Forum » Operacijski sistemi » Vrstni red instaliranja WinXp ....
Vrstni red instaliranja WinXp ....
Bane_ ::
Mogoce je ze kje kaksna podobna tema samo jaz jo nisem zasledil!
Zanim me kaksen naj bi bil vrstni red instaliranja pri winXP!Kdaj das prej sp1 ali vse driverje za naprave? Ali je vazen vrstni red instalacije driverjov?
Ze v naprej hvala za pomoc
Zanim me kaksen naj bi bil vrstni red instaliranja pri winXP!Kdaj das prej sp1 ali vse driverje za naprave? Ali je vazen vrstni red instalacije driverjov?
Ze v naprej hvala za pomoc
Pa da ga izradim sa čekičem za intel pa se to ne pomaga!
boštjan ::
ko je SP1 prišo ven,misliš da so vsi šli takoj formatirat.jaz nisem in je vse delalo.lahko pa takoj pa inštalaciji naložiš še SP1 in pol driverje,po želji
Bane_ ::
nisem mislu tako ravno na novo bom instaliru vse te zadeve tko da me zanima kaj je potrebno najprej instalirat!
Pa da ga izradim sa čekičem za intel pa se to ne pomaga!
kljukec ::
Ni pomembno, vsaj pri meni ni še nikoli bilo. Ponavadi prvo naložim vse gonilnike, pol pa še SP1; to blo včasih zdej imam SP1 integriran v WIN XP CD , tk da zdej to dodatno delo odpade.
boštjan ::
To združevanje sem tudi že sam počel,pa se mi XP nekam čudno obnašajo.še posebej MSN Explorer.No če koga zanima kako se to združevanje nardi,naj si prebere ta članek.
Če vam še vedno ne bo kaj jasno pa naj prebere še tega in tega.Članka sta si različna proti koncu.
Če vam še vedno ne bo kaj jasno pa naj prebere še tega in tega.Članka sta si različna proti koncu.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: boštjan ()
kljukec ::
Po enem izmed teh postopkov, ki ga je opisal Boštjan sem jaz naredil Boot CD WINXP SP1. Našel že kr nekaj časa nazaj ta navodila na enem izmed SLO-TECH forumov.
Dela pa 100%
preverjeno
Dela pa 100%
preverjeno
Tr0n ::
No, le eno pravilo obstaja za instalacijo graficnih gonilnikov:
1. instalacija AGP gonilnikov za vas chipset (VIA, SiS,...)
2. instalacija gonilnikov za graficno kartico
3. DirectX
1. instalacija AGP gonilnikov za vas chipset (VIA, SiS,...)
2. instalacija gonilnikov za graficno kartico
3. DirectX
andrej ::
hja, ce uporabis mainstream plate, potem to odpate. XP-ji pa tako vsebujejo skoraj najnovejsi DirectX...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako vam kaj deluje Windows SP2Oddelek: Operacijski sistemi | 1364 (1217) | Microsoft |
» | Problemi z čisto novim računalnikom prosim pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 1845 (1473) | nokia6310 |
» | Direct3D ne delujeOddelek: Pomoč in nasveti | 1428 (1206) | Senitel |
» | Nekompatibilnost nForce & GeForce gonilnikov?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1377 (1103) | njok |
» | xp sp1 1106 (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4954 (3641) | Paramedic |