Forum » Mobilne tehnologije » Windows Phone 7
Windows Phone 7
Temo vidijo: vsi
boolsheat ::
Nekaj trikov v WP:
-Da imajo Bing Maps možnost navigacije je potrebno imeti pod Region+languages vse nastavljeno na US.
-Za šumnike na tipkovnici je najbolje imeti jezik tipkovnice nastavljen na češki
Možno je tudi, da se kakšne druge funkcije prikažejo, če imamo lokacijo nastavljeno na US. Recimo imate možnost tetheringa (internet sharing pod settings)?
-Da imajo Bing Maps možnost navigacije je potrebno imeti pod Region+languages vse nastavljeno na US.
-Za šumnike na tipkovnici je najbolje imeti jezik tipkovnice nastavljen na češki
Možno je tudi, da se kakšne druge funkcije prikažejo, če imamo lokacijo nastavljeno na US. Recimo imate možnost tetheringa (internet sharing pod settings)?
bluefish ::
Bor H ::
Gsmarena poroča prve cene HTC 8X in 8S:
The HTC Windows Phone 8 flagship, the 8X costs?398.98 ($646 / €487), while the 8S, is cheaper at ?224.98 ($364 / €280).
Če se bo to preslikal v 150€ na vezavi za 8S (vem, sanjam) bo moj, če ne pa konkurenca.
The HTC Windows Phone 8 flagship, the 8X costs?398.98 ($646 / €487), while the 8S, is cheaper at ?224.98 ($364 / €280).
Če se bo to preslikal v 150€ na vezavi za 8S (vem, sanjam) bo moj, če ne pa konkurenca.
martincek1 ::
Hehe sanjaš :D Recimo HTC One X je v redni prodaji 629€, v Orto pa 510€ lol kere cene. Na simobilu bo verjetno kar 350€ na Ortu :D
Orto ima praviloma 100€ dol od redne cene, 280-100=180. 8X je itak prevelik za moj okus. 8X bo pa verjetno 350€ na Ortu ja.
flameir ::
Ma kdo idejo, kako bi poslov word datoteko prek gmaila?
Microsoftov OS, pa se ne da pripet v integriran mail, nebi si mislil...
Microsoftov OS, pa se ne da pripet v integriran mail, nebi si mislil...
69charger ::
Danes kupil Nokio Lumia 710...brez besed, še nisem videl tako odzivnega Android telefona kot je ta WP7 telefon.
How many guys from a tech forum does it take to change a lightbulb?
Looooooka ::
Nekaj trikov v WP:
Native Keyboard v2...imas lepo slovensko tipkovnico.
nofaith ::
Danes kupil Nokio Lumia 710...brez besed, še nisem videl tako odzivnega Android telefona kot je ta WP7 telefon.
dobrodošel med windows pjone useri. Zdaj vidiš da ne klobasamo da je ios in android zanič...
V prostem in neprostem času tehnološki entuziast.
boro10 ::
Pa nima nekih hudih specifikacij, dela pa hitreje kot recimo HTC Sensation.
