Forum » Hlajenje in modifikacije » Hladilnik za AMD
Hladilnik za AMD
Tito ::
Zanima me, kater hladilnik za procesor AMD bi mi predlagal. Zanjga lahko dam max. 6000Sit, rad bi pa tudi navijal. Glasnost ni tako pomembna.
Ali je Volcano 9 boljši kot volcano 7+?
Poskusite odgovorit do jutri,
Hvala za odgovore.
Ali je Volcano 9 boljši kot volcano 7+?
Poskusite odgovorit do jutri,
Hvala za odgovore.
- premaknilo: OwcA ()
kuglvinkl ::
Le vzemi Volc 7+, ker slišim, da se da kupiti tudi njihove 70mm ventilatorje. Če te zanima zakaj, le vprašaj.
Your focus determines your reallity
kuglvinkl ::
Čeprav je to izjemen HSF ga nisem prav pogosto priporočal. Namreč, ako imaš dosti airflowa k kišti in nimaš protiprašne zaščite, se kaj kmalu zgodi, da ti odleti ležaj v vent.. Ker pa je velikost vent. - 70mm - precej nestandardna, jo je pri nas težko dobiti. Kakorkoli, nekje sem zadnjič bral test tega 70mm venta, kar pomeni, da bo slej kot prej prišel v RS in so te težave odveč.
Če pa imaš malce več denarcev, si lahko omisliš naslednjo zadevo: kupiš HS od ThermalRighta (odvisno od debelnie denarnice + glej na overclockers.com in dansdata.com za bazo coolerjev - na ostale se ne bi baš zanašal), nanj daš Delto, Y.S. Tech ali Sunona in zvežeš preko ThermalTakeovega nadzora vrtljajev. To pride v najcenejši verziji 10k SIT (15k v najdražji).
Če pa imaš malce več denarcev, si lahko omisliš naslednjo zadevo: kupiš HS od ThermalRighta (odvisno od debelnie denarnice + glej na overclockers.com in dansdata.com za bazo coolerjev - na ostale se ne bi baš zanašal), nanj daš Delto, Y.S. Tech ali Sunona in zvežeš preko ThermalTakeovega nadzora vrtljajev. To pride v najcenejši verziji 10k SIT (15k v najdražji).
Your focus determines your reallity
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iščem ventilator, 70mmOddelek: Kaj kupiti | 1471 (991) | matej_jack |
» | Kateri hladilnik???Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1672 (1287) | =Exceed= |
» | TIH hladilnik za Athlon1200 - kateri?Oddelek: Kaj kupiti | 2300 (1968) | matter |
» | VentilatorjiOddelek: Kaj kupiti | 1319 (1160) | kuglvinkl |
» | Volcano 7 ali Zalman CuOddelek: Kaj kupiti | 1167 (827) | element |