Forum » Kaj kupiti » Katero matično z VGA in SB za 25.000 SIT?
Katero matično z VGA in SB za 25.000 SIT?
Blup ::
Zanima me matična plošča za 25.000 sit ki ima vgrajeno čim boljšo grafično in čim boljšo zvočno (da nebi kej škripala tko k zdej moja k skos neki škripa k loada... za popizdit!!!)
Hvala
Blup
Hvala
Blup
boštjan ::
naj ti povem da integrirane grafične so vse za en drek,raje si kupi še zraven na AGP vodilu eno grafiko
Brane2 ::
Za 25 kSIT boš težko dobu glih kak NForce.
Kot se jeaz spomnim, ima najboljšo vdelano grafiko za majhen denar Intel i815 čipovje.
Čeprav jeaz bi si raje ubodu v kakem PCXu kako poceni plato in nabavuil posebej grafično za tistih 13 kSIT...
Kot se jeaz spomnim, ima najboljšo vdelano grafiko za majhen denar Intel i815 čipovje.
Čeprav jeaz bi si raje ubodu v kakem PCXu kako poceni plato in nabavuil posebej grafično za tistih 13 kSIT...
boštjan ::
kolko jaz vem plate z nForce čipom,ki bi mela grafiko na plati še ni za dobit.drugače pa bo ta grafika na ravni geForca4 MX
azeed ::
SAPPHIRE M275 ATI A3 DDR Radeon7000 AGP4X ATA100
Stane pa 80 EUR z davkom v essedi.
Stane pa 80 EUR z davkom v essedi.
You gotta say YES to another excess!!!
Boštjan: sprašujem po čipu nFroce 1 in ne nForce 2 ...
azeed: kaj je to esseda? mogoče veš kdo je uvoznik za Sapphire?
Blup
azeed: kaj je to esseda? mogoče veš kdo je uvoznik za Sapphire?
Blup
Lime ::
Fino bi bilo, če bi napisal, za kateri proc rabiš plato.
Za AMD ASUS A7N266-VM za 24.900
za Intel pa ASUS P4BGL-VM za 29.900
Za AMD ASUS A7N266-VM za 24.900
za Intel pa ASUS P4BGL-VM za 29.900
Plato pa rabm za AMD XP 2000+ ... pa še eno željo sm pozabu napisat ... želeu bi, da ima še AGP port... če bo kdaj treba nadgradit grafično za kkšnga nadobudnega igralca iger....
Še enkrat lepa hvala....
Blup
Še enkrat lepa hvala....
Blup
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | računalnik gre v predelavo (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7005 (4880) | aodius |
» | Sistem do 300kOddelek: Kaj kupiti | 1708 (1283) | Jan987 |
» | Katera amd 64 plataOddelek: Kaj kupiti | 1167 (1072) | tiborrr |
» | Kakšna se vam zdi ta konfiguracija?Oddelek: Kaj kupiti | 1454 (1046) | Samuel |
» | ABIT NF7-S: sanje vseh overclockarjev? :)Oddelek: Novice / Matične plošče | 2553 (2553) | boštjan |