Pozdrav
janezJ ::
Se strinjam, izredno fluiden OS. Namreč tudi sam sem imel možnost preizkusiti Lumio 710, cca 3urce. Izdredno navdušen nad tekočim delovanjem, moje mnenje je, da v samem delovanju OS poseka android high end telefone (dnevno uporabljam), prav tako tudi ios (občasen uporabnik), edino ne bi se strinjal glede hitrosti zaganjanja aplikacij, oz zapiranja le teh, ter samem multitaskingu. Je pa en catch; sistem je bil videti prazen (navkljub svežemu izgledu), kot da povsod nekaj manjka. Namreč telefon sem začel uporabljati out of the box (šlo je za nastavljanje telefona za novega uporabnika, ki ni ravno vešč pri teh opravilih) in zalomi se že pri začetnih nastavitvah. Če pogledamo npr. android, je na wp7 videti kot da pol stvari manjka, od omrežnih nastavitev, data plan (simobil namreč še ni imel app za porabo!), apn točk ni bilo vpisanih, pa je bil kupljen pri operaterju, kje so profili... in še in še. Najbolj me je zmotilo to, da je to nokia, na kateri sem v vseh e-serijah, in še prej mel odlične nastavitve za vsako stvar, katero sem potreboval oz. spomnil, tle pa nič, ker osebno ne vzamem telefona, če nima opcije hitro klicanje (vem vem, obstajajo razne opcije za nastavitev hitrega klicanja od widgetow, pripetih na začetni naslon ipd, samo to ni to!). Zelo sem bil zmeden, v kateri aplikaciji, nastavitvah, galeriji se nahaja, ker se vse vozi levo desno gor dol (malo heca!). Vem, da je vse našteto stvar OS, so v razvoju, in da je/bo v WP8 dosti izboljšav ampak enostavno premalo ponujeno napram androidu, kateri ne sicer ne deluje tako tekoče, ampak ponudi dosti več, da o aplikacijah sploh ne govorimo, pa jih imam na androidu samo cca 20-25, tistih katere so zame "must have", v glavnem nisem tip 100+ aplikacij, pa sem doživel razočaranje (+ je prednaložena navigacija). Pa še glede samega telefona, izdelava zelo dobra, fotkič in zaslon tko tko, fizične tipke izredno slabe... sama pisava, fonti povsod vse premajhno, status/notification bar jao jao..., komaj kaj vidiš, kaj šele malo starejši uporabniki.
Največje razočaranje je bil pa zame naložen office, kajti uporabnik windows 7 na pc z micfosoftovim officom pričakuje, da bo office superioren za mobilne naprave, ahhh, polaris office 4 ga poseka v vseh pogledih!
P.S.: ker so zadnje čase tako občutljive te debate o telefonih/os-jih, to sem podal samo osebno mnenje, nočem nič prilivat na kakšen že skoraj pogašen ogenj.
Največje razočaranje je bil pa zame naložen office, kajti uporabnik windows 7 na pc z micfosoftovim officom pričakuje, da bo office superioren za mobilne naprave, ahhh, polaris office 4 ga poseka v vseh pogledih!
P.S.: ker so zadnje čase tako občutljive te debate o telefonih/os-jih, to sem podal samo osebno mnenje, nočem nič prilivat na kakšen že skoraj pogašen ogenj.
deyco5 ::
No zdaj pa še moja izkušnja z LUMIO 710. Da ne boste kateri zopet vzkipeli, da zopet nabijam da mi vse dela itd (sam imam Omnio 7)...
LUMIO sem kupil ženi za rojstni dan, ker nikakor ni hotela zamenjati svojega starega SAM Champa (taki beli fonček mali)... VSE kar je pri telefonu bilo potrebno storit, je vpis LIVE id, ko sem ga zakurblal (live id je v njenem primeru kar Gmail account) in voila... Vsi stiki v imeniku (SIM + live + gmail + fb). Osnovne nastavitve (internet, apni, itd.) VSE DELOVALO OUT OF THE BOX, Lumia kupljena pri SIMOBILU! Mogoče si v tem primeru imel kak free tel, direkt kje kupljen in ni bilo nič nastavljeno, skratka moja je delala normalno (MMS, NET, itd.).
Žena pa je seveda navdušena, saj je to njen prvi smartphone, ki je na srečo še zlo simple za uporabo.
Glede OFFICEa pa tak... Nevem kaj bi sploh bilo za pričakovat in kako bi na 4" zaslonu lahko urejal vse možnosti, ki ti jih nudi namizni office? To je že fizično nemogoče... Ta office je bolj primeren za pregled dokumentov, ki jih ustvarjaš z namiznim, kljub vsemu pa se kaj malega da odlično uredit / popravit! Pač mobilna verzija...
Glede TIPKOVNICE... Tipkovnica je stvar "izkušenj". Ko se navadiš kaj in kam moraš pritisnit, da gre vse gladko, potem si rešen. Je pa res da začetnikom dela kar nekaj težav s pritiski "napačnih" črk... Pomoje je to enako na vseh smartphonih (osebno sem tipkal z SG2, in naredil ogromno napak, ker se moraš tiste tipkovnice enak navadit :)).
