Forum » Pomoč in nasveti » Izbrisan True crypt volume
Izbrisan True crypt volume
Temo vidijo: vsi
T-h-o-r ::
po nesreči sem z računalnika zbrisal mapo, v kateri se je nahajala tudi true crypt datoteka (10 giga)
poizkusil sem z Recuvo, ki mi najde skoraj vse datoteke, ki so se nahajale v tej izbrisani mapi, razen true crypt volumna
tistih 10 gigabajtov pa kljub izbrisu ni "sproščenih"
ali obstaja kak način, da dobim nazaj volumen? :)
poizkusil sem z Recuvo, ki mi najde skoraj vse datoteke, ki so se nahajale v tej izbrisani mapi, razen true crypt volumna
tistih 10 gigabajtov pa kljub izbrisu ni "sproščenih"
ali obstaja kak način, da dobim nazaj volumen? :)
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
T-h-o-r ::
ni več tam, brez skrbi :D
Why have a civilization anymore
DeeCoy ::
Potem pa se tega loti še z drugimi namenskimi programi (google it).
še nekaj.. omogoči skrite mape, pa poglej če je kje na disku kaka skrita mapa, v kateri je ta mapa.
še nekaj.. omogoči skrite mape, pa poglej če je kje na disku kaka skrita mapa, v kateri je ta mapa.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DeeCoy ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TrueCryptova izvorna koda ustreza prevedeniOddelek: Novice / Varnost | 12003 (8681) | Furbo |
» | Windows 7, My Documents na kriptirani particijiOddelek: Operacijski sistemi | 679 (580) | KaRkY |
» | [TrueCrypt] Enkripcija in obremenitev trdih diskov?Oddelek: Informacijska varnost | 4054 (3118) | poweroff |
» | OS X + TrueCrypt + ext3Oddelek: Operacijski sistemi | 1225 (958) | BigWhale |
» | TrueCrypt 5.0 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 10984 (8396) | poweroff |