Forum » Kaj kupiti » Kateri prenosnik
Kateri prenosnik
Cvet0 ::
Pozdravljeni,
ker se ne spoznam zelo dobro an prenosnike, me zanima ali mi mogoče lahko svetujete kateri prenosnik kupiti, v cenovnem rangu od 500-600e. Prenosnik bom uporabljal predvsem za domačo uporabo, nič zahtevnega, mogoče kakšne film v HD.
Za pomoč in nasvete se Vam v naprej zahvaljujem.
LP, Uroš
ker se ne spoznam zelo dobro an prenosnike, me zanima ali mi mogoče lahko svetujete kateri prenosnik kupiti, v cenovnem rangu od 500-600e. Prenosnik bom uporabljal predvsem za domačo uporabo, nič zahtevnega, mogoče kakšne film v HD.
Za pomoč in nasvete se Vam v naprej zahvaljujem.
LP, Uroš
OptimuZ ::
npr. kaj takšnega ti že zadostuje za to kar si omenil:
Lenovo
če pa želiš kaj boljšega pa sta ta 2 super:
Lenovo
Asus
Lenovo
če pa želiš kaj boljšega pa sta ta 2 super:
Lenovo
Asus
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OptimuZ ()
gepard69 ::
Morda kdo lasti Acer G725?
Ga imam namen kupiti, novega, pa me zanima kako je kaj z njim. Drugače že imam Acer 3002NLC in mi že nekaj let dobro dela. Edino kar se je pokvarlo je baterija . Pa malo me moti, ker pod obremenitvijo prekmalu uklopi večje vrtlaje ventilatorja in je malo preglasen ;-)
Ga imam namen kupiti, novega, pa me zanima kako je kaj z njim. Drugače že imam Acer 3002NLC in mi že nekaj let dobro dela. Edino kar se je pokvarlo je baterija . Pa malo me moti, ker pod obremenitvijo prekmalu uklopi večje vrtlaje ventilatorja in je malo preglasen ;-)
kmetek ::
;-) ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izkušnje z trgovino EnaA (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12972 (992) | delavec44 |
» | PregrevanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 7156 (6158) | MasterTade |
» | Kupiti prenosnik HP?Oddelek: Kaj kupiti | 3672 (3228) | spirit |
» | prenosnik za 800 do 1000 €Oddelek: Kaj kupiti | 1786 (1512) | M-XXXX |