Forum » Operacijski sistemi » Samodokončaj? Shrani password?
Samodokončaj? Shrani password?
DocRob ::
Windows ponudi samodokončanje besede ali shranjevanje gesel, dokler na obkljukaš "okna ne pokaži več". Dokler sem comp. uporabljal sam je bila to dobrodošla poteza ki ti prihrani tipkanje sedaj pa bi to rad izključil. Zanima me tudi kje zbrišem besede ki sem jih iskal npr. v googlu.
z
zakaj
zakrajsek
zrak
......
Upam, da razumete kje je problem.
Lep pozdrav doc
z
zakaj
zakrajsek
zrak
......
Upam, da razumete kje je problem.
Lep pozdrav doc
Tomi ::
V IE greš po Tools -> Internet Options -> Content ->AutoComplete in izključiš.
Potem pa imaš še Clear forms.
Potem pa imaš še Clear forms.
metrodusa.blogspot.com
Izključil sem: samodokončaj v raziskovalcu in samodokončaj v vrstici za spletne naslove, resetiral sem comp. vendar ni efekta. Kam se "skrijejo" oz. kako prikličeš, okna ki se ti ponujajo preden obkljukaš "sporočila ne pokaži več" Uporabljam win 98 se in win me
Sergio ::
mogoče je to brc v temo, ampak probaj prebrskati register za neko frazo, ki jo imaš v autocompletu vpisano.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
Zdej me je pa mal strah ratal. Dal sem iskati besedo ki jo uporabljam za login v spletni poštni predal in brihtni compjuter jo je našel v cca 10 fajlih ki na videz nimajo veze z njo. Ko sem ta fajl dvakrat kliknil se mi je odprl IE in v njem moja pošta, kar pomeni da sem po bližnjici in brez da vpisujem geslo prišel v moj poštni predal. Sicer se ne ukvarjam z nelegalnimi stvarmi vendar občutek ni ravno najboljši če veš da nekdo ki ima 1/2 ure časa lahko brska po tvoji pošti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Alternativa gmailuOddelek: Omrežja in internet | 10241 (8603) | c3p0 |
» | Autofill Siol mailOddelek: Omrežja in internet | 2608 (2316) | bosmla |
» | Internet explorerOddelek: Omrežja in internet | 1984 (1394) | beille |
» | Problem z odjavljanjemOddelek: Omrežja in internet | 1223 (1144) | Cokolesnik |
» | internet explorerOddelek: Programska oprema | 1372 (1287) | abcde7 |