Forum » Sedem umetnosti » Nov slovenski film - Izlet
Nov slovenski film - Izlet
MisterR ::
Odkar sem videl izsek na festivalu komaj čakam da pride v kino! Tudi večina kritikov ga je dobro ocenila.
c0dehunter ::
Zgleda fajn.
I do not agree with what you have to say,
but I'll defend to the death your right to say it.
but I'll defend to the death your right to say it.
T-h-o-r ::
izdajalec gnojišča
also: what am i seeing? slovenski film, kjer se igralci ne obnašajo, kot da so na odru?
also: what am i seeing? slovenski film, kjer se igralci ne obnašajo, kot da so na odru?
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
jype ::
T-h-o-r> also: what am i seeing? slovenski film, kjer se igralci ne obnašajo, kot da so na odru?
Teh ni malo, le v zadnjih časih ljudje ne znajo več ne igrat, ne montirat.
Teh ni malo, le v zadnjih časih ljudje ne znajo več ne igrat, ne montirat.
hja, za prvo je kriv agrft
za drugo pa enostavno pomanjkanje filmske produkcije v slo
zato pa so slovenski filmi še vedno večinoma statični, dolgovezni in brez zanimivih zgodb
za drugo pa enostavno pomanjkanje filmske produkcije v slo
zato pa so slovenski filmi še vedno večinoma statični, dolgovezni in brez zanimivih zgodb
Tistega lepega dne poglej, boš vidu da ne boš imel občutka, da je karkoli narobe s slovensko filmsko produkcijo.
Od sodobnih filmov pa mogoče kaj... neodvisnega.
Od sodobnih filmov pa mogoče kaj... neodvisnega.
enkrat bo že prišel na vrsto :)
gledal sem nekaj filmov boštjana hladnika, ki vsaj izgledajo, da so bili na povsem enakem nivoju v primerjavi s sodobniki (seveda neodvisnimi, ne holivud produkcijami :) ) predvsem cassavetesom
ampak, mene skrbijo sodobni filmi, ne stari, ki so večinoma kvalitetni :)
gledal sem nekaj filmov boštjana hladnika, ki vsaj izgledajo, da so bili na povsem enakem nivoju v primerjavi s sodobniki (seveda neodvisnimi, ne holivud produkcijami :) ) predvsem cassavetesom
ampak, mene skrbijo sodobni filmi, ne stari, ki so večinoma kvalitetni :)
MisterR ::
Nevem, kaj je samo meni boljše, če gledam nek film, ki ne deluje kot zaigran ampak kot real lajf dogodk?
Ramon dekers ::
Ramon dekers ::
film je enak kot slovenski novejši romani. Prebereš enega (npr. Pimlico) pa prebereš vse. Podn. Tisto kar je pa dobro se pa ne promovira, al pa raja ne šteka.
Vitez ::
No ja, meni se zdi ta film precej več, kot fuk in preklinjanje. na zanimiv način osvetljena usoda 3 predstavnikov mlade generacije. Samo se bojim, da ga tisti, ki jim je namenjen, ne bodo glih štekali.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vitez ()
RejZoR ::
Komentiral sem zato ker ne vem če sem videl kakšen slo film kjer ne bi preklinjal in fukal. Ker ko grejo pri nas delat nek film sta ti dve stvari kot neko osnovno vodilo. A obstaja kakšen "Slovenian Movie Making for Dummies" kjer je to not omenjeno? Seriously.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
RejZoR> Komentiral sem zato ker ne vem če sem videl kakšen slo film kjer ne bi preklinjal in fukal.
Hkrati?
Ker v Ne jočem Petru ni prikazane prav mnogo spolnosti. Preklinjat pa znajo, to pa!
Hkrati?
Ker v Ne jočem Petru ni prikazane prav mnogo spolnosti. Preklinjat pa znajo, to pa!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pr HostarOddelek: Sedem umetnosti | 10315 (1670) | xseki |
» | IdilaOddelek: Sedem umetnosti | 10977 (6394) | mackilla |
» | Sinhronizacija filmov v SLO (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 14146 (7716) | Nesta |
» | Tu pa tam (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 10681 (8798) | strictom |
» | Britanci največ piratizirajoOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 5375 (4304) | B-D_ |