Forum » Programiranje » Napaka pri izvajanju batch skripte
Napaka pri izvajanju batch skripte
![](https://static.slo-tech.com/stili/avatar_gray.gif)
Djuro ::
Zdravo!
Pišem eno skriptico, ki bi iz sharepointa v en folder extractal vse pdf datoteke.
Zatakne se mi pri ukazu:
------
for /f "tokens=*" %A in ('dir N: /b /s /a:d') do @copy "%A"\*.pdf "d:\temp\sp" /Y
------
kjer mi v command promptu javi napako
---------
/b was unexpected at this time.
D:\Temp>for /f "tokens=*" /b /s /a:d') do @copy "\temp\sp" /Y
---------
Če v command prompt pejstam ukaz iz skripte deluje normalno, v sami skripti pa javi napako.
Mi lahko kdo pomaga, kaj delam narobe?
Pišem eno skriptico, ki bi iz sharepointa v en folder extractal vse pdf datoteke.
Zatakne se mi pri ukazu:
------
for /f "tokens=*" %A in ('dir N: /b /s /a:d') do @copy "%A"\*.pdf "d:\temp\sp" /Y
------
kjer mi v command promptu javi napako
---------
/b was unexpected at this time.
D:\Temp>for /f "tokens=*" /b /s /a:d') do @copy "\temp\sp" /Y
---------
Če v command prompt pejstam ukaz iz skripte deluje normalno, v sami skripti pa javi napako.
Mi lahko kdo pomaga, kaj delam narobe?
![](https://static.slo-tech.com/stili/avatar_gray.gif)
Djuro ::
OK, ugotovil, namesto
bi moral napisat
for /f "tokens=*" %%A in ('dir /b /s /a:d N:') do @copy "%%A"\*.pdf "d:\temp\sp" /Y
ThnX vseeno.
bi moral napisat
for /f "tokens=*" %%A in ('dir /b /s /a:d N:') do @copy "%%A"\*.pdf "d:\temp\sp" /Y
ThnX vseeno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | program za pomoč pri tiskanju 200+pdf dokumentovOddelek: Pomoč in nasveti | 2347 (1399) | HotBurek |
» | batch fajl iz txt (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 9891 (8552) | b3D_950 |
» | VBS skripta za IP nastavitveOddelek: Programiranje | 3486 (3000) | Malajlo |
» | cmd batch rename datoteke v datum,časOddelek: Programiranje | 1683 (1501) | Good Guy |
» | [bat datoteke] Trenutni datum in uraOddelek: Programiranje | 2523 (2280) | darkolord |