LUMIO sem kupil ženi za rojstni dan, ker nikakor ni hotela zamenjati svojega starega SAM Champa (taki beli fonček mali)... VSE kar je pri telefonu bilo potrebno storit, je vpis LIVE id, ko sem ga zakurblal (live id je v njenem primeru kar Gmail account) in voila... Vsi stiki v imeniku (SIM + live + gmail + fb). Osnovne nastavitve (internet, apni, itd.) VSE DELOVALO OUT OF THE BOX, Lumia kupljena pri SIMOBILU! Mogoče si v tem primeru imel kak free tel, direkt kje kupljen in ni bilo nič nastavljeno, skratka moja je delala normalno (MMS, NET, itd.).
Žena pa je seveda navdušena, saj je to njen prvi smartphone, ki je na srečo še zlo simple za uporabo.
Glede OFFICEa pa tak... Nevem kaj bi sploh bilo za pričakovat in kako bi na 4" zaslonu lahko urejal vse možnosti, ki ti jih nudi namizni office? To je že fizično nemogoče... Ta office je bolj primeren za pregled dokumentov, ki jih ustvarjaš z namiznim, kljub vsemu pa se kaj malega da odlično uredit / popravit! Pač mobilna verzija...
Glede TIPKOVNICE... Tipkovnica je stvar "izkušenj". Ko se navadiš kaj in kam moraš pritisnit, da gre vse gladko, potem si rešen. Je pa res da začetnikom dela kar nekaj težav s pritiski "napačnih" črk... Pomoje je to enako na vseh smartphonih (osebno sem tipkal z SG2, in naredil ogromno napak, ker se moraš tiste tipkovnice enak navadit :)).
Ja men je tut všeč ka resetiram telefon pa sam upišem windows live acc pa mam vse cifre in vse že vnešeno...
janezJ ::
Sej pravim, kar sem napisal je moje osebno mnenje in prvo srečanje z WP7, pač je bila nokia (kupljena pri simobilu na vezavo, zato tale mi tale fora za apn-ji ni šla v račun). Sigurno se vsakega telefona navadiš, samo glede na to da ima 3,7inčev display, se mi je zdela absolutno premajhna pisava, če pogledam enga sammy ace-a (delovanje veliko slabše kot na tej nokiji), je veliko bolj pregleden kar se tiče pisave na 3,5inčev, zato sem to omenil. Da je to enako na vseh smartphonih, hja, ne vem 4,3 oz večji displeyi, če pa tam falim tipko, pol pa ne vem, če je touch sploh uporaben zame...
Zavedam se, da wp office ni možno primerjati z desktop officom, je pa primerljiv z offici na drugih mobilnih platformah, zato je pričakovana "superiornost" takoj zbledela.
Zelo so mi všeč nove prihajajoče Lumie in tudi novi HTC-ji z wp8. Upam, da jim uspe postavit resno konkurenco na trgu.
Zavedam se, da wp office ni možno primerjati z desktop officom, je pa primerljiv z offici na drugih mobilnih platformah, zato je pričakovana "superiornost" takoj zbledela.
Zelo so mi všeč nove prihajajoče Lumie in tudi novi HTC-ji z wp8. Upam, da jim uspe postavit resno konkurenco na trgu.
Včeraj sem rekel da je Lumia 710 odličen telefon. Sedaj po obsežnem igračkanju mi je postal še bolj všeč. Odličen fotoaparat, čeprav ima včasih problem z ostrenjem in gumb za sprožilec je malce neroden. Telefon deluje neverjetno tekoče ampak zmotilo me je nekaj stvari, ki upam da se bodo spremenile, čeprav niso ravno ključnega pomena.
1. ZUNE... nevem kaj bi si mislil o tem, nepotrebna Microsoftova navlaka. Ker je pač treba vse multimedijske datoteke prenašati na telefon preko ZUNA sem se odločil, da bom malce spremenil registre in mi sedaj telefon prikaže tudi v Raziskovalcu. Res ne vem, zakaj morajo vsiljevat ta ZUNE, dajo naj ga kot opcionalno zadevo.
Me pa še zanima, če se je kdo poslužil istega trika da telefon pokaže v raziskovalcu in kopiral glasbo na telefon? Ker mi v predvajalniku ne prebere ID3 tagov in zato imam vse pod Unknown Album/Artist, čeprav naslov pesmi pa prikaže.
