Forum » Programska oprema » Exchange 2010
Exchange 2010
stuffy ::
Pozdravljeni!
Prosim za pomoč. Problem imam z exchange 2010. Pošta ven dela, owa mi od zunaj tudi dela. Telneta mi na notranji mreži deluje na exchange iz zunanje pa ne. Na firewallu sem port 25 preusmeru na exchange.
Zunanja pošta mi ne dela!!!!
Kje bi še lahko iskal problem?
Prosim za pomoč. Problem imam z exchange 2010. Pošta ven dela, owa mi od zunaj tudi dela. Telneta mi na notranji mreži deluje na exchange iz zunanje pa ne. Na firewallu sem port 25 preusmeru na exchange.
Zunanja pošta mi ne dela!!!!
Kje bi še lahko iskal problem?
stuffy ::
jype ::
Seveda je nujno.
Kako si se pa telnetal? Ker telnetat se moraš na strežnik, na katerega kaže MX zapis, ne na @ (korenski) zapis od domene.
Kako si se pa telnetal? Ker telnetat se moraš na strežnik, na katerega kaže MX zapis, ne na @ (korenski) zapis od domene.
stuff ::
jype sem zrihtal.. na novo sem konfiguriral receiver connector pa je zlaufal. Maili delajo :) telnet še vedno ne dela... me sploh ne moti :)
jype ::
Sem se za test telnetal od tule in dela. Morda ne dela iz lokalnega omrežja na zunanji IP, s čimer pa ni nič narobe.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | OpenWrt ip naslov?Oddelek: Omrežja in internet | 3178 (2697) | lebang1 |
» | Spama vedno manjOddelek: Novice / Omrežja / internet | 6923 (5826) | Pyr0Beast |
» | Blokada porta 465 - SiolOddelek: Omrežja in internet | 1953 (1714) | Mediator |
» | telnet na wrt54gOddelek: Omrežja in internet | 1094 (937) | OldSkul |
» | telnet v winxpOddelek: Operacijski sistemi | 1062 (833) | CaqKa |