» »

wlan računalnik dostopna točka

wlan računalnik dostopna točka

oberskitona ::

Ali je možno če je en računalnik preko usb stika vodafone priključen na internet, preko wlana vspostavit z drugim računalnikom povezav preko prvega na internet?

hvala lp

popster ::

ja, sharaš internetno povezavo preko wlan naprave ki je v ad-hoc mode.

oberskitona ::

kako pa dam napravo v ad-hoc mode

oberskitona ::

tako je ampak to mam v službi pa da si nebi podajal ključka računalinka sta skorajda na isti mizi pa sem mislil če bi šlo tako da je en rač. server drugi pa preko njega dostopa na net oz. preko njegove povezave

18zimoni ::

V windows 7 imaš možnost v lastnostih povezave,pod zavihkom skupna raba, opcijo da omogočiš deljenje povezave.

oberskitona ::

Sem naredo tako kot piše v pomoči ampak računalnika se povežeta med seboj sosednji računalnik pa ne more dostopat do interneta. Kako da m kartico v ad hoc mode ali je to to kar daš pod dovoljenje za uporabo povezave

leiito ::

sicer pa isto omogoča tudi telefon, HTC ima to wifi spot funkcijo (iPhone npr ne). vzameš neomejen mesečni internet in se potem kjerkoli s čimerkoli priklapljaš na to wifi omrežjece. Brzina je povsem solidna: 3 različne kitajske soap opere na youtube (kar je nekakšen speed test za nas laike) delajo hkrati brez štekanja na telefonu, iPadu in prenosniku.

Btw, operater T2, ki ga kar prehvaliti ne morem. Slika kot se šika, res uber dobro, tudi kanal A in razni Discoveryji so skoraj kot HD, hrvaška tv pa odvisno kaj in kdaj. Telefonski pogovori znotraj omrežja so zastonj, tako da če si cel socialno krog omisli T2 se vsi pogovarjate zastonj, pogovori v tujino so po €0.02 celo za Tajsko ipd. (na mobilna omrežja) in kolikor vem so edini, ki pošteno zaračunajo samo porabljen čas s sekundo kot obračunskim intervalom, brez fore začeta minuta ipd.

Zdi se mi, da je njihov problem marketing, morali bi pošteno povedati: pri nas ne damo subvencioniranega aparata, imeli boste pa nižje mesečne stroške (ob predpostavki, da si cel gang omisli T2 je strošek telefonije smešno nizek).


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Internet + IPTV preko WLAN omrežja

Oddelek: Omrežja in internet
2822932 (13759) umexteacher
»

PS3 in SecureW2 Client

Oddelek: Omrežja in internet
71421 (1314) Mavrik
»

wireless..nokia..

Oddelek: Omrežja in internet
61117 (1056) Spock83
»

wireless mreža

Oddelek: Kaj kupiti
332984 (2192) pujsek_
»

NAPOMOČ!!! nastavitev ad-hoc wireless v Win XP-SP2

Oddelek: Omrežja in internet
61260 (1184) klanjsekII

Več podobnih tem