2. Windows Live ID... vpisal sem se z mojim MSN računom in ugotovil, da je telefon vsilil vseh 500 stikov iz MSNja v moj imenik. Pa sem pogledal če se jih nekako da skriti, sem jih skril in zraven skrije tudi moje SIM stike. Pa sem si naredil nov Live ID račun in tudi ugotovil, da moram sedaj hard resetirat telefon, saj se Live ID-ja, ki sem prvega vpisal ne da spremeniti oz. zbrisati.
Zelo razočaran sem nad koledarjem. Dodal sem si nekaj dogodkov in nakar ugotovim, da dogodke na koledarju prikaže z mikroskopsko pisavo. Zakaj se tisti dnevi preprosto nebi malce drugače obarvali ali pa dobili kakšen znakec?
Zelo sem zadovoljen s telefonom in to so le moja opažanja, kaj bi lahko izboljšali. BTW je telefon posodobljen na najnovejšo verzijo. Če ima kdo rešitev za te probleme se priporočam.
1. ZUNE... nevem kaj bi si mislil o tem, nepotrebna Microsoftova navlaka. Ker je pač treba vse multimedijske datoteke prenašati na telefon preko ZUNA sem se odločil, da bom malce spremenil registre in mi sedaj telefon prikaže tudi v Raziskovalcu. Res ne vem, zakaj morajo vsiljevat ta ZUNE, dajo naj ga kot opcionalno zadevo.
Me pa še zanima, če se je kdo poslužil istega trika da telefon pokaže v raziskovalcu in kopiral glasbo na telefon? Ker mi v predvajalniku ne prebere ID3 tagov in zato imam vse pod Unknown Album/Artist, čeprav naslov pesmi pa prikaže.
2. Windows Live ID... vpisal sem se z mojim MSN računom in ugotovil, da je telefon vsilil vseh 500 stikov iz MSNja v moj imenik. Pa sem pogledal če se jih nekako da skriti, sem jih skril in zraven skrije tudi moje SIM stike. Pa sem si naredil nov Live ID račun in tudi ugotovil, da moram sedaj hard resetirat telefon, saj se Live ID-ja, ki sem prvega vpisal ne da spremeniti oz. zbrisati.
Zelo razočaran sem nad koledarjem. Dodal sem si nekaj dogodkov in nakar ugotovim, da dogodke na koledarju prikaže z mikroskopsko pisavo. Zakaj se tisti dnevi preprosto nebi malce drugače obarvali ali pa dobili kakšen znakec?
Zelo sem zadovoljen s telefonom in to so le moja opažanja, kaj bi lahko izboljšali. BTW je telefon posodobljen na najnovejšo verzijo. Če ima kdo rešitev za te probleme se priporočam.
1. ZUNE... Zgodba zase, vsak OS ima svoj "zune"... Bo pa to v prihodnje baje drugače... čeprav ima ZUNE za moje pojme tudi nekaj prednosti in "dobrih" nastavitev!
2. LIVE ID. Logično je, da če imaš stike v tvojem "namiznem" live adresarju, da jih potegne na telefon ob vpisu mar ne? Vsaj za večino je to super, saj si stike urejaš na računalniku in se ti ob izgubi telefona (ali pobodni zdevi) stiki ohranijo, do njih pa prideš samo z vpisom v nov aparat! Zame osebno - GENIALNO! Če te moti 500 kontaktov v imeniku, zakaj pa jih pol maš 500 v imeniku? Druga rešitev je NEW LIVE ID, kot si napisal. In zakaj je RESET težava, če boš itak vpisal nov LIVE ID?
Sam se nebi branil imenika s 500 kontakti, saj vedno koga pogrešiš ravno takrat ko bi ga rabil. Sploh s fuknkcijo iskanja po imeniku pa je zadeva še toliko bolj enostavna...
V KOLEDARJU nevem točno kaj te moti... Verjetno si mislil MESEČNI pogled? Za namen, kot bi ga pomoje rad ti (obarvan "seznam" dogodkov po dnevih) - poskusi z AGENDA. Lep seznam bližajočih se dogodkov! Drugače pa barva kvadratka v mesečnem pogledu niti ne bi bila slaba!
