Forum » Strojna oprema » OSNOVNE PLOŠČE in gonilniki za njihove naprave
OSNOVNE PLOŠČE in gonilniki za njihove naprave
PIAS ::
Zanima me če obstajajo kakšne web strani na katerih lahko najdeš gonilnike za različne Osnovne plošče. Recimo mam ploščo ki ima vgrajeno mrežno kartico, zvočno kartico, usb krmilnike, itd...
Zanima me tudi kje vidim kateri tip plošče je in od katere firme je sploh plošča, namreč na plošči je en kup napisov čipov in ostalih kracarij, izmed katerih se ne znajdem kaj preveč...
Hvala!
Desperado
Zanima me tudi kje vidim kateri tip plošče je in od katere firme je sploh plošča, namreč na plošči je en kup napisov čipov in ostalih kracarij, izmed katerih se ne znajdem kaj preveč...
Hvala!
Desperado
boštjan ::
ker nisi napisal koliko let staro plato maš,predvidevam da tudi knjigice več nimaš ki si jo zraven dobo.Ime plate ti povejo programi kot sp aida32,sisoftsandra in wcupu310.
da pa odg. na tvoje 1.zastavljeno vpr.:ja obstajajo strani,kjer si lahko gonilnike potegneš za tvojo plato dol
da pa odg. na tvoje 1.zastavljeno vpr.:ja obstajajo strani,kjer si lahko gonilnike potegneš za tvojo plato dol
boštjan, hvala za odgovor, za plato ne vem koliko je stara, pa tudi knjigice nimam, ker je nisem zraven dobo...
No glede na to da obstajajo strani iz katerih se da potegnit gonilnike za plato, bi me sedaj zanimalo katere so to strani in prosil bi še če bi mi zraven napisali njihove naslove
Hvala
LP
Desperado
No glede na to da obstajajo strani iz katerih se da potegnit gonilnike za plato, bi me sedaj zanimalo katere so to strani in prosil bi še če bi mi zraven napisali njihove naslove
Hvala
LP
Desperado
sekec to so proizvajalčeve strani,kjer si dol potegneš driverje.moraš pa vedet kero plato maš,za katero podnožje in pol še tip plate.idi sem ,pa si s te strani dol potegni prvi fajl (AIDA32 - Enterprise System Information).pol pa poglej kero plato maš.aja program je v slo.
Ni kaj, programček sm skinu, sprobal, super zadeva, ni kaj...
No pokazal mi je da je plata ki jo imam sledečega tipa:
PROCOMP BIW1M/BIW2M
Zdej se pa pojavi drug problem, firma je neznana... plošče pa nikjer ne najdem, niti gonilnikov za njo...
Po pravici povedano, mi je zmanjkalo idej kako naj iščem...
... kakšen predlog?
LP
Desperado
No pokazal mi je da je plata ki jo imam sledečega tipa:
PROCOMP BIW1M/BIW2M
Zdej se pa pojavi drug problem, firma je neznana... plošče pa nikjer ne najdem, niti gonilnikov za njo...
Po pravici povedano, mi je zmanjkalo idej kako naj iščem...
... kakšen predlog?
LP
Desperado
kolko sem vido je tvoj procomp preneho z izdelovanjem matičnih plošč,tako da ti samo ostane oni page z driverji,kar pa tudi ni nekam pogat.priporočam ti da si kupiš novo plato.će nisi zahteven jo dobiš za 20k
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem ki je nastal po namestitvi windowsa z driverjiOddelek: Pomoč in nasveti | 1303 (1155) | jagodek |
» | Procesor..Oddelek: Kaj kupiti | 1426 (1106) | Sumo |
» | naviu bi celerona u windowsihOddelek: Navijanje | 1486 (1146) | jest10 |
» | Prosim za nasvet!Oddelek: Navijanje | 1501 (1311) | JIM22 |
» | Stavka RacunalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1956 (1673) | Trdi |