prenese. Prenos se izvede samo med operaterji, recimo med mobitelom in simobilom. Med simobilom in bobom ti računajo 5€ kot menjava ponudbe. Še vedno je to bolje, kot pa 20€ za menjavo paketa, če si pogledaš simobilov ali telekomov cenik.

Ta prenos ni nič drugega, kot menjava paketa.
Tomi

blackbfm ::

Hm hja, manjava paketa. Ampak je pa smešno da so navidez tako strogo ločeni, da te še pokličejo in se poslavljajo češ kaj odhajaš od simobila, da pridi še nazaj:))

tehnično pa samo menjaš simko

blackbfm je izjavil:

Hm hja, manjava paketa. Ampak je pa smešno da so navidez tako strogo ločeni, da te še pokličejo in se poslavljajo češ kaj odhajaš od simobila, da pridi še nazaj:))

tehnično pa samo menjaš simko

Seveda bi jim ustrezalo, da prideš nazaj, saj bi več vlekli od tebe.

koli99 ::

Grega255 je izjavil:

Če bo še kdo želel brutalni bob, lahko uporabi mojo kodo.
"PR544499"

Uporabljena tvoja koda, sklenjen brutalni bob. Hvala.

Zdi se mi, da dobiš sedaj 1 mesec brez naročnine če sem pral razumel.

tinx ::

Pozdravljeni,

zanima me ali dobiš pri uporabi ene od teh kod brezplačno sim kartico?

http://www.bob.si/povej-naprej
kako pridobim nagrado?
1. pošlji geslo, ki si ga dobil v e-sporočilu ali prek SMS sporočila, prijateljem,
2. prijatelji pokličejo bob klicni center na 068 680 680 in agentu povedo geslo,
3. brezplačno bob SIM kartico in brutalni bob paket prijateljem dostavimo na dom,
4. ti pa boš en mesec brez naročnine na svojem bob paketu!

Če prav razumem moraš vzeti paket brutalnibob http://www.bob.si/ponudba-bob/bob-naroc... .

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: GTX970 ()

vidkul ::

Ima mogoče še kdo kodo za brutalni BOB? Vse ostale kode zgoraj so že porabljene.
lp Vid

tinx ::

GTX970, hvala za odgovor. Tega obvestila pri BOBu sam nisem našel :D

Še vedno mi ni povsem jasno kaj pomeni pod točko 3. Omenja se brezplačna SIM kartica

Vse kode zgoraj napisane kode ste že pograbili :)

koli99 ::

tinx je izjavil:

GTX970, hvala za odgovor. Tega obvestila pri BOBu sam nisem našel :D

Še vedno mi ni povsem jasno kaj pomeni pod točko 3. Omenja se brezplačna SIM kartica

Vse kode zgoraj napisane kode ste že pograbili :)

Pomeni, da če nimaš še paketa BOB (kot moja punca) dobiš brezplačno kartico SIM. Pač ne plačaš tistih 14,90 EUR.

Če še kdo rabi kodo mi lahko piše na ZS.
Pa hvala tistemu, ki je porabil mojo kodo.

Gibbs007 ::

Če še kdo rabi kodo, mi naj pošlje ZS.

Še ena koda od prijatelja: PR591256
Če bo kdo porabil naj prosim javi.

Hvala

alex401 ::

Če še kdo rabi kodo za Brutalni BOB, naj piše na ZS.

vonmimek ::

evo še ena sveža koda, pa veliko brutalnih užitkov :D PN818185

shadeX ::

Še moja koda ker druge že ne delujejo več..

PN800279

laguna1 ::

Kako razumete vi te splošne pogoje za sodelovanje:

isto kodo je možno unovčiti največ štirikrat in prvi štirje, ki bodo unovčili kodo, prejmejo naročniški paket brutalni bob in brezplačno bob kartico SIM. do nagrade si upravičen, ko prvi prijatelj unovči kodo in sklene naročniško razmerje na paket brutalni bob. ne glede na to, koliko kod se unovči, lahko prejmeš eno brezplačno mesečno naročnino, ki se bo obračunala na novembrskem mesečnem računu v obliki 100% popusta na mesečno naročnino tvojega obstoječega naročniškega paketa. ponudba velja do 31.10.2014.

A ne pomeni to, da lahko dobijo brutalni bob LE PRVI ŠTIRJE?

lp

Ja prvi štirje za posamezno kodo.

Brutalni bob lahko sklenejo le prvi 4-je novi naročniki, za že obstoječe bob naročnike pa ponudba ne velja.

Master_X ::

Še moja koda, če kdo potrebuje: PN154679.

dejansan ::

Sami je izjavil:

Brutalni bob lahko sklenejo le prvi 4-je novi naročniki, za že obstoječe bob naročnike pa ponudba ne velja.

Hm, do sedaj sem imel big bob, prejle poklical in povedal kodo in naj bi mi spremenil paket na brutalni bob.
dejansan

6151 ::

Če še kdo potrebuje imam kodo-> ZS
3600 | 32GB | 6800 | 1+3TB

dejansan je izjavil:

Sami je izjavil:

Hm, do sedaj sem imel big bob, prejle poklical in povedal kodo in naj bi mi spremenil paket na brutalni bob.

Narobe sem se izrazil, ponudba ne velja za naročnika, ki že ima brutalni bob in je prejel omenjeno kodo, v tem primeru s svojo kodo ne more skleniti novega naročniškega razmerja na svoje ime.
««
39 / 112
»»