2. LIVE ID. Logično je, da če imaš stike v tvojem "namiznem" live adresarju, da jih potegne na telefon ob vpisu mar ne? Vsaj za večino je to super, saj si stike urejaš na računalniku in se ti ob izgubi telefona (ali pobodni zdevi) stiki ohranijo, do njih pa prideš samo z vpisom v nov aparat! Zame osebno - GENIALNO! Če te moti 500 kontaktov v imeniku, zakaj pa jih pol maš 500 v imeniku? Druga rešitev je NEW LIVE ID, kot si napisal. In zakaj je RESET težava, če boš itak vpisal nov LIVE ID?
Sam se nebi branil imenika s 500 kontakti, saj vedno koga pogrešiš ravno takrat ko bi ga rabil. Sploh s fuknkcijo iskanja po imeniku pa je zadeva še toliko bolj enostavna...
V KOLEDARJU nevem točno kaj te moti... Verjetno si mislil MESEČNI pogled? Za namen, kot bi ga pomoje rad ti (obarvan "seznam" dogodkov po dnevih) - poskusi z AGENDA. Lep seznam bližajočih se dogodkov! Drugače pa barva kvadratka v mesečnem pogledu niti ne bi bila slaba!
Koledar je res eno skropucalo. Agenda je nepraktična, mesečni pregled pa .. brez besed. Ko na njem klikneš okno z mikronapisom, te vrže v dnevni pregled kjer potem scrollaš gor in dol ter iščeš dogodek :D
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: martincek1 ()
deyco, zakaj na random besede DAJEŠ v caps lock? Misliš da je POL bolj berljivo?
Aynway, lahko izbereš v imeniku da ti pokaže sam kontakte za katere maš telefonsko, ostale pa skrije in ti jih pokaže ko daš search.
Koledar je pa...zanimiv ja, jst sm se ga navadu in me ne ovira več, je pa trajal da sva se spoprijateljila.
Aynway, lahko izbereš v imeniku da ti pokaže sam kontakte za katere maš telefonsko, ostale pa skrije in ti jih pokaže ko daš search.
Koledar je pa...zanimiv ja, jst sm se ga navadu in me ne ovira več, je pa trajal da sva se spoprijateljila.
To pa ne drži! Če na MESEČNEM pregledu klikneš na mikro kvadratek (npr. danes klikni na 1.september) in te vrže V DNEVNI PREGLED za datum 1.9.2012 (predpogoj, da si rped mesečnim pregledom bil na DNEVNEM pregledu). Če si prej bil na AGENDI, te enak postopek vrže na seznam AGENDE željenega (kliknjenega) dne!
Koliko jaz kapiram koledar, mesečni pregled služi ravno temu, da prej najdeš nek datum, in ko klikneš nanj, se ti odprejo detajli (dnevno, agenda, itd.), ki so za tisti dan vstavljeni! ;)
Bor, besede s CAPS niso random, pač pa tiste, ki naj bi bile ključne (bold), sam se mi jih ne da boldat! In JA, konec koncev so bolj berljive ja! Zdaj šele vido - SUPER! Hvala za info.
Jih je prepovedano uporabljat?
Koliko jaz kapiram koledar, mesečni pregled služi ravno temu, da prej najdeš nek datum, in ko klikneš nanj, se ti odprejo detajli (dnevno, agenda, itd.), ki so za tisti dan vstavljeni! ;)
Bor, besede s CAPS niso random, pač pa tiste, ki naj bi bile ključne (bold), sam se mi jih ne da boldat! In JA, konec koncev so bolj berljive ja! Zdaj šele vido - SUPER! Hvala za info.
Jih je prepovedano uporabljat?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: deyco5 ()
Prepovedano ne, izgleda pa smešno in daje občutek, da misliš da veš več kot ostali/vpiješ posamezne besede. Kdor ni sposoben držati koncentracije čez en tak sestavek je tko bolj bogi. Piši tako kot vsi ostali. :)
deyco: Moti me,ker me telefon ne vpraša če hočem imet 500 nepotrebnih stikov v mojem imeniku, ki jih v življenju ne bom uporabil. Lahko bi naredili preprosto kljukico da kaže le kontakte iz SIM kartice. Potem pa še, da tega računa ne morem spremeniti/odstraniti in moram zato resetirat telefon in izgubiti vse nastavitve in aplikacije. Rešil sem z novim računom a se mi zdi, da je vseskupaj nepotrebno in bi bilo lahko boljše rešeno. Ne podpiram Microsoftove lenobe.
