Forum » Strojna oprema » Teac 40x CD-W540E
Teac 40x CD-W540E
Caboose ::
nevem kaj mu je ! Danes sem očistil računalnik, inu se ga niti dotaknil nisem... očistil sem samo CPu, gfx, mrežno ter zbočno in malce pobrisal ohišje...
a potem, ko vse priklopim mi teac ne dela (???), sem probal odklopiti neonko in ventilatorje, ne dela, se odklopil še drug CDrom... ne dela, sem zamenjal molex od CDroma, kateri je delal, spet ne dela. Kot da nima toka. ampak po izklopljenem molexu za neonko in ventilatorje, ter molexu za drugi CDrom bi ga mogel imeti več kot preveč...
a je imel kdo podoben problem? kontakte sem spihal, obrisal... nič... sploh ne trzne...
POMOOOOČ! prosim.
a potem, ko vse priklopim mi teac ne dela (???), sem probal odklopiti neonko in ventilatorje, ne dela, se odklopil še drug CDrom... ne dela, sem zamenjal molex od CDroma, kateri je delal, spet ne dela. Kot da nima toka. ampak po izklopljenem molexu za neonko in ventilatorje, ter molexu za drugi CDrom bi ga mogel imeti več kot preveč...
a je imel kdo podoben problem? kontakte sem spihal, obrisal... nič... sploh ne trzne...
POMOOOOČ! prosim.
If you can't explain it simple, than you dont know it good enough.
Han ::
Če res ne dobi niti toka - če ne moreš odpret vratc - je ali nekje slab kontakt ali pa je pečka fuč.
Poskusi še v drugi mašini... Sicer pa v trgovino po zamenjavo...
Poskusi še v drugi mašini... Sicer pa v trgovino po zamenjavo...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Han ()
aja, pozabu sem omenit, tam kjer se molex priklopi na pečko, pač priklop tam se prav nemarno greje... kratek stik?
AngelOfDeath ::
Poglej :)
Men je zud danes ta rw zaštrajkal in sem moral comp vgasnit pa cd ročno ven vzet
Men je zud danes ta rw zaštrajkal in sem moral comp vgasnit pa cd ročno ven vzet
hm, sobota 14 zgleda štrajkajo, danes sem ga zadegal nazaj noter inu je delal brezhibno... mogoče kak kontakt bil moker? samo kako?... mogoče prah?
ok, hvala vama za pomoč. Moderatore lock plz.
ok, hvala vama za pomoč. Moderatore lock plz.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 6600GT "ne dela" Prosim za nasvetOddelek: Strojna oprema | 940 (734) | b0riZ |
» | MAXTOR 120G 8Mb ZE drugic skurjen (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 3745 (2534) | M@T |
» | Dušilka | Pleksi stekloOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1833 (1624) | pro2c |
» | Ventilator / Kako?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1329 (1118) | boogoo |
» | KAKO PRIKLOPITI NEONKO V RAČUNALO??? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4110 (3530) | segi |