» »

Slovenija roba

Slovenija roba

andrej ::

A pozna kdo kaksno trgovino, kjer bi se dalo dobit razno robo (predvsem majce in podobne zadeve) z napisom Slovenija, al kaj podobnega? Mogoce tudi narisan zemljevid kjer je poudarjena nasa kokoska nebi skodil...

Balandeque ::

Po mojem, ti je najbolje obiskat par hotelov na mariborskem, v tistih butikcih, ki so ponavadi del concierga, imajo čuda take robe...
Involvement and commitment is like an eggs-and-ham:
the chicken was involved - the pig was committed.

Mercier ::

Slovenija je točno na pol poti med Dunajem in Benetkami.

Tested on Americans

icek ::

V turisticni sezoni jih dobis v vsakem malo bolj turisticnem kraju. Poleti sem jih videl na Bledu na nekih stojnicah.

Gandalfar ::

kaksna turisticna/informacijska pisarna. Kje okol zelezniske bi mogla bit IMHO

nojus ::

jap na bledu v gadafi centru se dobi v trgovini "vrh", sam je precej drago.
ce rabis vecjo kolicino se bolj splaca dat preslikace delat.
sovražim Gargamela.

Thrivial ::

http://www.visitdenmark.com -> banner, ki se je sukal na(in se se...) na tekmah zenskega EP v rokometu.

http://www.visitslovenia.com/ -> This domain name has been registered at HomepageNames

Pa take tezke besede in denarji o promociji Slovenije. Nekaj barvnih rozic wannabe je ocitno vrhunec slovenskih promotorjev. Taka roba bi morala biti dostopna na vsakem koraku, ne pa da jo isces z lucjo pri belem dnevu.

Kot Sukerjevi dresi na celotni hrvaski obali od Poreca do Dubrovnika.

:)

lp
:: Member of Eror Team ::

... and Eror Team is gone...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Thrivial ()

drzi Thrivial. Jaz ravno iscem te zadeve, da jih potem podarim raznim kolegom iz tujine.;)

A mate kaksne dobre predloge za vino?

Joze_K ::

http://www.geocities.com/vinoteka2000

poskusi z vinom Prlekije - zahtevaj vzorec....:)

City ::

V Cankarjevi založbi pa poleg ostalih poslovnih daril dobiš še knjigo o vseh slovenskih vinih.

PaJo ::

Andrej da pa sprasujes po vinu je pa ze sramota, slovenci mamo tolko dobrih vin, samo malo je treba pogledat okoli:D Mas skoraj vse kar hoces, kaj pa bo komu pasalo pa je stvar okusa:D
Jaz ti pa priporcam da das kako domace polnjeno vino, ne glih od teh nasih masovnih proizvajlcev, gres raje do kakega vinogradnika, ki ma svoje flasirano vino pa bos s tem naredil boljsi vtis, vsaj po moje:D
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)

City ::

Ja res bi bilo malo čudno, da bi za božič dal kakšnega lepo zavitega Janeza. :D :D :D
Če je pa kriza imajo v skrajni sili za zbirčne v šparu šampanjec iz rogaške v ročno pihnjeni kristalni flaški malo pozlačenim štoflcem za 38.000 sit :D

pajo: vsak ma drugacen okus, zato sem samo spraseval za predloge:D tip je slucajno vdarjen na rdeca vina, se posebej neko spansko...

PaJo ::

Ce pa je vdarjen na rdeca pa mu kake lepo zapakiranega terana ali pa refoska posli, zagotovo bo zadovoljen, da se malo naso vino proba. Ali pa ti jaz prinesem liter crnega od mojega strica, bos videl kaj je mocno ampak pitno crno (res crno) vino:D
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)

hehe, mamo doma tudi crno in mocno:D malo samo razmisljam kaj bi...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Refošk - razlika med kakovostnim in vrhunskim vinom (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10916870 (13970) gruntfürmich
»

Hrvaška - cene piva (strani: 1 2 3 )

11218368 (14398) Goran's Blog
»

Domači sladki muškat

3610594 (7555) jizzer
»

Pijace (strani: 1 2 )