Forum » Omrežja in internet » TOR in anonimnost
TOR in anonimnost
smash ::
Ne vem v kater oddelek tole paše...
Zanima me, kako je z anonimnostjo pri TOR-u. Ali je dovolj, da inštaliram TOR button za firefox in sem potem anonimen, ali je potrebno narediti tudi kaj drugega, izklopiti kakšne sistemske procese in podobno.
Rad bi namreč obesil nek dokument na neko spletno stran, seveda tako, da bi bil POPOLNOMA anonimen.
Je to izvedljivo s TOR-om ali s čim drugim?
Zanima me, kako je z anonimnostjo pri TOR-u. Ali je dovolj, da inštaliram TOR button za firefox in sem potem anonimen, ali je potrebno narediti tudi kaj drugega, izklopiti kakšne sistemske procese in podobno.
Rad bi namreč obesil nek dokument na neko spletno stran, seveda tako, da bi bil POPOLNOMA anonimen.
Je to izvedljivo s TOR-om ali s čim drugim?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Anonimnost ne obstaja več. (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 9045 (7080) | FrRoSt |
» | Ali si z vpn pro res anonimen na netu (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 26431 (24124) | poweroff |
» | Anonimnost na Svetovnem SpletuOddelek: Omrežja in internet | 3211 (2824) | primus1024 |
» | Plačljivi anonimizacijski VPN tuneliOddelek: Omrežja in internet | 6301 (5786) | enadvatri |
» | Opravičilo -- Anonimni eksperiment (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 10098 (5639) | Jst |