Forum » Omrežja in internet » AP na Synope568+ ne dela
AP na Synope568+ ne dela
Phoebus ::
Na kratko: Synope neha sodelovati z AP-ji (ne streže več IPjev preko njih). LAN nadalje dela OK, tudi direkt na synope dela OK WLAN.
Poleg siolovega synopea imam še dva AP-ja, priklopljena nanj. Eden izmed AP-jev je WRT54GL, tako da ga lahko nastavim kot router (NAT + svoj dhcp server + svoj SSID) ali pa kot AP (na istem omrežju, z istim ali drugačnim SSID).
Ugotovil sem, da AP-ji enostavno nekajo delovati (poveže se, IP-ja ne dobi)- po nekaj resetih začne stvar delovati, potem pa deluje dokler synope spet ne neha streč IPjev preko AP-jev.
To se dogaja pri obeh AP-jih, ne glede na to, ali je SSID isti ali drug kot pri synope.
Če imam WRT naštiman kot router, deluje kot raketa- moti pa me, da sme potem v drugem omrežju.
Ali kdo pozna to težavo, ali ovstaja še kaka druga rešitev zanjo kot nakup še enega routerja da priklopim synope --router -- AP-ji?
Poleg siolovega synopea imam še dva AP-ja, priklopljena nanj. Eden izmed AP-jev je WRT54GL, tako da ga lahko nastavim kot router (NAT + svoj dhcp server + svoj SSID) ali pa kot AP (na istem omrežju, z istim ali drugačnim SSID).
Ugotovil sem, da AP-ji enostavno nekajo delovati (poveže se, IP-ja ne dobi)- po nekaj resetih začne stvar delovati, potem pa deluje dokler synope spet ne neha streč IPjev preko AP-jev.
To se dogaja pri obeh AP-jih, ne glede na to, ali je SSID isti ali drug kot pri synope.
Če imam WRT naštiman kot router, deluje kot raketa- moti pa me, da sme potem v drugem omrežju.
Ali kdo pozna to težavo, ali ovstaja še kaka druga rešitev zanjo kot nakup še enega routerja da priklopim synope --router -- AP-ji?
- spremenil: Phoebus ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ojačevalnik WiFI signala: katerega izbrati? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 34680 (4519) | 135063 |
» | slab wifiOddelek: Pomoč in nasveti | 1696 (1398) | KruceFix |
» | Samsung smart TV in WiFi problemOddelek: Omrežja in internet | 3815 (3548) | Han |
» | W-LAN kaj rabim sa spravim signal 150mOddelek: Omrežja in internet | 854 (691) | amigo_no1 |
» | Kateri brezžični N router?Oddelek: Kaj kupiti | 1221 (903) | popster |