Forum » Operacijski sistemi » Pomoč z windowsi in linuxom
Pomoč z windowsi in linuxom
LiamSem ::
Lp.
Dobil sem hp prenosnik z naloženim Linuxom, zaj pa ko hočem inštalirat windows mi cd ne zaženi niti mi ne odpre boot menuja da bi izbral cd pogon! Ve kdo kako priti v boot menu da bi zagnalo cd in windows?
Hvala
Dobil sem hp prenosnik z naloženim Linuxom, zaj pa ko hočem inštalirat windows mi cd ne zaženi niti mi ne odpre boot menuja da bi izbral cd pogon! Ve kdo kako priti v boot menu da bi zagnalo cd in windows?
Hvala
Icematxyz ::
Imaš dve možnosti:
-V BIOS-u nastaviš optično enoto, da se zažene prva,
-Pri zagonu računalnika stisneš funkcijsko tipko, ki je temu namenjena in boš imel na voljo izbirnik.
-V BIOS-u nastaviš optično enoto, da se zažene prva,
-Pri zagonu računalnika stisneš funkcijsko tipko, ki je temu namenjena in boš imel na voljo izbirnik.
LiamSem ::
Sem nastavil da zažene cd pogon prvo, amapk mi vseeno ne zažene windowsov, sem probal 4 različne , vse sem speku z iso image, za boot, ampak mi sploh ne zazna, mi vrze kr v linux... :((
DOOM_er ::
qq. Pritiskaj ponavadi f8 ko se računalnik prižiga. Ali so windowsi preko msdnaa?
Robots will steal your job. But that's OK
Icematxyz ::
Problem z win7 formatiranjem
Podobna situacija, ki se je rešila z uporabo USB ključa. Se pravi, če s pomočjo optičnega pogona in zgoščenke ne dosežeš rezultata in meniš, da vse narediš prav poskusi še na takšen način!
Podobna situacija, ki se je rešila z uporabo USB ključa. Se pravi, če s pomočjo optičnega pogona in zgoščenke ne dosežeš rezultata in meniš, da vse narediš prav poskusi še na takšen način!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ura serviserjaOddelek: Pomoč in nasveti | 2093 (1162) | BladE_ |
» | Windows XP namestitev brez uporabnega CD pogonaOddelek: Operacijski sistemi | 2708 (2462) | Mercier |
» | NTLDR is missingOddelek: Pomoč in nasveti | 4813 (3632) | gorenjc |
» | WTF...problem z Xpjem in bootanjemOddelek: Operacijski sistemi | 2514 (1869) | astrofizik |
» | Čudn problem pri inštalaciji XP professional windowsowOddelek: Operacijski sistemi | 3125 (2363) | xpozed |