Forum » Pomoč in nasveti » ASUS BIOS
ASUS BIOS
sssekav ::
Imam laptop asus k53sv do sedaj mi je deloval pravilno, ampak včeraj sem šel updatat bios iz 308 na 315. Normalno sem ga inštalirou nato se je računalnik restartal in se je pokazala možnost launch setup repair in start windows normaly. nobena možnost ne pomaga tako da sem šel rskat po spletu in našel, da se da bios downgradat in sem šel po postopku http://www.technetsavvy.com/2011/08/how... vse sem naredil kot piše a ko zaženem mi napiše NTLDR is missing
press any key to continue.
Ali je imel kdo mogoče isti problem in ga je reššil?
Ali ima kdo še kakšno idej?
POMOOOOOOČ
press any key to continue.
Ali je imel kdo mogoče isti problem in ga je reššil?
Ali ima kdo še kakšno idej?
POMOOOOOOČ
hojnikb ::
Daj repair windowsov pa bi mogl pomagat, sicer pa formatiraj pa še enkrat daj gor.
Sicer pa zaka si sploh updejtu bios ?
Sicer pa zaka si sploh updejtu bios ?
#brezpodpisa
sssekav ::
updatu sm k sm biu neumn sam
lej probu sm use repair moznosti pa use pa btw formatiranje nebi pomagal, ker bios je cist svoj del racunalnika svoj čip
lej probu sm use repair moznosti pa use pa btw formatiranje nebi pomagal, ker bios je cist svoj del racunalnika svoj čip
Duhec ::
Mogoče napaka sploh ni zaradi downgradea biosa ampak poglej, če ti prva boot enota v Cmos nastavitvah biosa ne kaže na kak usb zunanji ključek ali disk, zato mogoče napaka ntldr is missing. Nastavi, da se boota iz sata diska kjer imaš inštalirane WIn7.
Si imel v Cmos nastavitvah biosa za sata port izbran ide ali ahci mode-način delovanja ?
Si imel v Cmos nastavitvah biosa za sata port izbran ide ali ahci mode-način delovanja ?
hojnikb ::
updatu sm k sm biu neumn sam
Naštimaj HDD na ide mode pa stvar formatiraj in poročaj če pomaga.
In naštimaj potem ko inštaliraš Windows, da ti zaganja iz HDDja.
formatiranje nebi pomagal, ker bios je cist svoj del racunalnika svoj čip
Formatiranje vedno pomaga, pa je lahko bios še nwm kak zj*ban.Če lahko računalnik nardi POST in je naštiman da se boota iz HDDja oz DVDja če inštaliraš Windows pol formatiranje reši večino problemov.
#brezpodpisa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | enter supervisor passwordOddelek: Loža | 3976 (3435) | Yacked2 |
» | NTLDR is missingOddelek: Pomoč in nasveti | 7164 (6312) | kreki |
» | ntldr is missing, kaj storiti?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2252 (1803) | solatko |
» | [ Windows XP ] Brisanje diskaOddelek: Operacijski sistemi | 3060 (1673) | roky22 |
» | Freedos in windows xpOddelek: Operacijski sistemi | 2677 (2312) | kanja |