Forum » Operacijski sistemi » windows 7 na HP probook 4710s
windows 7 na HP probook 4710s
meXem ::
Pozdravljeni,
Zanima me, če se je že kdo lotil formatiranja in nalaganje sedemke na HP probook 4710s ?
Namreč, večkrat sem že slišal, da delajo HP-ji oz. nasplošno vsi prenosniki, kar nekaj težav običajnemu smrtniku :)
A je postopek enak kot pri inštalaciji windowsa na običnem kompu, ali moram na kaj pazit, oz. bom imel kje probleme.
Prosim za kakšen uporaben nasvet, da se ne spravim zraven in potem vse ZAJE.....
Hvala in LP
Zanima me, če se je že kdo lotil formatiranja in nalaganje sedemke na HP probook 4710s ?
Namreč, večkrat sem že slišal, da delajo HP-ji oz. nasplošno vsi prenosniki, kar nekaj težav običajnemu smrtniku :)
A je postopek enak kot pri inštalaciji windowsa na običnem kompu, ali moram na kaj pazit, oz. bom imel kje probleme.
Prosim za kakšen uporaben nasvet, da se ne spravim zraven in potem vse ZAJE.....
Hvala in LP
black ice ::
Ni nobenih težav. (lastim si ProBook 4720s)
Zaj* lahko edino to, da ne narediš backupa.
Zaj* lahko edino to, da ne narediš backupa.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik za cca. 600€Oddelek: Kaj kupiti | 1975 (1585) | tony1 |
» | Zmeda okrog I7 procesorjev v prenosnikihOddelek: Strojna oprema | 5147 (3527) | solatjek |
» | Nakup prenosnika za študij računalništvaOddelek: Kaj kupiti | 2586 (2251) | amacar |
» | BigBang notebook dva finalistaOddelek: Kaj kupiti | 4341 (3193) | D3m |
» | HP ProBook 4710s ( nx631ea ) (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 11983 (7249) | stumf |