Forum » Omrežja in internet » Omarica za optiko
Omarica za optiko
betko007 ::
Živjo,
v teh dneh nam gradijo optično omrežje po vaseh. Prišli so na dom in rekli da potrebujejo omarico "nadometna omarica ro 1", katera je ta? V googlu ne najdem nič, pa sem rekel da kar vprašam...
Hvala in lp :)
v teh dneh nam gradijo optično omrežje po vaseh. Prišli so na dom in rekli da potrebujejo omarico "nadometna omarica ro 1", katera je ta? V googlu ne najdem nič, pa sem rekel da kar vprašam...
Hvala in lp :)
Vanadium ::
Podobna je tejle, drugače sem jih videl v merkurju da jih imajo ali v kaki elektro nabavi, SBS ipd... tam rečeš za tako omarico pa jo dobiš. Zdej pa še razmišlanje, povsod kjer je t-2 ali telekom vleku so dali svojo omarico in tudi pri OŠO so tudi dajal zato nevem zakaj bi jo ti kupoval
Edit:
http://www.prebilplast.si/images/pdf/NA...
tu imaš katalog omaric mislim da bi PO1 morala bit taprava samo nisem 100%
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vanadium ()
betko007 ::
Hvala, sem dobil pravo omarico.
Prava je bila PA1, oz. PB1 (vgradna). So pa rekli da če bi kupil PO1 ne bi bilo nič narobe.
Hvala
Prava je bila PA1, oz. PB1 (vgradna). So pa rekli da če bi kupil PO1 ne bi bilo nič narobe.
Hvala
GregorG ::
V našem koncu govorijo da se to namesti v notranjosti hiše!?!
Več: PDF
Meni bi bilo volj všeč da se naredi omarica zunaj in potem naprej kamor želiš kakor je na zgornji hiši!
To kar mislijo narediit pri nas je tako nekak!
Več: PDF
Meni bi bilo volj všeč da se naredi omarica zunaj in potem naprej kamor želiš kakor je na zgornji hiši!
To kar mislijo narediit pri nas je tako nekak!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: GregorG ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telekom omarica v zasebni hiši in udar strele, pomoč! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12359 (9902) | St235 |
» | Telefonski kabel na meter.Oddelek: Omrežja in internet | 6443 (5273) | MadMax |
» | Optika (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 14078 (11494) | Skyman |
» | Se lahko sam lotim instalacije razdelilne omarice? (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 20066 (18156) | Aljaz1980 |
» | Priklop telefonaOddelek: Omrežja in internet | 4365 (4087) | slatncan |