SLO_Matej ::
To je tako samo pri prvem Microsoftovem (Windows Live) računu, ki ga dodaš v telefon, saj je vezan tudi na Marketplace in ostale storitve - zato je treba telefon resetirati. Nadaljne Microsoftove račune pa lahko poljubno dodajaš in brišeš. Če ne želiš resetirati pač nastavi, da ti ne prikazuje stikov s primarnega (prvega dodanega) Microsoftovega računa ter si naredi še enega in si tam uredi stike. Ali pa si stike uredi v Google računu in dodaj še tistega. V enem računu si urediš stike in jih imaš v tistem. Je pa tako, da ti avtomatsko vse stike, ki jih v telefon kopiraš s SIM kartice, prenese v primarni Microsoftov račun.
amigo_no1 ::
Si mogoče pomislil, da obstajajo tudi ljudje, ki nočejo imeti svojih kontaktov shranjenih nekje v oblaku v državi XY, temveč le na svojem hdd (raznorazna pc suite orodja ?
Ja za take ljudi je iOS.
Meni je prav malo mar za take ljudi, vem pa da meni je ta funkcija zelo všeč...
Meni je prav malo mar za take ljudi, vem pa da meni je ta funkcija zelo všeč...
Keeeks ::
Zdravo.
Prosil bi še za eno pomoč. Za taščo, ki ji male številke delajo težave, bi rad kupil aplikacijo Large Contacts. Preko telefona ne zazna vnešene kartice (kao) nato sem hotel nakup izvesti preko računalnik, ko sem vnašal podatke sem opazil da zahteva izbiro "state" in te so zgolj ameriške, če vnesem kar nekaj pravi da naslov ni kul, če je ne, me sploh ne spusti naprej.
Kako lahko pridem do te aplikacije in se rešim te mizerije, ki ždi nad mano.
Prosil bi še za eno pomoč. Za taščo, ki ji male številke delajo težave, bi rad kupil aplikacijo Large Contacts. Preko telefona ne zazna vnešene kartice (kao) nato sem hotel nakup izvesti preko računalnik, ko sem vnašal podatke sem opazil da zahteva izbiro "state" in te so zgolj ameriške, če vnesem kar nekaj pravi da naslov ni kul, če je ne, me sploh ne spusti naprej.
Kako lahko pridem do te aplikacije in se rešim te mizerije, ki ždi nad mano.
mm46 ::
Kako d fuq naredim novo playlisto na WP7 telefonu?? Na zune jo lahko skreiram, pa jo ne bo preneslo na telefon če se na glavo postavim. V telefonu ročno en gre, ker Smart (smart my ass) DJ ne deluje - ne prepozna imena avtorja čeprav so vse pesmi urejene po standardih.
PLAYLISTA... jaz jo naredim z zune in sicer v collection / music / playlists...
Klikneš na NEW PLAYLIST in daš ime, potem pa greš po songih in z desnim klikaš ADD to playlist...
Ko je pl narejena, jo zagrabiš z miško in jo potegneš v telefon ikonico spodaj levo... (kao sinhronizacija)...
works for me :) si probal tako?
Klikneš na NEW PLAYLIST in daš ime, potem pa greš po songih in z desnim klikaš ADD to playlist...
Ko je pl narejena, jo zagrabiš z miško in jo potegneš v telefon ikonico spodaj levo... (kao sinhronizacija)...
works for me :) si probal tako?
Sedaj sem eno playlisto nekako naredil direkt na telefonu, ampak to je tak fail da ni večjega. Ko bom želel kakšno glasbo odstraniti ali dodati, bom potreboval spet 15 minut da naredim novo playlisto, ker urejevati se ne da.
Vsakič potrebno restartat telefon... izbrati skladbe, če se slučajno zmotiš pri kakšni označitvi pa jovo na novo - restart...
