Forum » Zvok in slika » camera
camera
dr. neznati ::
dobr dan
mene pa zanima kako bi iz navadne kamera (z 8mm kaseto)dal na racunalnik,kar sem posnel??? [nisem vedel k kateri temi naj dam ...]
nasvidenje
[v bodoče se izogibaj naslovom tem kakeršen je zgornji; naslov teme mora uporabnikom povedati nekaj bolj konkretnega]
mene pa zanima kako bi iz navadne kamera (z 8mm kaseto)dal na racunalnik,kar sem posnel??? [nisem vedel k kateri temi naj dam ...]
nasvidenje
[v bodoče se izogibaj naslovom tem kakeršen je zgornji; naslov teme mora uporabnikom povedati nekaj bolj konkretnega]
neznam nic.please help me!
- spremenil: Airskull ()
blue96 ::
cemas starejso kamero in tv kartico, potem uporabi program za snemanje televizije, kamero pa priklopi na video-in konekor. za zvok definirej mikrofon, konektor za mikrofon na zvočni pa poveži s kamero. meni deluje. lahko uporabiš tud videorekorder, ki ga preko normalnega tv kabla povežeš na tv karico, kamero pa na videorekorder preko scarta!
.
dr. neznati ::
ejga jst nimam stare kamere...
p ce lohka kak bl u izi poves (tk d bom mal vc razumu )
drugac p tenx
p ce lohka kak bl u izi poves (tk d bom mal vc razumu )
drugac p tenx
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kako narediti soliden film (sony/pinacle/.MPEG/.AVI)Oddelek: Zvok in slika | 3383 (3085) | pivmik |
» | snemanje s pc na vhsOddelek: Zvok in slika | 1405 (1267) | Tomay |
» | Pomoč pri presnemavanju z video kasete na računalnik!Oddelek: Zvok in slika | 6099 (5787) | zavajon |
» | Zunanji mikrofon pri snemanju s kamero!Oddelek: Zvok in slika | 2203 (2099) | Avian |
» | Kako je ze z videorekorderjemOddelek: Zvok in slika | 1130 (993) | Kaiser |