Forum » Strojna oprema » Glasen ventilator na ohišju
Glasen ventilator na ohišju
Auba ::
Zdravo, imam to ohišje http://www.mimovrste.com/artikel/241007... , staro je natanko 2 meseca in zadnje 3 tedne se mi ventilator na zadnji stranici ohišja glasno oglaša, kakor da malo rožlja. Mi bodo to lahko uredili pod garancijo, ali se mi splača zamenjati nekako ta ventilator z nečim drugim, ki bo bolje in tišje delal?
Živjo :)
Riff ::
predlagam da greš nazaj na mimovrste ker imaš še garancijo če pa boš sam kaj razdiral pa pri tem poškodaval nalepko za garancijo ( drugače ne gre) potem pače ti kaj drugega crkne ti garancija ne bo priznana
kuglvinkl ::
Čist možno, da ga je treba samo priviti. V dveh mesecih skoraj da ni verjetno, da je odletel.
logit ::
Obstaja možnost da si ga po pomoti obrnil da piha navznoter? Meni se je namreč prav to zgodilo.
Auba ::
Ah ni možnosti, sam ga nisem ugrajeval, saj je bil že vgrajen. Kako pa naj ga privijem? Ne vidim kakih posebnih vijakov.
Živjo :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zadnje preverjanje za nakup novega PCjaOddelek: Kaj kupiti | 6839 (6185) | Peaceful |
» | Corsair H110 'kvaliteta' - glasnostOddelek: Kaj kupiti | 2289 (1936) | first_line |
» | 6800GT - reklamirati ali ne ?Oddelek: Strojna oprema | 1780 (1436) | Daliborg |
» | (pre)vročeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2168 (1521) | joza20 |
» | Vodno ali zračno za P4? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 5585 (4497) | mimax |