Vsakič potrebno restartat telefon... izbrati skladbe, če se slučajno zmotiš pri kakšni označitvi pa jovo na novo - restart...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: martincek1 ()
matt_30387 ::
Ali kdo ve zakaj ko sem vse kontakte prenesel z googlovega računa mi zdej če me kdo kliče ne kaže ampak za sms pa kaže kdo mi pošilja :S Ali je kakšna solucija za to težavo?
matrix2 ::
je že kdo naletel na takšen problem? Namreč Zune mi video datoteke, ki jih posnamem z telefonom noče lowdat v računalnik v obliki MP4 kot na začetku dokler nisem updatal Zune. Sedaj mi jih potegne v obliki TMP fil. Velikost je prava, vendar odpirati ni možno z nikakršnim programom. V čemu bi bil problem??
niti nisem pričakoval odgovora na tem forumu:)
niti nisem pričakoval odgovora na tem forumu:)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: matrix2 ()
destiny ::
Tisti, ki vam je Microsoft odklenil telefon.. A ste prej tja poklicali a ste kar uletili na sedež MS? In če ste klicali, s kom ste se pogovarjali? Sem prejle klical MS in so me iz recepcije vezali na podporo, tm je treba izbrat ali si fizična oseba/podjetje/ms partner, potem so pa spet nove opcije. No, meni je pol prekinilo in nisem še enkrat klical..
Dober dan ::
Meni je pa sicer koledar kar pregleden.. A ve mogoče kdo zakaj v koledarju ni prikazanih datumov rojstnih dnevov stikov? To bi bilo ql... :D Jaz sem bolj tko tko z datumi in potem zmeraj pozabim na te stvari pa bi blo ql če bi mi telefon to prikazoval... Pod nastavitvami je vse vklopljeno, tudi stiki imajo datume nastavljene ampak na koledarju pa tega ni.... kakšna ideja? Ker naprimer zaradi teh volilnih podpisov imam pa cel koledar zapacan..
boolsheat ::
Navodila kako si uvoziti več Google koledarjev v WP koledar:
http://www.makeuseof.com/tag/sync-multi...
flameir ::
Tisti, ki vam je Microsoft odklenil telefon.. A ste prej tja poklicali a ste kar uletili na sedež MS? In če ste klicali, s kom ste se pogovarjali? Sem prejle klical MS in so me iz recepcije vezali na podporo, tm je treba izbrat ali si fizična oseba/podjetje/ms partner, potem so pa spet nove opcije. No, meni je pol prekinilo in nisem še enkrat klical..
Prišel, videl, odšel. :)
5minut je vzelo.
Pa reci na vhodu, da si slišal, da na lepe oči odklenejo telefon, ker načeloma jih ne več.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: flameir ()
Dober dan ::
Navodila kako si uvoziti več Google koledarjev v WP koledar:
Hvala ti za rešitev. Sem izjemno zadovoljen, po novem samo na koledar pogledam kaj, kje, zakaj, kako se dogaja oz. se bo dogajalo, kaj moram kdaj narediti itd.. seznanjen sem z vsem :D Luksuz, škoda da nisem vedel za to že prej :D
erkgheoruugh ::
Ne vem ali je bilo to že odgovorjeno ali ne, ampak zakaj mi za vse obletnice opozarja en dan prepozno?
Najprej rečem, da bom preveril, potem pa vedno pozabim in se mi naslednjič zgodi isto.
Najprej rečem, da bom preveril, potem pa vedno pozabim in se mi naslednjič zgodi isto.
Malajlo ::
Meni pa en dan prezgodaj. Live calendar jih predlaga...
Pobral jih je pa s Facebooka, se mi zdi.
Prej vpisani rojstni dnevi na kontaktu so pa v redu.
Pobral jih je pa s Facebooka, se mi zdi.
Prej vpisani rojstni dnevi na kontaktu so pa v redu.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Malajlo ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung Omnia 7 (strani: 1 2 3 4 … 24 25 26 27 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 276133 (180894) | clix |
» | Nokia Lumia 800 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 84563 (50983) | Ciklamen |
» | Kateri telefon?Oddelek: Mobilne tehnologije | 10043 (8742) | SLO_Matej |
» | Nova anketa: katere znamke je vaš mobilni telefon? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Ankete | 30192 (24355) | leiito |
» | Android vs Windows Phone vs Symbian (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 22214 (19569) | Tilen |