Forum » Kaj kupiti » Kateri HP prenosnik do 1200€?
Kateri HP prenosnik do 1200€?
Kurzweil ::
Sem odločen da vzamem HP, ker imam z njim izkušnje, uporabljal pa bi ga za vse mogoče stvari po malem, zanima me samo kaj predlagate od HPjevih prenosnikov v tem okvirju, torej do 1200€... hvala za odgovore
čakaj če prav vidim je tole 14" zadeva, jaz bi imel pa 17", pa recimo da se bolj nagibam h temu da bi ga imel za igre
terryww ::
a niso na malih oglasih neki hudi i7 prenosniki za hecne dnare? just a thought...
It is the night. My body's weak.
I'm on the run. No time to sleep.
I'm on the run. No time to sleep.
sem pregledal pa nič našel med oglasi, mislim da če sem že pripravljen dat 1200€ bom verjetno kar novega vzel... sicer pa če je opcija je lahko vse skupaj brez operacijskega sistema
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup prenosnega računalnika ~1200Oddelek: Kaj kupiti | 5132 (4911) | Jan16 |
» | Kje dobiti "poceni" ekran za prenosnika?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3981 (3654) | kupim9 |
» | Pomoč pri izboru monitorja in resolucijeOddelek: Pomoč in nasveti | 2067 (1754) | GrimReaper |
» | Kje dobiti alienware prenosnik ? ( ali spodobno zamenjavo)Oddelek: Kaj kupiti | 1776 (1574) | Senitel |
» | Core duo gericom (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 12703 (8042) | rokipoki |