» »

gandafar - bravo

gandafar - bravo

sidney ::

gospodek mi je zaklenu temo: vicoteka in jo preusmeru na temo... sam pa je napisou:..Ta stran je namenjena izkljucno za POVEZAVE... .
kar sem jest napisou ni bla povezava... pa sej se to zaklen.
BTW: pretiravate z zaklepanjem. tko ste pametni pa sami sebe demantirate. zalostno... res da je to tema z fun linki, samo jest nisem odpru linka, sam sem napisou....
pa pobriste se tole, ce ne bos zaklenu....
Marjan streli !!!! Lisice so Mici zagrable !!!!

Gandalfar ::

ja sej sem studiru ce sem prav naredu pa sem se odlocu da sem pa da kr tja notr piste vice. Bo vsaj vec smesnih stvari na kupu. Pa dejstvo je da si ta vic nekje na netu dobu tko da verjetn lahko nardis tudi povezavo nanj saj ni tvoje avtorsko delo.

recimo: http://ns1.chayes.net/files/Humor/bad-l...

sidney ::

ne ni moje avtprsko delo, tko kot ni nobena novica, pa nobena sala, sploh pa ne linki, ki so jih odkrili nasi dopisovalci.
btw:ja prou doug pa nisi studiru, vsega nekaj minut je zivela moja skromna stranca na s-t, pa si jo umru. .. jokam...
Marjan streli !!!! Lisice so Mici zagrable !!!!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: sidney ()

sidney ::

pa se nekej: neomejeno usporednih in nezaklenjenih tem se vrti na tem forumu... zakwa?
Marjan streli !!!! Lisice so Mici zagrable !!!!

CaqKa ::

sydney .. lepo po pravilih špilat.. pol šele pritožbe :)

perci ::

sidney: Ne zbadat z raznimi gospodeki in podobno - Gandalf opravlja svoje delo vestno in "zastonj" in ti nimaš nobene pravice, da ga zbadaš - če ti kaj ni prav, povej to na civiliziran način in brez zbadljivk.

Tomi ::

sidney: ja, imaš pa res trdne argumente. Sicer pa, bi te rad za par dni postavil v vlogo forum admina, samo ne na lepe dni, ko ni pretirano dela, ampak na dni, ko si pri 20% temah v dilemi, kaj bi naredil z njimi.
Me res zanima, kako bi se obnesel, sicer pa, pravijo, 100 ljudi, 100 čudi. Enako velja za odločitve adminov.
metrodusa.blogspot.com

Gandalfar ::

pa se nekej: neomejeno usporednih in nezaklenjenih tem se vrti na tem forumu... zakwa?


ti kr napisi v Pritozbe linke na podvojene teme pa bo nekdo v zelo kratkem casu poskrbel, da to ne bodo vec. Pa bomo vsi srecni/veseli

sidney ::

sej vidm, da se je brezveze pogajat, k tko ne bom nc dosegu. Pravila spostujem, prebral sem jih tut, samo ce veljajo za enega, naj se za vse. Btw: ne mislim brkat po temah in iskat vzporedne, samo, da bi nekej dokazal. brezveze. sicer pa to ni prvic, da bi kdo tkole zaklenu keksno temo ..... pa se tole: nisem imel namena zbadat, al pa celo koga zalit. samo trapast se mi je zdelo, pa se sedaj se mi.
Marjan streli !!!! Lisice so Mici zagrable !!!!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: sidney ()

frudi ::

sicer se ne vtikam v početje moderatorjev, ker večinoma svoje delo opravljajo zelo dobro, ampak ko sem videl zadnjo zaklenjeno temo o union olimpiji, predvsem pa obrazložitev zaklepa, sem dobesedno obsedel s čeljustjo nekje blizu tal in nejevernim pogledom v očeh. absurdno in neumno dejanje... upam, da bo gandalfar odprl teletext ali 24ur.com ali kako podobno stran, se podučil o tekočih dogodkih in spregledal svojo neumnost. in se morda česa naučil...:\
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)

Tr0n ::

Revolucija! Zamenjajmo moderatorje!

Tomi ::

Bi drugi moderatorji, ki bi prišli, teoretično seveda, kaj izboljšali stanje ali bi bili oni sami kaj boljši? Po moje ne...
Sicer pa smo tudi vsi, ki delamo pri Slo-techu (menda) zgolj ljudje.. Za aliena-w pa še ne vemo:D
metrodusa.blogspot.com

Tr0n ::

No, izjava je bila bolj za hec.

Ljudi na STju verjetno moti predvsem ta strog forumski rezim. Ni vec tiste sproscenosti, ki je bila ob odprtju strani in foruma. Vsi posti se skrbno preglejujejo in "ociscujejo".

Big brother is watching you efect, ki pa po mojem mnenju na eni internet strani ne bi smel bit prisoten.

Vesoljc ::

jest sem tud mnenja, da ste "modi" rahlo preostri...
glede unga posta o olipiji pa tkole: ce ma človk dostop do neta (in s tem do foruma) ma ZELO verjetno tud tv in radio doma, tko da, ce bi ga tekma zanimala, bi to lahko zvedu na kakš bolj "živ" način... da pa v forumu ne morš izrazt svojga mnenja o tekmi, pa ceprav le z eno besodu... čudno
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...

Ziga Dolhar ::

Vesoljec: čisto prav imaš. Le da eni fuzbala ne spremljamo, tako da ob izjavah "Kako smo jih premagal" pač ne vemo najbolje, na kaj se to sklicuje.

Zaradi "nas", ostalih je to pač zaželjeno. Saj ne zahtevamo opisa, a vsaj kratek sklic...

Gandalfar ::

Vesoljc: nikakor ni bila kraten vas privilegij do izrazanje mnenja, samo slo je za to, da se to naredi bolj v 'stilu'.

S tem hocem povedati, da naj tema vsebuje vsaj neke osnovne podatke tako, da ce bo kdo kdaj skozi search naletel nanjo vedel kaj se je zgodilo. Prav tako pa naj vsebuje tudi informacije za nas, ki ne spremljamo sportnega podrocja.

sidney ::

Sicer pa, bi te rad za par dni postavil v vlogo forum admina, samo ne na lepe dni, ko ni pretirano dela, ampak na dni, ko si pri 20% temah v dilemi, kaj bi naredil z njimi.

Ce si v dilemi pusti odklenjeno, saj ni nobene skode, ce se tema ponovi veckrat. Vcasih pomaga preusmeritev, ali pa samo opozorilo: tole si olej tukaj: link...
Evo tak bi bil moj nacin dela. Trdim samo za tiste poste, ko si v dilemi. Kadar gre pa za ocitno krsitev potem pa podpiram zaklepanje oziroma celo brisanje posta.
Marjan streli !!!! Lisice so Mici zagrable !!!!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Veganske krvavice

Oddelek: Loža
283122 (2661) zee
»

Katerega bi najraje eksekutirali?

Oddelek: Novice / Ankete
161852 (1852) kuglvinkl
»

Thomas, vaša modrost, (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
684874 (3826) Thomas

Več podobnih tem