Forum » Sedem umetnosti » Elektronska glasba
Elektronska glasba
Lukzii ::
Pozdravljeni,
zanima me če, je kdo na tem forumu, ki producira elektrosnko glasbo (prog house, trance, prog trance, elektro house, ipd...). Gre namreč za to, da mi je glasbena teorija kar jasna, ko pa je potrebno vse skupaj "arrangat", pa mi malo zmanjka...
Se pravi kreiram beat, efekte, naredim nek chord progression, ampak vse skupaj zmetat pa je problem. Pogldal sem si kup tutorialov in prebral malo morje nekih besedil, ampak če ima kdo kakšen enostaven recept se priporočam...
PS.: ne želim biti Guetta, Tiesto & co wannabe, gre za dušo ;)
zanima me če, je kdo na tem forumu, ki producira elektrosnko glasbo (prog house, trance, prog trance, elektro house, ipd...). Gre namreč za to, da mi je glasbena teorija kar jasna, ko pa je potrebno vse skupaj "arrangat", pa mi malo zmanjka...
Se pravi kreiram beat, efekte, naredim nek chord progression, ampak vse skupaj zmetat pa je problem. Pogldal sem si kup tutorialov in prebral malo morje nekih besedil, ampak če ima kdo kakšen enostaven recept se priporočam...
PS.: ne želim biti Guetta, Tiesto & co wannabe, gre za dušo ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero muziko poslušate? (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 12350 (8656) | AmokRun |
» | House glasbaOddelek: Loža | 2740 (2402) | echo |
» | Koga je navdušil Trance? (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 6813 (4830) | T-h-o-r |
» | Zvrsti glasbe. Metal/Rock in pa TechnoOddelek: Sedem umetnosti | 6760 (6078) | Tear_DR0P |
» | Vsi mamo radi Psy in Goa Trance! (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 6846 (5728) | snow |