Forum » Zvok in slika » Glasba v filmih
Glasba v filmih
tattoo ::
Iščem naslov glasbe v filmu It's Kind Of A Funny Story, začne se pri cca. 1:14:30 in konča kakšno munito kasneje. To je takoj po tistem, ko Neli zapusti bolnišnico in ji Craig reče, da jo ljubi se obrne in vidi, da je vse to slišala Noelle. Gre pa za neko balado na klavir.
peperko ::
Preveri, če se ta pesem nahaja na soundtracku. Ne vem s kakšno lahkoto bi se ga dalo najti pri nas, lahko pa ga kupiš preko Amazona ali pač "pokukaš" v Zaliv.
Filma nisem gledal zato težko povem kaj več.
Filma nisem gledal zato težko povem kaj več.
tattoo ::
Hvala, sem že enkrat prečekiral soundtrack in je nisem našel, no zdaj mi je uspelo, moral bi za Piano Cover iskat. Link je spodaj
@peperko, ni potrebno nič kupovat ali pokukat v Zaliv, na youtubu se vse najde
@peperko, ni potrebno nič kupovat ali pokukat v Zaliv, na youtubu se vse najde
Hja, če ti mp3 player ali telefon ne predvajata Youtube filmčkov, je potrebno najdit musko v drugi obliki ;]
Me veseli, da si našla.
Me veseli, da si našla.
JanezC ::
Ne bo držalo, glasbo iz filmčka se da potegniti ven kot wav ali MP3, ne rabi telefon podpirat filma.
Vem, da se da, ampak tle sem ciljal izrecno samo na nezmožnost predvajanja Youtube clipov (tako vseh .flv kot marsikaterih .mp4) na dotičnih starejših/slabših telefonih. Če imaš Blackberry, iPhone ali HTC ipd. potem to nima veze, ker, če se ne motim, to vsi znajo :]
jože123 ::
koristna spletna stran za pretvarjanje videou iz youtuba v mp3: http://www.video2mp3.net/sl/ :)
Nagi Bator ::
To se slisi kot "Where is my mind" od Pixies
Edit: Eh, saj pise na videu...
Edit: Eh, saj pise na videu...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Nagi Bator ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali je to legalnoOddelek: Pomoč in nasveti | 12555 (10105) | GupeM |
» | Samsung Galaxy S3 ali S4 nakup rabljenega (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 9165 (8367) | lovro535v2 |
» | youtube downloadOddelek: Programska oprema | 10728 (10276) | Mobidick |
» | YouTube tiša glasbo in prihaja na konzoleOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 7512 (5777) | poweroff |